Sleeve verpakking

Ben jij op zoek naar een sleeve of wikkel met jouw eigen ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit te veel. Of je nou 100 keer dezelfde of 100 verschillende sleeves wilt. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Lage minimale afname

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Sleeve verpakkingen

Brievenbusdoos

Ideaal voor kleinere producten.

Chocolade repen

Perfect voor de echte chocolade fan.

Chocoladeletter

Ook voor de sinterklaas fanaten.

Wat is een sleeve?

Een sleeve is een kartonnen schuifhuls die je om een bestaand product kunt schuiven. Een soort wikkel als het ware. Het belangrijkste verschil tussen de sleeves van Packaging.nl en een wikkel is dat een wikkel vaak op papier wordt gedrukt en een sleeve op vouwkarton. Een sleeve heeft aan één of twee kanten een opening waardoor deze gemakkelijk over het product kan worden geschoven. 


Sleeve om kerstpakketten 

Het verpakken van jouw kerstpakket, er zijn veel verschillende verpakkingen daarvoor. De makkelijkste optie: een sleeve om het pakket heen die je zo over het product heen kan schuiven. 

 

Sleeve om maaltijden (diepvries)

Hoe zorg je er nou voor dat jouw diepvries maaltijden in de vriezer goed verpakt zitten, zodat het eten goed op zijn plek blijft en niet uit het bakje kan vallen. De oplossing doe er een sleeve omheen, die je gemakkelijk over de diepvries maaltijd heen schuift. De sleeve zorgt ervoor dat het eten op dezelfde plek blijft.

 

Sleeve om chocolade letters

Chocolade letters zijn erg breekbaar, ze hoeven maar 1x te vallen of verkeerd vast houden en ze breken al. Daarom is het erg belangrijk een om een stevige op maat gemaakte verpakking om de chocolade letter heen te maken. Dat zorgt ervoor dat de chocolade letter nergens heen kan. Ook zelf te personaliseren en vanaf 25 stuks te bestellen.

 

Sleeve om choco repen

De choco repen erg kwetsbaar ze breken snel doormidden (in stukjes). Daarom is het geen overbodige luxe om een stevige sleeve om de choco reep heen te doen. Dit zorgt ervoor dat de choco reep op zijn plek blijft en minder snel breekt. Tevens is een sleeve ook zo over de choco reep heen te schuiven.

 

Sleeve om postdozen

Een doos die je verzend via de post, er is snel schade als je er geen verpakking omheen doet. Pakketbezorgers/ postbodes gaan niet altijd even zuinig om met producten die via de post worden verstuurd. Daarom is een sleeve om de postdoos heen erg handig. Dat zorgt ervoor dat de postdoos, beter tegen een stootje kan.


Toepassingen

Een sleeve geeft jou de mogelijkheid extra productinformatie te laten zien of jouw merkidentiteit over te brengen. Bekende toepassingen van een sleeve zijn bijvoorbeeld de wikkel om een pakje kauwgom of de kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt. Doordat een sleeve gemakkelijk om een productverpakking schuift is het ook een ideale oplossing om een al verpakt product toch de huisstijl van jouw organisatie mee te geven! 

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmes- en/of opstartkosten
Voordelen van een bedrukte sleeve
  • Geeft een luxe uitstaling aan een verpakking
  • Betaalbare manier om een product van een nieuwe uitstraling te voorzien
  • Volledig te personaliseren
Deurhanger

Custom sleeve verpakking

Onze sleeves zijn geschikt voor allerlei soorten ontwerpen. Een unieke sleeve verpakking op maat gemaakt! Ook dat is bij ons mogelijk! Als jij u benieuwd bent naar een custom verpakking, klik dan hieronder en vraag een offerte aan.
Vraag een offerte aan


Altijd een passende sleeve

Een veelgebruikte vorm is de rechthoekige sleeve die om een doos kan worden geschoven. Maar door de veelzijdigheid van dit product is het mogelijk een sleeve te ontwikkelen voor elke vorm verpakking. Jouw eigen bedrukte sleeve geeft jouw producten een luxere uitstraling en zorgt voor herkenbaarheid en bescherming. 


Een sleeve op maat

Wil jij een sleeve laten maken voor een al bestaande verpakking? Bij Packaging.nl helpen wij je graag. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw verpakkingen. Maar ook als je nog geen bestaande verpakking hebt helpen wij je verder. Bij ons heb je de mogelijkheid een sleeve met bijpassende doos te ontwikkelen om jouw producten in te verpakken.  


Ontwerp je eigen opdruk

Bij Packaging.nl bieden wij je de mogelijkheid jouw sleeves te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw sleeves inzetten om jouw eigen merkidentiteit en huisstijl uit te dragen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor full color enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Meerdere designs? Ook dat is geen probleem bij Packaging.nl bij ons kun je indien gewenst binnen jouw bestelling elke verpakking individueel bedrukken!


Volledig gepersonaliseerd

Naast de optie om jouw sleeves te bedrukken met een eigen ontwerp kun je ze bij ons ook volledig personaliseren. Ideaal als relatiegeschenk! De personalisatie optie geeft je namelijk de mogelijkheid de naam van de ontvanger op een verpakking te drukken. Zo maak je jouw sleeves nog persoonlijker! 


Kleine oplage mogelijk

Bij Packaging.nl weten we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw sleeves al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!


Banderol

Banderol

Een banderol, of wikkel, is een iets kleinere variant van de sleeve.

Het is naast een prachtige marketing tool, ook enorm praktisch. Het ziet er mooi en stijlvol uit. Daarnaast zorgt het er ook voor dat je producten op hun plek blijven zitten of de doos niet open gaat. De banderol zorgt ook voor extra ruimte voor (product) informatie.

De banderol kan precies naar wens bedrukt worden. Elke banderol kan uniek gemaakt worden, maar ook volledig hetzelfde. De meest bekende toepassing is omtrent levensmiddelen. Het kan echter in veel verschillende branches gebruikt worden. 

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw sleeves een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw sleeves geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw sleeve nog net dat beetje extra! 

Aflevering

Wij kunnen jouw sleeves plano afleveren. Dat betekent dat wij de sleeves dichtgeplakt, maar plat aan jouw versturen. Op deze manier kun jij ze gemakkelijk opslaan en nemen ze minder ruimte in beslag.

Volledige gevuld

Daarnaast heb je de optie om voor een gevulde aflevering te kiezen. Zo kan je de producten laten leveren & wij doen direct de sleeves er omheen. Zo heb je hier zelf geen omkijken meer naar.

Iets anders bedacht? Neem contact met ons op! Wij denken graag met je mee.

Directe levering

Naast dat wij de handeling voor jullie uithanden kunnen nemen, kunnen we de sleeves ook direct laten bezorgen. Gezien we dit in grote oplages kunnen doen, kan dit een prijsvoordeel opleveren. Al deze mogelijkheden zijn bespreekbaar!


Vrijblijvende offerte aanvragen