Snelvouwdoos

Paraatdoos

Ben jij op zoek naar een tweedelige doos met losse deksel? Bij Packaging.nl ontwerp je jouw eigen paraatdoos met een unieke opdruk.  

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is een paraatdoos?

Een paraatdoos is een tweedelige doos die bestaat uit een deksel en een bodem. Bij deze vorm van verpakkingsmateriaal gebruik je de bodem om jouw producten in te plaatsen. De deksel schuif je hier vervolgens overheen. De deksel sluit strak aan waardoor deze niet zo snel los komt en de doos heeft een variabele vulhoogte. Omdat de paraatdoos uit twee losse onderdelen bestaat kun je hem gemakkelijk plat bewaren en de losse onderdelen uitvouwen zodra je de dozen gaat gebruiken. Er is dus weinig ruimte nodig om de doos dozen op te slaan. 


Enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt

De paraatdoos kun je bij ons fullcolour enkelzijdig of dubbelzijdig laten bedrukken. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw doos echt de uitstraling heeft die jij wilt en helemaal bij jouw product past. 


Toepassingen

De paraatdoos is geschikt voor het verpakken van een groot assortiment aan producten van drukwerk tot bijvoorbeeld kleding of cosmeticaproducten. Door zijn variabele vulhoogte kun je de doos gemakkelijk inzetten voor meerdere van jouw producten

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Altijd op maat

Bij Packaging.nl gaan wij graag samen met jou op zoek naar de perfecte pasvorm bij jouw wensen. Een goede pasvorm zorgt niet alleen voor een mooier resultaat, maar beschermt jouw producten ook tijdens de verzending.


Unieke opdruk

We bedrukken jouw taartdoos met een unieke opdruk die je zelf hebt ontworpen. Zo kun je jouw producten verzenden in een doos die écht bij jouw merkidentiteit past. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee. 


Gepersonaliseerde verpakkingen

Naast een unieke bedrukking voor jouw taartdoos, bieden wij je ook de optie om verpakkingen te personaliseren. Zo wordt het voor jouw mogelijk elke verpakking binnen een bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Handig als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen of als je elke taartdoos wilt voorzien van de naam van de ontvanger! 


Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw taartdozen al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw vouwdozen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Al onze soorten vouwkarton zijn geschikt voor het verpakken van voedingsmiddelen. Kies uit de volgende materialen: 


  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton. 


Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van de buitenkant van jouw taartdoos geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra!

Bij het verpakken van voedingsmiddelen is alleen lamineren van de buitenkant mogelijk

Vraag vrijblijvend een offerte aan