sleeve-verpakking

Chocoladeletter verpakking

Ben jij op zoek naar chocoladeletter verpakkingen? Bij Packaging.nl bieden wij de mogelijkheid deze volledig te personaliseren. Ideaal als relatiegeschenk, als werknemersgeschenk of gewoon voor in de schoen!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!
Chocoladebar

Wat is een chocoladeletter verpakking?

Een chocoladeletter verpakking is een verpakking die bestaat uit twee delen. Een doosje en een schuifhuls. In het doosje past elke letter van het alfabet en de schuifhuls zorgt dat deze veilig wordt afgesloten. Zo kun je jouw chocoladeletters veilig verpakken en bescherm je ze tegen schade. 


Chocoladeletter doos GK7

Voor het verpakken van een standaard chocoladeletter van 200 gram is een speciaal formaat doos ontwikkeld. De GK7 chocoladeletter verpakking. Deze verpakking is precies op maat voor elke letter van het alfabet in 200 gram. Bij Packaging.nl laat je deze verpakking volledig naar wens ontwerpen en bedrukken. Het GK7 doosje wordt afgesloten met een schuifhuls, ook wel een sleeve genoemd.

Chocoladeletter sleeve

Een chocoladeletter verpakking wordt afgesloten met een schuifhuls. Deze schuifhuls noemen we ook wel een sleeve. De sleeve beschermt de chocoladeletter en biedt een extra mogelijkheid de verpakking te personaliseren en productinformatie weer te geven. Zo worden jouw chocoladeletter doosjes nog leuker om weg te geven! 

Chocoladebar

Wat is een chocoladeletter verpakking?

Bij Packaging.nl bieden we jou de mogelijkheid verpakkingen volledig zelf te ontwerpen. Jouw chocoladeletter verpakking laat je bij ons dus bedrukken met jouw eigen opdruk. Zo vallen jouw letters pas echt op in het schap!

Chocoladeletter als relatiegeschenk

Wil je een chocoladeletter weggeven als relatiegeschenk? Ook dan biedt Packaging.nl uitkomst. Naast de mogelijkheid die wij bieden om jouw chocoladeletter verpakking te bedrukken met jouw eigen huisstijl en logo, hebben wij ook de optie om verpakkingen volledig te personaliseren. Binnen elke order kun je namelijk elke verpakking een andere opdruk geven. Maak jouw relatiegeschenk nog persoonlijker door de verpakking te bedrukken met de naam van de ontvanger. Ook een uitkomst voor het sinterklaasfeest van jouw organisatie of gewoon voor thuis in de schoen!

Verpakkingen op maat

Weeft jouw chocoladeletter meer of minder dan 200 gram? Of heeft deze een ongewone vorm? Dan kun je wij een verpakking op maat voor je maken. Samen met jou ontwerpen wij dan een doosje voor om de chocoladeletter die past bij jouw product met daarbij een bijpassende sleeve. Laat ons de afmetingen van jouw letters weten en wij gaan direct voor je aan de slag!

Kleine oplage mogelijk

Bij Packaging.nl weten we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw chocoladeletter verpakkingen al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering! 


Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw chocoladeletter doosjes een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • GC1 350 grams vouwkarton Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 

Stap 1:
Vraag een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan. Een van onze accountmanager neemt contact met je op en bespreekt de mogelijkheden, kosten en alle overige vragen.

Stap 2:

Controleer de proefdruk

Dan gaan we voor je aan de slag. Heb je al een design? Super! Zo niet? Dan kunnen wij die maken. Er wordt dan er een proefdruk zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Stap 3:

In 5 tot 10 werkdagen gedrukt

Als de proefdruk akkoord is gaan we drukken! De accountmanager bespreekt de mogelijkheden met leveren. Dit is al mogelijk binnen 5 werkdagen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan