Dozen met deksel

Speciaal voor u hebben wij een hele hoop verschillende soorten dozen om uit te kiezen. Hieronder kunt u al onze modellen selecteren en er meer over lezen.

Bekijk de mogelijkheden

Paraatdoos

doos-met-deksel
Geschikt voor de verkoop van schoenen

Taartdoos

doos-met-hoge-deksel
Geschikt voor de verkoop van taarten

Custom doos

Deurhanger

Eigen Ontwerp & Formaat ook mogelijk

Doos met deksel

De perfecte verpakking om een cadeau te presenteren is een doos met deksel. Vanwege de makkelijk afsluitende deksel is dit een ideale vorm van verpakken. Zeker wanneer de doos regelmatig wordt geopend.

Een doos met deksel bestaat uit twee delen, een onderkant welke gevuld kan worden met producten en een deksel die over het onderste deel wordt geschoven. Een van de pluspunten van een doos met deksel is dat het een variabele hoogte heeft.


Bij Packaging.nl kunt u de doos met deksel op maat kopen.

Doos op maat 

Iedere verpakking kan worden bedrukt naar wens. Er is zelfs de mogelijkheid om meerdere verpakkingen te bestellen en eenieder anders te bedrukken en zo te personaliseren. Dit allemaal zonder extra kosten.

 

Kies uit een van onze standaard modellen zoals de doos met hoge deksel, doos met handvat of een paraatdoos (een doos met een losse deksel). Zelf een ontwerp aanleveren is natuurlijk geen probleem! Neem contact met ons op en wij helpen u hier graag verder bij.


Je kun een doos met deksel bijvoorbeeld gebruiken als schoenendoos. Of juist zo vormgeven dat deze geschikt is als brievenbusdoos, zodat ze met de brievenbuspost verstuurd kunnen worden. Lever jouw eigen ontwerp aan of laat ons je helpen om een unieke en gepersonaliseerde doos te ontwikkelen. 

Variabele vulhoogte

Je kunt een doos met deksel  eventueel tot boven de rand afvullen. De deksel schuif je vervolgens over de doos, waarna je de doos met tape of een ander bevestigingsmateriaal kunt vastzetten. Zo ben je er altijd zeker van dat u over dozen beschikt die passen voor de producten die u moet verpakken. De RAJA dekseldozen zijn daarmee ideaal voor drukwerk en voor andere volumineuze artikelen.  

Multi inzetbaar

Ook ideaal in situaties waarbij de doos regelmatig open en dicht gaat (om er iets uit te pakken bijvoorbeeld). De doos met losse deksel wordt ook gebruikt als geschenkdoos. Het is een multi-inzetbaar type doos dat voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. 


De hoogte van het deksel is aan te passen aan uw wensen. Zoek je variatie in de hoogte? Neem dan een deksel dat net zo hoog is als de bodem. Zo heb je maximale (schuif)ruimte in de hoogte van de doos.

Volledig naar wens te bedrukken

De gehele doos kan worden voorzien van een eigen grafisch ontwerp, bijvoorbeeld je logo of een persoonlijke boodschap aan jouw klant. Stuur een grafisch ontwerp op of laat ons je helpen om tot een passend ontwerp te komen door een offerte op te vragen.


Onze dozen met deksel worden gemaakt van vouwkarton. 

Je hebt keuze uit: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten.  

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton. 


Lamineren
Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven.

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Bestel precies wat

jij nodig hebt

Altijd op matat

Hoogwaardige kwaliteit

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan