vouwdoos-met-eurohanger

Vouwdoos met eurohanger

Wil jij jouw verpakkingen graag kunnen ophangen in een schap? Dan is een verpakking met Eurohanger iets voor jou! Door het ophangelement kun je deze verpakking makkelijk gebruiken voor een hangend schap!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is een vouwdoos met Eurohanger?

Een vouwdoos met Eurohanger is een verpakking die bestaat uit een traditionele vouwdoos met klepsluiting. Aan de bovenkant van de verpakking is een ophangelement bevestigd. Dit element maakt het mogelijk jouw producten in een winkelschap op te hangen. Daarnaast zorgt de klepsluiting ervoor dat je de verpakking stevig kunt afsluiten. 


Eurohanger met klepsluiting

Onze doosjes met Eurohanger worden standaard afgesloten met een klepsluiting. Een klepsluiting is een sluiting waarbij de insteekflap zichzelf achter de zijkleppen haakt. Zo blijft de klep op zijn plaats en wordt het product stevig afgesloten. Wil je de verpakking nog steviger afsluiten? Dan kunnen wij een duimsluiting voor je toevoegen. Dit lipje zorgt ervoor dat jouw sluiting nog steviger vast blijft zitten!

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Kies je bodem

Een vouwdoos met Eurohanger is dus uitermate geschikt voor het ophangen van producten in het winkelschap. Standaard leveren wij deze met een klepsluiting aan beide kanten. Wil je zwaardere producten verpakken, dan biedt een andere bodem uitkomst. Je kunt kiezen uit de volgende opties:

Zweedse bodem 
De Zweedse bodem heeft vier verschillende flappen die naar binnen worden gevouwen. Als je deze combineert met de Eurohanger sluiting kun je gemakkelijk zwaardere producten in een schap tentoonstellen. 


Autolock bodem 
Naast de Zweedse bodem hebben wij ook de autolock bodem. De autolock bodem is een bodem die zichzelf automatisch uitvouwt bij het opzetten. Deze bodem is dus gemakkelijk in gebruik en is in combinatie met de Eurohanger geschikt voor het dragen van zwaardere producten. 

Altijd op maat

Bij Packaging.nl gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw producten. Een goede pasvorm zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar beschermt jouw producten ook tijdens de verzending. 

Unieke opdruk
Laat jouw vouwdoos met Eurohanger door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw verpakkingen gebruiken om nog beter op te vallen en jouw merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij kijken graag met je mee. 


Gepersonaliseerde verpakkingen
Naast het unieke ontwerp waar wij jouw verpakkingen mee bedrukken, bieden wij ook de optie om verpakkingen te personaliseren. Zo wordt het mogelijk om binnen een bestelling, elke verpakking van een unieke opdruk te voorzien. Handig als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen of als je elke vouwdoos wilt bedrukken met de naam van de ontvanger! 


Kleine oplages mogelijk
Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw vouwdozen met Eurohanger al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw vouwdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt bij ons de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!
Lamineren
Daarnaast geven wij je de mogelijheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw vouwdoos met klepsluiting geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra!

Vrijblijvende offerte aanvragen