arrow_drop_up arrow_drop_down

Sleeve verpakking

Sleeves kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende sleeves koopt of wilt maken. 

sleeve-verpakking, wikkel, huls

Chocoladeletter verpakking

 

Gepersonaliseerde verpakkingen voor chocoladeletters. Perfect als relatiegeschenk, bij de surprises of 

Custom sleeve

 

Altijd een passende sleeve

Een sleeve is een omhulsel voor een verpakking. Ook wel bekend als wikkel. Het belangrijkste verschil is dat een wikkel op papier wordt gedrukt en een sleeve op karton. Een sleeve is aan twee kanten open en geeft hierdoor ruimte om product en productdetails te tonen. Je kunt ook kiezen voor een sleeve met één open zijde. Zorg er in ieder geval voor dat het model dat je kiest aansluit op de merkidentiteit van jouw bedrijf. Bekijk hier een aantal tips voor het maken van een goede verpakking. Een veelgebruikte sleeve is de rechthoek die om een doos heen schuift. Dit is niet de enige bruikbare vorm. Aan de hand van het artikel waar de sleeve heen wordt geschoven wordt de vorm aangepast. De sleeve geeft het product een betere uitstraling en herkenbaarheid, aandachtswaarde en bescherming.


Je kunt de sleeve verpakkingen volledig personaliseren zoals jij dat wil. Het drukken van bijvoorbeeld iemands naam op een relatiegeschenk maakt het geven van dit geschenk veel persoonlijker. Wij bieden ook de mogelijkheid  om 100 (voorbeeldaantal) afzonderlijke sleeveverpakkingen binnen dezelfde oplage te voorzien van ieder een unieke naam of print. Je kunt al bestellen bij hele kleine oplages.

Veelzijdige toepassing

Bekende toepassingen van een sleeve zijn bijvoorbeeld een stripje kauwgum of een kant-en-klaar maaltijd uit de diepvriezer of koeling, de sleeve om een toetje, blikje of potje, de mooie sleeve om een bonbondoosje.

Volledig gepersonaliseerdd

Wij leveren uitsluitend sleeves op maat gemaakt en volledig naar wens gepersonaliseerd. Ook is het mogelijk om de sleeve verpakking full color en dubbelzijdig te bedrukken. Via de verpakking wordt zowel het merk- als de productinformatie verspreid. Daarnaast kiezen producenten vrijwel altijd voor een mooie afbeelding die de herkenbaarheid en aantrekkelijkheid van de verpakking vergroot. Elke sleeve verpakking wordt op maat gemaakt. Zo past de huls precies bij je product. 

Kies de juiste afwerking

Je kunt kiezen uit verschillende soorten vouwkarton. Ook kan de sleeve verpakking worden gelamineerd. Dit kan met glanzende en matte afwerking. Door de sleeve te lamineren zorgt u ervoor dat het product nog steviger verpakt wordt. En geeft  het de verpakking een unieke uitstraling mee. Glanzende laminering wordt bijvoorbeeld veel in de cosmetica industrie gebruikt. Wil je een deel van het product onder de sleeve tonen? Maak een venster in de sleeve, zodat je klanten het artikel direct kunnen bewonderen. Het is mogelijk om meerdere vensters aan te brengen.

Kies hoe je sleeve wordt afgeleverd

Sleeves worden standaard plano opgeleverd. Dit houdt in dat de sleeve dichtgeplakt wordt verstuurd. Je hoeft de sleeve enkel nog om het product heen te schuiven. We kunnen ook het product in de sleeve verpakken. Indien je andere wensen hebt, laat het ons weten en we denken graag met je mee.

Verpakkingsmaterialen

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton. 

Je hebt keuze uit: 

 • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
 • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger dan de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
 • Kraft (300 en 356 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen.
 • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
 • Altijd persoonlijk contact
 • Vanaf 25 stuks leverbaar
 • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
 • Geen stansmeskosten
Voordelen van een bedrukte sleeve
 • Geeft een luxe uitstaling aan een verpakking
 • Betaalbare manier om een product van een nieuwe uitstraling te voorzien
 • Volledig te personaliseren
verpakking

Altijd op maat

op-maat

Bestel precies wat 

jij nodig hebt

kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen