vouwdoos-met-autolock-bodem

Vouwdoos met Zweedse bodem

Ben jij op zoek naar een betaalbare, maar stevige vouwdoos? Dan is een vouwdoos met Zweedse bodem iets voor jou. Deze verpakking kan gemakkelijk zwaardere producten dragen en is volledig te personaliseren!

Vraag offerte aan

Wat is een vouwdoos met klepsluiting?

Een vouwdoos met Zweedse bodem is een stevige verpakking die gemakkelijk zwaardere producten kan dragen. De bodem is voorzien van vier flappen die stevig in elkaar haken. De verpakking is gemakkelijk in elkaar te zetten en dus ideaal zware producten. De doos sluit  de bovenkant af met een klepsluiting. De Zweedse bodem is een veelzijdige bodem waar verschillende varianten van bestaan. Hierdoor is er altijd een bodem die geschikt is voor jouw producten. De mogelijkheden: 


Standaard Zweedse bodem 

Een verpakking met een standaard Zweedse bodem is een verpakking die je gemakkelijk zelf in elkaar vouwt. Met dezelfde stevigheid is dit een voordelig alternatief voor de autolock bodem.


Verlengde Zweedse bodem 

Bij deze bodem verlengen wij de flappen aan de korte zijde. De bodem wordt hierdoor nog geschikter voor het verpakken van zware producten. 


Zweedse bodem met haken

De Zweedse bodem met haken is de stevigste bodem die wij beschikbaar hebben voor vouwdozen op maat

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Altijd op maat

Bij Packaging.nl gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw producten. Een goede pasvorm zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar beschermt jouw producten ook tijdens de verzending. 


Unieke opdruk

Laat jouw vouwdoos met Zweedse bodem door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw verpakkingen gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan denken wij graag met je mee. 


Gepersonaliseerde verpakkingen

Naast het unieke ontwerp waar wij jouw verpakkingen mee kunnen bedrukken, bieden wij ook de optie jouw verpakkingen te personaliseren. Zo wordt het voor jouw mogelijk elke verpakking binnen een bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Handig als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen of als je elke vouwdoos wilt bedrukken met de naam van de ontvanger! 


Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw vouwdozen met Zweedse bodem al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw vouwdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:


  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.
Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!


Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw vouwdoos met klepsluiting geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra!

Wij helpen je graag!