arrow_drop_up arrow_drop_down

Gondeldoos

Ben jij op zoek naar gondeldoosjes om bijvoorbeeld kleine producten in te verpakken? Bij Packaging.nl bestel je jouw gondeldoosjes met een eigen unieke bedrukking. In kleine oplages, met een snelle levering. 

Kies je model
gondeldoos-en-enveloppen

Gondeldoos

 

Een gondeldoos die vanwege een dikkere papiersoort een luxe uitstraling geeft.

Custom Gondeldoos

 

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing.

Wat is een gondeldoos? 

Een gondeldoosje is een ovaal doosje met een plakstrip langs de lange zijde. Het doosje is hierdoor in één keer op te zetten. Aan de uiteindes zitten jn twee afgeronde flappen die je over elkaar dichtvouwt. Zo sluit het doosje zich goed af en kun je jouw producten er veilig in verzenden. 


Toepassingen 

Door zijn vorm is een gondeldoos ideaal voor kleinere producten zoals bijvoorbeeld sieraden, cosmeticaproducten of cadeaubonnen. Een gondeldoosje kun je gemakkelijk ontwerpen met jouw eigen unieke ontwerp en is gemakkelijk dicht te vouwen en af te sluiten. 


Gondeldoosje als cadeauverpakking

Naast de verkoop van producten is het gondeldoosje ook enorm geschikt als cadeauverpakking. Laat de verpakking bedrukken met een feestelijke opdruk of kies voor een luxe uitstraling. En je hoeft nooit meer producten met een lastige vorm in te pakken in cadeaupapier. Om de verpakkingen een extra feestelijke uitstraling te geven kun je deze vervolgens opleuken met een sierlint of sticker. 


 • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
 • Altijd persoonlijk contact
 • Vanaf 25 stuks leverbaar
 • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
 • Geen stansmeskosten

Altijd op maat

Bij Packaging.nl specialiseren wij ons in het op maat maken van jouw verpakkingen. Ben je op zoek naar een gondeldoos? Dan gaan wij graag aan de slag om de perfecte pasvorm voor jouw producten te ontwerpen.  


Unieke opdruk

Jouw gondeldoosje bedruk je bij Packaging.nl met jouw eigen ontwerp. Zo kun je al jouw verpakkingen voorzien van een unieke opdruk die jouw merkidentiteit uitdraagt. Heb je zelf geen ervaring met ontwerpen? Dat is geen probleem, wij denken graag met je mee! 


Gepersonaliseerde verpakkingen

Naast de mogelijkheid jouw verpakkingen te voorzien van een unieke opdruk, bieden we je ook de mogelijkheid om deze te voorzien van een individuele opdruk. Dat wil zeggen dat je jouw verpakking volledig kunt personaliseren. Elke verpakking binnen één bestelling kunnen we namelijk voorzien van een eigen opdruk. Handig wanneer je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen of wanneer je gepersonaliseerde cadeauverpakking wilt laten maken. Het maakt dus niet uit of jij 100 gondeldoosjes met hetzelfde design wilt bestellen of 100 verschillende!


Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages gondeldoosjes. Daarom is het bij ons mogelijk jouw gondeldoos in kleine oplages vanaf 25 stuks te bestellen. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering! 

Materiaal

Onze gondeldoosjes printen wij altijd op hoogwaardig vouwkarton. Dit vouwkarton geeft jouw verpakkingen een extra luxe uitstraling en geeft een meerwaarde aan jouw product en organisatie. Bij ons heb je de keuze uit de volgende materialen: 


 • 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
 • 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaan voor 85% uit gerecycled karton. 


Lamineren

Daarnaast geven wij je de optie om jouw verpakkingen te lamineren. Lamineren verhoogd de stevigheid van jouw verpakkingen. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra!


Vraag vrijblijvend een offerte aan

 • Lengte (in mm)Breedte (in mm)Hoogte (in mm) 
  Nieuwe rij toevoegen
 • Minimaal 25 stuks
Cookies in onze verpakkingen