arrow_drop_up arrow_drop_down

Sleeve verpakking

Sleeves kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende sleeves koopt of wilt maken. 

sleeve-verpakking

Altijd een passende sleeve

Een sleeve is een omhulsel voor een verpakking. De huls geeft het product een extra bescherming en ook een mooie- en luxe uitstraling. Je kunt de sleeve verpakkingen volledig personaliseren zoals jij dat wil. Het drukken van bijvoorbeeld iemands naam op een relatiegeschenk maakt het geven van dit geschenk veel persoonlijker. Wij bieden ook de mogelijkheid  om 100 (voorbeeldaantal) afzonderlijke sleeveverpakkingen binnen dezelfde oplage te voorzien van ieder een unieke naam of print. 


Ook is het mogelijk om de sleeve verpakking full color en dubbelzijdig te bedrukken. Via de verpakking wordt zowel het merk- als de productinformatie verspreid. Denk hierbij aan uw logo of slogan en de ingrediëntenlijst. Elke sleeve verpakking wordt op maat gemaakt. Zo past de huls precies bij je product. Je kunt kiezen uit verschillende soorten vouwkarton. Ook kan de sleeve verpakking worden gelamineerd. Dit kan in glans en mat. Door de sleeve te lamineren zorgt u ervoor dat het product nog steviger verpakt wordt. En geeft  het de verpakking een unieke uitstraling mee. Glanzende laminering wordt bijvoorbeeld veel in de cosmetica industrie gebruikt.

Wil je dat het product wordt gepresenteerd? Maak een venster in de sleeve, zodat je klanten het artikel direct kunnen bewonderen. 


Sleeves worden standaard plano opgeleverd. Indien je andere wensen hebt, laat het ons weten en we denken graag met je mee.

Verpakkingsmaterialen

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton. 

Je hebt keuze uit: 

  • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger dan de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
  • Kraft (300 en 356 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen.
  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten
verpakking

Altijd op maat

op-maat

Bestel precies wat 

jij nodig hebt

kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen