arrow_drop_up arrow_drop_down

Gondeldoos

Een gondeldoosje kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende gondeldoosjes koopt of wilt maken. Wij leveren het gondeldoosje binnen 5 dagen en brengen geen extra kosten in rekening.

gondeldoos-en-enveloppen

Altijd op maat

Bestel precies wat

jij nodig hebt

Hoogwaardige kwaliteit

Kies je model

Gondeldoos

Een gondeldoos die vanwege een dikkere papiersoort een luxe uitstraling geeft.

Custom Gondeldoos

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing.

Waarom een gondeldoos

Razendsnel jouw geschenk verpakken? Dan is een gondeldoos ideaal! Dankzij de eenvoudige manier zet je het doosje binnen no time in elkaar. Het doosje heeft een bijzondere uitstraling vanwege haar kussenachtige vorm.  


Het gondeldoosje is perfect voor kleine producten zoals stropdassen, pennen of cadeaubonnen. Verras jouw relatie of medewerkers.

Een relatie bedanken? Of uw medewerkers fijne feestdagen wensen? Maak bij Packaging.nl uw geschenk persoonlijk door het personaliseren van het gondeldoosje. Het is dan ook geen probleem om 500 x 1 verpakking te bestellen.


Heb je binnenkort een gelimiteerd product? Verpak nu jouw product in een unieke verpakking met bijvoorbeeld het logo van je bedrijf. Komen de kerstpakketten er weer aan? Bedruk de verpakking met een persoonlijke boodschap voor jouw werknemers!

Kartonsoorten

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton

Je hebt keuze uit: 

  • GC1 240gr
  • GC1 350gr
  • SBS 350gr
Cookies in onze verpakkingen