Klepdoos verpakkingen

Verschillende maten voor verschillende producten!

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Simpel en toch mooi!

Dit is de meest bekende en simpele manier van verpakken die er is. Bent u op zoek naar een verpakking die mooi en makkelijk is? Dan zijn deze verpakkingen perfect voor u.
Het voordeel aan de klepdoos verpakking is dat het meest standaard en simpele verpakking is die u kunt vinden. Schuif het lipje in het gleufje aan de voorkant van de doos en u bent klaar. 

Daarnaast is het ook nog eens voor een gigantisch groot aantal producten te gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan verpakkingen voor speelkaarten, drankflessen en nog veel meer!

Vraag een offerte aan

Een aantal voorbeelden uit ons assortiment

Drankverpakkingen

Speelkaarten

Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Onze verpakkingen worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw bierverpakkingen een luxe uitstraling hebben die een meerwaarde geven aan jouw bieren en brouwerij. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 

Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw bierverpakkingen geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra! 

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan