arrow_drop_up arrow_drop_down

Bierverpakking

Bierverpakking kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende bierverpakkingen koopt of wilt maken.

bierverpakking
verpakking

Altijd op maat

op-maat

Bestel precies wat 

jij nodig hebt

kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Neem contact met ons op voor jouw bierverpakking!

Voor elke situatie een bierverpakking

Als lokale bierbrouwer is een goede, betaalbare bierverpakking moeilijk te vinden. Zelfs als ze verkrijgbaar zijn in de juiste oplage, is het een standaard ontwerp wat geen echte toegevoegde waarde heeft. Wij van Packaging.nl vinden dat dit anders, en vooral, beter kan! 


Wij bieden de mogelijkheid om elke verpakking een unieke bedrukking mee te geven. Bijvoorbeeld elke klant met een verpakking met hun eigen naam erop. Dit maakt het uitermate geschikt om jouw bier cadeau te doen! We kunnen ook per seizoen een unieke verpakking leveren, of per smaak. De mogelijkheden zijn eindeloos.


Dit komt omdat wij zelf het karton voor de bierverpakkingen drukken en op maat snijden. Met ons unieke werkproces is het dus mogelijk om allerlei unieke ontwerpen te produceren, en onze verpakkingen tegen een zeer lage prijs aan te bieden. 


Natuurlijk zijn wij ook in staat om mee te denken over het ontwerp en de bedrukking van de verpakking. Onze standaard bierverpakking is een ontwerp waar een tot en met vier bierflesjes in passen. Maar op basis van wat jij wilt kunnen we onze bierverpakking aanpassen aan wat nodig is!

De kracht van Packaging.nl

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf een enkel stuk. Wij kunnen verschillende soorten bierverpakkingen maken. Of het nou een of meerdere bierflesjes zijn, wij zorgen ervoor dat het een fantastische uitstraling krijgt met een passende, unieke bierverpakking!


Door de unieke vouw- en snijmachine waarmee gewerkt wordt bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één verpakking te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen opleveren. Hierdoor wordt het personaliseren van bierverpakkingen opeens heel gemakkelijk en voordelig. Iedere medewerker, iedere klant, iedereen die jouw product ontvangt, krijgt dat in een verpakking met een unieke boodschap. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elke bierverpakking!


Bij ons is het ook mogelijk om andere soorten verpakkingen te maken. Denk bijvoorbeeld aan een draagdoos van vouwkarton. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij hebben enkel het ontwerp nodig. Uiteraard denken we hier

graag over mee. 

Papiersoorten:

U heeft keuze uit GC1 240gr, GC1 350gr en SBS 350gr.

Cookies in onze verpakkingen