Vouwdoos

Wil jij graag een vouwdoos op maat laten maken met jouw eigen unieke opdruk? Bij Packaging.nl bestel je jouw vouwdozen op maat gemaakt en in de hoeveelheden die jij nodig hebt. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!


Bekijk het aanbod
vouwdoos

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Hoeveel verschillende designs je ook wilt, het kan vanaf 25 stuks!
Snelle levering

Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Je kan onder andere uit de onderstaande vouwdozen kiezen

Klepsluiting

Klepsluiting

Een traditionele vouwdoos met klepsluiting. Geschikt voor het verpakken van lichte producten.
 
Zweedse bodem

Zweedse bodem

Een vouwdoos met stevige Zweedse bodem. Geschikt voor zwaardere producten.
  
Eurohanger

Eurohanger

Een vouwdoos met Eurohanger. Geschikt om jouw producten op te hangen in een schap.
 
Autolock

Vouwdoos met autolock bodem

Een vouwdoos met autolock bodem is door zijn unieke ontwerp gemakkelijk in één beweging op te zetten. En is te gebruiken voor het verpakken van zwaardere producten.
 
Packaging

Custom vouwdoos

Staat jouw vouwdoos er niet tussen? Geen probleem! Bij Packaging.nl kijken we graag met je mee naar de mogelijkheden voor jouw specifieke wensen.
  

Wat is een vouwdoos?

Een vouwdoos is een doos die gemakkelijk in gebruik is. De doos heeft acht vlakken en wordt maar langs een zijde geplakt. De rest van de doos zet je vervolgens gemakkelijk op door hem in elkaar te vouwen. Een vouwdoos op maat is niet alleen een verpakking met een mooie uitstraling, maar door zijn stevigheid ook ideaal om jouw verpakkingen te beschermen tegen val- of stootschade. Door de verschillende mogelijkheden is er altijd een vouwdoos die bij jouw product past. Een korte omschrijving van al onze vouwdozen: 

Vouwdoos met klepsluiting

De vouwdoos met klepsluiting is een doos met sluiting in de vorm van een klep aan zowel de boven- als onderkant. De klep haakt zich bij het sluiten vast achter de zijflappen waardoor deze stevig afsluit. Deze vouwdoos is geschikt voor lichte tot middelzware producten. 

Vouwdoos met Eurohanger

De vouwdoos met Eurohanger geeft je de mogelijkheid jouw producten te presenteren in een hangend schap. Door de hanger die aan de bovenkant van de klep is bevestigd kun je het product namelijk gemakkelijk ophangen. Er zijn verschillende bodems beschikbaar waardoor een vouwdoos met Eurohanger ook geschikt is voor zwaardere producten. 

Vouwdoos met Zweedse bodem

Een vouwdoos met Zweedse bodem is een stevige verpakking met vier flappen die naar binnen worden gevouwen als bodem. Deze flappen zorgen voor een stevige bodem waarmee je voor een betaalbare prijs gemakkelijk zwaardere producten kunt verpakken.

Vouwdoos met autolock bodem

Een vouwdoos met autolock bodem is zo ontworpen dat de bodem zichzelf automatisch opzet. De bodem is dan ook gemakkelijk en snel in gebruik en kan door het ontwerp niet losschieten. De verpakking met autolock bodem is dan ook uitermate geschikt voor het verpakken van zwaardere producten. 

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Kies je sluiting

Al onze vouwdozen kunnen wij op maat maken met een sluiting naar wens. Zo is er keuze uit de klepsluiting die zichzelf vasthaakt achter de stofkleppen. De duimsluiting waarbij de klepsluiting wordt verstevigd met een extra lipje. Of de Eurohanger die het mogelijk maakt jouw producten in een schap te hangen. Heb je zelf een sluiting bedacht? Neem dan contact met ons op, wij denken graag met je mee! 

Altijd op maat

Bij Packaging.nl gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw vouwdozen. Een goede pasvorm zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar beschermt jouw producten ook tijdens de verzending. 

Unieke opdruk

Laat jouw vouwdozen door ons bedrukken, met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw verpakkingen gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan denken wij met je mee! 

Gepersonaliseerde verpakkingen

Naast het unieke ontwerp waar wij jouw verpakkingen mee kunnen bedrukken, bieden wij ook de optie jouw verpakkingen te personaliseren. Zo wordt het mogelijk elke verpakking binnen één bestelling van een eigen opdruk te voorzien. Handig als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen, of als je elke vouwdoos wilt bedrukken met de naam van de ontvanger! 

Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw vouwdozen al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering! 

Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw vouwdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.


Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te lamineren. Het lamineren geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra! 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan