arrow_drop_up arrow_drop_down
verpakkingen

Onze verpakkingen​​​​

Persoonlijke verpakkingen op maat. Te bestellen vanaf 1 verpakking!

Unieke verpakkingen op maat bij Packaging.nl

Naast een beschermende functie heeft een verpakking veel meer doeleinden, namelijk gemak bij opslag, het dient als een communicatiemiddel en voegt waarde toe aan een product. Een verpakking vertelt het verhaal dat een product los niet zou kunnen, bijvoorbeeld de productvoordelen, productinformatie en andere (reclame)boodschappen die voor een koper belangrijk zijn. Vorm, afmeting en design beïnvloeden hierdoor direct de waarde van een product en een goede verpakking zal hierdoor ook eerder door jouw klanten  worden gekozen.

Sleeve verpakking

Jouw voordeel bij Packaging.nl

 • Topkwaliteit vouwkarton, namelijk: 240 gr/m² GC1, 350 g/m² GC1, 250 gr/m² Sulfaatkarton (dubbelzijdig gestreken) en 300 gr/m² Craft.
 • Alle verpakkingen op maat
 • Eenvoudig in elkaar te zetten
 • Geen minimum bestelhoeveelheid, dus te bestellen vanaf 1 verpakking
 • 100 verpakkingen besteld en ieder voorzien van een unieke print
 • Plano oplevering mogelijk (ruimtebesparend)
 • Opgezet opleveren mogelijk (tijdbesparend)
 • Ingepakte oplevering mogelijk. Je hoeft alleen nog maar te verkopen.

De kracht van een productverpakking

Een verpakking die inspeelt op de kracht van het product of het verhaal van het merk verteld, zal eerder worden verkocht dan wanneer er niet over de vormgeving is nagedacht.  Een goede productverpakking valt op en geeft het gevoel dat je iets bijzonders opent.

Productverpakkingen dragen bij aan:

 • Het verhogen van de merkherkenning
 • Onderscheiding ten opzichte van concurrentie
 • Het verhogen van productwaarde bij simpel productdesign
 • Het vertellen van promotionele boodschappen
 • Het communiceren van productinformatie
 • Bescherming van het product

Goed uitgevoerde verpakkingen presenteren de consument belangrijke informatie over het merk en zorgt ervoor dat jouw product boven die van de concurrent wordt gekozen. Het kan een product van “budget” naar “premium” veranderen. Dit komt doordat consumenten de verpakkingsinhoud hoger inschatten bij een luxe verpakking. In de meterslange afgevulde schappen in winkels, heeft een juiste verpakking de kracht om eruit te springen. Hierdoor onderscheidt het product zich van de rest en stijgen de verkoopaantallen.

De kracht van Packaging.nl

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf één verpakking. Wij kunnen voor vrijwel elk product een verpakking maken. Wat je ook wil verkopen, wij zorgen ervoor dat het een fantastische uitstraling krijgt met een passende, unieke verkoopverpakking!


Door onze unieke vouw- en snijmachine bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één vouwdoos te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen leveren. Hierdoor wordt het personaliseren van vouwdozen opeens heel gemakkelijk en voordelig. 100 verschillende bedrukkingen voor dezelfde prijs als 100 gelijke verpakkingen.

Deze verpakkingen kun je bij Packaging.nl laten maken:


Vouwdozen:

Vouwdozen kunnen worden beschouwd als de standaard doos. Het is verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, met verschillende toepassingen. Door deze veelzijdigheid wordt dit type doos veel gebruikt. Het verschil tussen de soorten vouwdozen zijn de sluitingen.


Dozen met deksel:

Presenteer je product in een luxe doos met deksel. Deze verpakkingsvorm wordt gebruikt voor kleine producten als cosmeticaproducten of premiums die bijvoorbeeld op beurzen kunnen worden uitgedeeld. Deze doos komt in verschillende soorten voor. Zo kan je kiezen voor een variant dat niet gelijmd hoeft te worden of een doos met een insteekklep.


Enveloppen:

Enveloppen die je volledig naar wens kunt bedrukken. Ze zijn gemaakt van stevig vouwkarton zodat producten die met brievenbuspost aan klanten kan worden geleverd een extra luxe uitstraling krijgen.


Gondeldoosje:

Een gondeldoosjes is ideaal om kleine producten als sieraden, cadeaubonnen of andere kleine producten mee weg te geven. Het is het neusje op de zalm als het gaat om het presenteren van een klein artikel. De verpakking wordt gelijmd geleverd en hoeft alleen nog maar gevuld en dichtgevouwen te worden.


Cadeauverpakkingen:

Het uitpakken van een cadeau geeft altijd een goed gevoel. Verpak je give aways of andere presenten in een op maat gemaakte geschenkverpakking om een mooie herinnering achter te laten. De afwerkingen van een cadeaudoos zijn heel divers. Kies voor een autolock sluiting, een handvat of rozet sluiting, het is allemaal mogelijk.


Ook is het mogelijk om de volgende verpakkingen te maken:

Wijnverpakkingen, Sleeve verpakkingen, Bierverpakking & Draagdoos.

En meer!

Ben je op zoek naar iets totaal anders? Bij ons is alles mogelijk. Laat ons weten wat je in gedachte hebt en wij zoeken naar een gepaste oplossing.

Cookies in onze verpakkingen