arrow_drop_up arrow_drop_down

Sleeve verpakking

Sleeves kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende sleeves koopt of wilt maken. 

sleeve-verpakking
verpakking

Altijd op maat

op-maat

Bestel precies wat 

jij nodig hebt

kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Neem contact met ons op voor jouw sleeve verpakking!

De kracht van Packaging:

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf een enkel stuk. Wij kunnen verschillende soorten sleeve verpakking maken. Naast de standaard verpakking kunnen we allerlei verschillende soorten produceren, afhankelijk van waar u behoefte aan heeft!


Door de unieke vouw- en snijmachine waarmee gewerkt wordt bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één sleeve verpakking te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen opleveren. Hierdoor wordt het personaliseren van uw verpakkingen heel gemakkelijk en voordelig. Iedere medewerker, iedere klant, iedereen die jouw product ontvangt, krijgt dat in een sleeve verpakking met een unieke boodschap bijvoorbeeld.


Natuurlijk is het ook mogelijk om een verpakking te maken, voor meerdere klanten. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij hebben enkel het ontwerp nodig, maar natuurlijk denken we hier ook graag over mee. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elke sleeve verpakking!


Papiersoorten:

U heeft keuze uit GC1 240gr, GC1 350gr en SBS 350gr.

Altijd een passende sleeve

Een sleeve is een omhulsel voor een verpakking. De huls geeft het product een extra bescherming, maar ook een mooie- en luxe uitstraling. 

 

Bij Packaging.nl kunt u de sleeve verpakkingen volledig personaliseren zoals u dat wil. Door het personaliseren maakt u een relatiegeschenk extra krachtig. Het is zelfs mogelijk om 100 keer 1 sleeve verpakking te maken zonder extra kosten zoals de opstartkosten. 

 

Daarnaast is het mogelijk om de sleeve verpakking full color en dubbelzijdig te bedrukken. Via de verpakking wordt zowel het merk- als de productinformatie verspreid. Denk hierbij aan uw logo of slogan en de ingrediëntenlijst. 

 

Elke sleeve verpakking wordt op maat gemaakt. Zo past de huls precies bij uw product. U kunt kiezen uit verschillende soorten vouwkarton. Daarbij kan de sleeve verpakking worden gelamineerd. Dit kan in glans en mat. Door de sleeve te lamineren zorgt u ervoor dat het product nog steviger verpakt wordt. 

 

Wilt u dat het product wordt gepresenteerd? Dan kunt u ervoor kiezen om een venster in de sleeve te maken. 

 

De sleeves verpakkingen kunnen zowel opgezet als plano worden geleverd. 

Cookies in onze verpakkingen