arrow_drop_up arrow_drop_down

Sleeve verpakking

Ben jij op zoek naar een sleeve of wikkel met jouw eigen ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit te veel. Of je nou 100 keer dezelfde of 100 verschillende sleeves wilt maken. 

Vraag een offerte aan
sleeve-verpakking, wikkel, huls

Chocoladeletter verpakking

Chocoladeletter verpakking
 

Gepersonaliseerde verpakkingen voor chocoladeletters. Perfect als relatiegeschenk, bij de surprises of 

Custom sleeve

Aanvragen sleeve verpakking
 

Wat is een sleeve?

Een sleeve is een schuifhuls die je om een bestaand product kunt schuiven. Een soort wikkel als het ware. Het belangrijkste verschil tussen de sleeves van Packaging.nl en een wikkel is dat een wikkel vaak op papier wordt gedrukt en een sleeve op vouwkarton. Een sleeve heeft aan één of twee kanten een opening waardoor deze gemakkelijk over het product kan worden geschoven. 


Toepassingen

Een sleeve geeft jou de mogelijkheid extra productinformatie te laten zien of jouw merkidentiteit over te brengen. Bekende toepassingen van een sleeve zijn bijvoorbeeld de wikkel om een pakje kauwgom of de kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt. Doordat een sleeve gemakkelijk om een productverpakking schuift is het ook een ideale oplossing om een al verpakt product toch de huisstijl van jouw organisatie mee te geven! 

 • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
 • Altijd persoonlijk contact
 • Vanaf 25 stuks leverbaar
 • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
 • Geen stansmeskosten
Voordelen van een bedrukte sleeve
 • Geeft een luxe uitstaling aan een verpakking
 • Betaalbare manier om een product van een nieuwe uitstraling te voorzien
 • Volledig te personaliseren

Altijd een passende sleeve

Een veelgebruikte vorm is de rechthoekige sleeve die om een doos kan worden geschoven. Maar door de veelzijdigheid van dit product is het mogelijk een sleeve te ontwikkelen voor elke vorm verpakking. Jouw eigen bedrukte sleeve geeft jouw producten een luxere uitstraling en zorgt voor herkenbaarheid en bescherming. 


Een sleeve op maat

Wil jij een sleeve laten ontwikkelen voor een al bestaande verpakking? Bij Packaging.nl helpen wij je graag. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw verpakkingen. Maar ook als je nog geen bestaande verpakking hebt helpen wij je verder. Bij ons heb je de mogelijkheid een sleeve met bijpassende doos te ontwikkelen om jouw producten in te verpakken.  


Ontwerp je eigen opdruk

Bij Packaging.nl bieden wij je de mogelijkheid jouw sleeves te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw sleeves inzetten om jouw eigen merkidentiteit en huisstijl uit te dragen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor full color enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Meerdere designs? Ook dat is geen probleem bij Packaging.nl bij ons kun je indien gewenst binnen jouw bestelling elke verpakking individueel bedrukken!


Volledig gepersonaliseerd

Naast de optie om jouw sleeves te bedrukken met een eigen ontwerp kun je ze bij ons ook volledig personaliseren. Ideaal als relatiegeschenk! De personalisatie optie geeft je namelijk de mogelijkheid de naam van de ontvanger op een verpakking te drukken. Zo maak je jouw sleeves nog persoonlijker! 


Kleine oplage mogelijk

Bij Packaging.nl weten we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw sleeves al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!


Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw sleeves een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

 • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
 • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan voor 85% uit gerecycled karton. 


Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw sleeves geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw sleeve nog net dat beetje extra! 

Aflevering

Wij kunnen jouw sleeves plano afleveren. Dat betekent dat wij de sleeves dichtgeplakt, maar plat aan jouw versturen. Op deze manier kun jij ze gemakkelijk opslaan en nemen ze minder ruimte in beslag. Daarnaast heb je de optie om voor een gevulde aflevering te kiezen. Iets anders bedacht? Neem contact met ons op! Wij denken graag met je mee

Wij helpen je graag!

 • Lengte (in mm)Breedte (in mm)Hoogte (in mm) 
  Nieuwe rij toevoegen
 • Minimaal 25 stuks
Cookies in onze verpakkingen