vouwdoos-met-klepsluiting

Vouwdoos met klepsluiting

Wil jij een verpakking met klepsluiting ontwikkelen? Bij Packaging.nl helpen wij je met het vinden van de ideale pasvorm en jouw unieke ontwerp! Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Vrijblijvende offerte aanvragen


Wat is een vouwdoos met klepsluiting?

Een verpakking met klepsluiting is een van de traditionelere verpakkingsvormen. De doos is voorzien van een klepsluiting aan de boven- en onderkant. De klepsluiting schuif je gemakkelijk in elkaar om de doos af te sluiten. Een verpakking met klepsluiting is geschikt voor lichte tot middelzware producten. 


Hoe werkt een klepsluiting?
De klepsluiting is een veelgebruikte sluiting bij vouwdoosjes! En dus enorm geschikt voor jouw verpakkingen. Een vouwdoos met klepsluiting is voorzien van een klep die zich zodra je hem dichtschuift vasthaakt achter de zijflappen. Zo blijft jouw verpakking altijd stevig dicht zitten. 

Voeg een duimsluiting toe
Wil je jouw verpakking nog beter afsluiten? Dan biedt een duimsluiting uitkomst. Een duimsluiting is een extra beveiliging die wij kunnen toevoegen aan de klepsluiting. Dit lipje schuif je op zijn plek met je duim waardoor de klep nog minder makkelijk opengaat. 

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Kies je bodem 

Wil je zwaardere producten verpakken in een vouwdoos met klepsluiting? Combineer deze dan met een van onze stevigere bodems. Je kunt kiezen uit:


Zweedse bodem
Een bodem die bestaat uit vier verschillende flappen die naar binnen worden gevouwen. Combineer je een Zweedse bodem met een klepsluiting dan kun je hier gemakkelijk zwaardere producten in verpakken. 


Autolock bodem
De autolock bodem is een bodem die zichzelf automatisch uitvouwt. Een verpakking et autolock bodem is daardoor in één beweging op te zetten. Gemakkelijk in gebruik en in combinatie met een klepsluiting uitermate geschikt voor zwaardere producten!

Altijd op maat

Bij Packaging.nl gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw producten. Een goede pasvorm zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar beschermt de producten ook tijdens de verzending. 


Unieke opdruk
Laat jouw vouwdoos met klepsluiting door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw verpakkingen gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan denken wij met je mee!


Gerpersonaliseerde verpakkingen
Naast het unieke ontwerp waar wij jouw verpakkingen mee kunnen bedrukken, bieden we ook de optie de verpakkingen te personaliseren. Zo wordt het mogelijk elke verpakking binnen dezelfde bestelling van een andere opdruk te voorzien. Handig als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen of als je elke vouwdoos wilt bedrukken met de naam van de ontvanger!

Kleine oplages mogelijk
Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw vouwdozen met klepsluiting al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw vouwdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Lamineren
Daarnaast geven wij je de mogelijkheid, om jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw vouwdoos met klepsluiting geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra! 

Vrijblijvende offerte aanvragen