arrow_drop_up arrow_drop_down

Vouwdoos

Een vouwdoos laten maken met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende vouwdozen nodig hebt. Wij leveren jouw vouwdoos binnen 5 dagen en brengen geen extra kosten in rekening.

Bekijk het aanbod
vouwdoos


Klepsluiting

klepsluiting
 

Traditionele vouwdoos met klepsluiting. Geschikt voor lichtgewicht producten.

Zweedse bodem

autolockbodem
 

Vouwdoos met zweedse bodem. Geschikt voor zwaardere producten


Eurohanger 

eurohanger
 

Vouwdoos met euro hanger zijn uitermate geschikt om opgehangen te worden

Custom vouwdoos

custom-vouwdoos
 

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing

Vouwkartonnen verpakking

Packaging.nl maakt voor jou de perfecte vouwdoos op maat. Kies de doos die het beste past bij de eigenschappen van jouw product en de boodschap die jij wilt uitstralen. Al jouw wensen kunnen wij realiseren. Zo kun je de maat, vorm en sluiting zelf bepalen en de vouwdoos bedrukken. Dit kan al vanaf kleine oplages, namelijk 25 stuks.


Het is niet alleen mogelijk om vanaf een kleine oplage te bestellen, maar ook om 500 keer 1 verpakking te kopen.

De verpakking biedt een beschermende functie, maar tegelijkertijd ook een mooie en professionele uitstraling dankzij het design.

Perfect als productverpakking

Vouwdozen zijn bij uitstek geschikt om als productverpakking te gebruiken. De verschillende sluitingen en bodems scheppen mogelijkheden om een verpakking te ontwerpen die bij jouw product past. Met bijvoorbeeld een euro hanger kun je de vouwdoos verpakking ophangen. Ook is het mogelijk om de vouwdoos te voorzien van een venster en een Zweedse bodem. Bedruk de doos volledig naar jouw wens.

Het voordeel van een vouwdoos

Het voordeel van een vouwdoos is dat ze erg sterk zijn. Hierdoor blijft het product in de verpakking goed beschermd tegen val- of stootschade. Ook zijn de doosjes makkelijk op te zetten, De verpakking wordt namelijk aan slechts één zijde geplakt. De rest van de verpakking kan door middel van vouwbare kleppen in elkaar worden gezet. 

Verschillende sluitingen

De veelzijdigheid van een vouwdoos zit hem ook in de verscheidenheid aan sluitingen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een klepsluiting, Zweedse sluiting, duimsluiting en veel meer. Heb je zelf een unieke sluiting bedacht? Stuur de tekening op en wij maken hem voor je.

Verpakkingsmaterialen:

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton

Je hebt keuze uit: 

  • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger dan de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
  • Kraft (300 en 356 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen.
  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Altijd op maat

Altijd een exacte oplage

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen