arrow_drop_up arrow_drop_down

Dozen met deksel 

Een doos met deksel is de perfecte verpakking om een geschenk in te presenteren. Vanwege de deksel heeft deze verpakkingssoort een net wat luxere uitstraling dan de gewone vouwdoos.

Maak bij Packaging je eigen doos met deksel op maat!

Alle afmetingen

Gelijmd geleverd

Per stuk te koop

Kies je model

Doos met deksel

Vanaf €0,63

Dankzij de dubbele wanden is dit de ideale verzenddoos.

Doos met hoge deksel

Vanaf €0,63

Te vergelijken met een taartdoos.


Doos met handvat

Vanaf €0,63

Je kunt deze doos bijvoorbeeld gebruiken om een set van producten te presenteren.

Paraatdoos

Vanaf €0,63

Custom doos met deksel

Vanaf €0,63

Niet gevonden waar je naar opzoek bent? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing.

Productinformatie

Mogelijke toepassingen:

Een doos met deksel heeft naast het beschermen van het product nog een belangrijke functie. Het draagt namelijk bij aan de merkbeleving en voegt waarde toe aan het product. Een verpakking vertelt een verhaal, waar een product op zich niet in zou kunnen slagen. Denk aan de beschrijving van productvoordelen, informatie en mogelijke (reclame)boodschappen die belangrijk kunnen zijn voor de klant. De beleving van het product begint dan ook bij een mooie doos met deksel die daarbij aansluit.


Er zijn veel verschillende toepassingen denkbaar voor een doos met deksel. Zo kan er bijvoorbeeld een speciale verpakking nodig zijn voor een gelimiteerd product dat binnenkort verschijnt. Misschien is er binnenkort een werknemer jarig en wil je diegene verrassen met een persoonlijke boodschap op de verpakking van het cadeau. Een doos met deksel biedt de mogelijkheid aan de buiten- en binnenkant een leuke tekst of afbeelding te plaatsen. Ook tijdens de feestdagen kan een leuke, speciale boodschap gericht aan je werknemers de waarde en beleving van het standaard kerstpakket enorm verhogen! Met zelf bedachte ontwerpen van de doos met deksel zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt!

Toegevoegde waarde:

De verpakking speelt een grote rol bij de merkbeleving van de klant. De uitstraling van de doos met deksel is daarom heel belangrijk. De vorm, afmetingen en design bepalen de algehele waarde van de verpakking. Daarnaast draagt een opvallende, unieke verpakking bij aan het onderscheidend vermogen ten opzichte van de concurrent. Het kan het verschil maken tussen de keuze van de klant om jouw product te kopen of niet. Met een mooie, kwalitatieve doos met deksel springt jouw product er in de winkelschappen uit tussen die van de concurrentie.


Een doos met deksel is bij uitstek geschikt om een goede uitstraling mee te geven aan het product. Het is stevig en makkelijk in gebruik. De mogelijkheid om bijvoorbeeld een handvat toe te voegen aan de doos met deksel zorgt ervoor dat het geschikt is om producten mooi te presenteren. Daarnaast zijn dozen met hoge deksel bekend van het verpakken van taarten. Een leuke en praktische manier voor het verpakken van diverse soorten producten!  

Kracht van Packaging:

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf een enkel stuk. Wij kunnen dozen met deksels maken met zeer diverse toepassingen. Of het nou cosmeticaproducten zijn, eetwaren, sieraden of andere producten die je wilt verpakken, wij zorgen ervoor dat het een fantastische uitstraling krijgt met een passende, unieke doos met deksel!


Door de unieke vouw- en snijmachine waarmee gewerkt wordt bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één doos met deksel te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen opleveren. Hierdoor wordt het personaliseren van verpakkingen opeens heel gemakkelijk en voordelig.  


Natuurlijk is het ook mogelijk om voor een bepaald soort product een unieke verpakking te maken, voor meerdere klanten. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij hebben enkel het ontwerp nodig, maar we denken hier ook graag over mee. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elke verpakking. Daarbij kijken we naar de print, materiaal, de bodem, de sluiting, eventuele ophangmogelijkheden en vensters voor de doos met deksel.

Gratis proef:

Bij Packaging krijg je altijd een gratis proefverpakking opgestuurd, zodat je weet dat jouw doos met deksel aansluit bij je behoefte!

Papiersoorten:

U heeft keuze uit GC1 240gr, GC1 350gr en SBS 350gr.

Cookies in onze verpakkingen