arrow_drop_up arrow_drop_down
vouwdoos-met-autolock-bodem

Speelkaarten

Ben u opzoek naar een leuk, creatief relatiegeschenk? Of wilt u uw personeel verassen met een uniek cadeau?

Ontwerp mooie professionele speelkaarten met uw eigen foto’s erop! Zo kunt u bijvoorbeeld kaarten ontwerpen met uw bedrijfslogo, als een creatief relatiegeschenk voor jouw klanten of voor je personeel, met foto’s van het personeel! 
Vraag offerte aan

Hoe werkt het?

De set speelkaarten bestaat uit 54 kaarten. De kaarten zijn uitgevoerd met internationale symbolen. (A)ce, (K)ing, (Q)ueen en (J)ack en twee Jokers. 

Kies tussen de 1 en 5 foto’s en plaats deze op de gewenste kaarten. Al dezelfde kaarten worden bedrukt met dezelfde foto, zo kun je er ook voor zorgen dat je bedrijfslogo de koning is!

Heb je hulp nodig bij het ontwerpen van de speelkaarten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij helpen je graag.

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Kleine oplages

Bij Packaging.nl is het al mogelijk om in kleine oplages vanaf 25 stuks met elk een unieke opdruk, indien gewenst, af te nemen. Zo is het ook mogelijk om jouw relatieschenken apart te personaliseren.


Het is uiteraard ook mogelijk om de achterkant te bedrukken met het logo van je bedrijf. 

Materiaal

Onze speelkaarten worden geprint op hoogwaardig speelkaarten karton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw speelkaarten een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Voor de speelkaarten maken wij gebruik van het volgende materiaal:


  • 300 grams speciaal speelkaarten karton. Dit karton in niet-doorschijnend zodat je niet door de kaarten heen kan kijken.

Lamineren

Om de speelkaarten lang mooi te houden, maken wij gebruik van UV Hoogglans wat over de voor- en achterkant van de speelkaarten heen komen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Cookies in onze verpakkingen