Drankverpakkingen

Wil jij een eigen drankverpakking ontwerpen? Bij packaging.nl hebben we vele mogelijkheden. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een drankverpakking?

Een drankverpakking is een verpakking waarin je één grote fles of meerde flesjes in kunt verpakken op een leuke manier. Onze drankverpakkingen zijn ideaal om op te vallen in de schappen maar ook om je collega's of relaties te verrassen. Het gehele ontwerp van de verpakking kun je zelf ontwerpen. Bij elke verpakking kunnen er tot wel 4 flesjes verpakt worden, als je meer flesjes wilt verpakken gaan we samen met jou in overleg over de mogelijkheden. 

Wij hebben verschillende drankverpakkingen, hieronder ziet u de mogelijkheden. 


Drankverpakkingen

Bierverpakking

Wijnverpakking

Likeurverpakking

Unieke opdruk 
Naast het ontwikkelen van drankverpakkingen op maat geven wij jou ook de mogelijkheid deze volledig naar wens te bedrukken. Zo weet je zeker dat jouw drankverpakkingen naast een luxe uitstraling ook jouw merkidentiteit uitdragen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem, we denken graag met je mee!


Gepersonaliseerde drankverpakking
Binnen één bestelling is het mogelijk elke drankverpakking individueel te bedrukken. Hierdoor wordt het mogelijk jouw verpakkingen volledig te personaliseren. Bij Packaging.nl kan je verpakkingen personaliseren per stuk, zonder dat hier extra kosten voor in rekening worden gebracht. Denk hierbij aan persoonlijke adressen op de verpakking, een eventuele persoonlijke boodschap of een afzender.

 

Kleine oplages mogelijk
Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons drankverpakkingen in een oplage vanaf 25 stuks bestellen. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!


Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Onze verpakkingen worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw drankverpakkingen een luxe uitstraling hebben.  Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

 • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
 • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 
  Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

  Lamineren

  Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw sleeves geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw sleeve nog net dat beetje extra! 

 • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
 • Altijd persoonlijk contact
 • Vanaf 25 stuks leverbaar
 • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
 • Geen stansmeskosten

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan