vouwdoos-met-autolock-bodem

Vouwdoos met autolock bodem

Ben jij op zoek naar een stevige vouwdoos die gemakkelijk op te zetten is? Dan is de vouwdoos met autolock bodem iets voor jou! Ontwerp jouw eigen design en wij drukken de perfecte verpakking voor jouw product.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is een vouwdoos met autolock bodem?

De vouwdoos met autolock bodem is een verpakking die je gemakkelijk in elkaar kunt vouwen. De vouwdoos beschikt over een bodem die bij het opzetten zichzelf automatisch in elkaar vouwt. Het gemak van deze vouwdozen is dus groot én de verpakkingen zijn gemakkelijk plat te bewaren! 


Geschikt voor zwaardere producten
Een autolock bodem is een van de stevigste bodems die wij hebben. De bodem kan vanuit plano vorm in één keer opgezet worden. De bodem vouwt zich dan automatisch in elkaar. Dit ontwerp zorgt er niet alleen voor dat de verpakking gemakkelijk op te zetten is, maar ook dat de bodem niet los kan schieten. Verpakkingen met deze bodem zijn dan ook uitermate geschikt voor zwaardere producten! 

Gecombineerd met klepsluiting
Een doos met autolock bodem combineren wij aan de bovenkant met een klepsluiting. Deze sluiting schuif je gemakkelijk achter de twee zijflappen waardoor de verpakking stevig wordt afgesloten. Wil je de verpakking nog beter afsluiten dan kun je een duimsluiting toevoegen aan de verpakking. 

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Altijd op maat

Bij Packaging.nl gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw producten. Een goede pasvorm zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar beschermt jouw producten ook tijdens de verzending. 

Unieke opdruk
Laat jouw vouwdoos met autolock bodem door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw verpakkingen gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij kijken graag met je mee! 


Gepersonaliseerde verpakkingen 
Naast het unieke ontwerp waar wij jouw verpakkingen mee bedrukken, bieden wij ook de optie jouw verpakkingen te personaliseren. Zo wordt het mogelijk om elke verpakking binnen een bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Handig als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen of als je elke vouwdoos wilt bedrukken met de naam van de ontvanger! 


Kleine oplages mogelijk
Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw vouwdozen met autolock bodem al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw vouwdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!


Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te lamineren. Het lamineren geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra!

Vrijblijvende offerte aanvragen