Packaging

Custom vouwdoos

De mogelijkheden voor het ontwerpen van een vouwdoos zijn eindeloos! Daarom bieden wij je de mogelijkheid een volledig custom vouwdoos te ontwerpen. Zo kun je een verpakking ontwerpen waar al jouw specifieke wensen in zijn verwerkt.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is een custom vouwdoos?

Een vouwdoos is een traditionele en zeer geschikte productverpakking voor een breed aantal producten. Echter kan het zijn dat specifieke wensen hebt voor het verpakken van jouw producten. Vandaar dat wij de mogelijkheid bieden om een volledig custom vouwdoos te ontwerpen. In kleine oplages, zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering! 

Oneindige mogelijkheden
Als je een vouwdoos op maat gaat ontwerpen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo is er de keuze uit verschillende sluitingen en bodems zoals; een klepsluiting, duimsluiting, Zweedse bodem of autolock bodem. Maar denken we ook graag met je mee over de vorm van jouw verpakkingen zodat deze jouw producten optimaal beschermt tegen val- en of stootschade. 

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Hoe ontwerp ik een vouwdoos?

Onze vouwdozen ontwerpen wij aan de hand van een stanstekening. Samen met jouw kijken wij graag naar de mogelijkheden om jouw vouwdoos een uniek ontwerp te geven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid zelf een stanstekening en ontwerp aan te leveren. Zo weet je zeker dat er rekening gehouden is met al jouw wensen! Meer weten? Neem contact met ons op.

Altijd op maat

Bij Packaging.nl gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw vouwdozen. Een goede pasvorm zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar beschermt jouw producten ook tijdens de verzending. 

Unieke opdruk
Laat jouw custom made vouwdozen door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw verpakkingen gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee! 


Gepersonaliseerde verpakkingen
Naast het unieke ontwerp waar wij jouw verpakkingen mee kunnen bedrukken, bieden wij ook de optie jouw verpakkingen te personaliseren. Zo wordt het voor jouw mogelijk elke verpakking binnen een bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Handig als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen of als je elke vouwdoos wilt bedrukken met de naam van de ontvanger! 


Kleine oplages mogelijk
Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw custom vouwdozen al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw vouwdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Lamineren
Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw vouwdoos met klepsluiting geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra!

Vrijblijvende offerte aanvragen