arrow_drop_up arrow_drop_down

Bierverpakking

Verbeter je verkoopresultaten met een unieke bierverpakkingen. Zorg dat je opvalt in het schap en onderscheid jezelf van de concurrentie. 

Al vanaf 25 stuks en binnen 5 werkdagen gratis geleverd!

 

Bierkadoverpakking voor drie flesjes, 3 pack

Elk biertje een eigen bierverpakking

Met de groei van het (lokale)bieraanbod groeit ook de noodzaak van een onderscheidende bierverpakking. Als lokale bierbrouwer is een goede, maar vooral betaalbare bierverpakking moeilijk te vinden. Kleine oplages zijn per stuk niet te betalen en grote oplages zijn vaak een te grote investering.  Wij zijn van mening dat dit anders, en vooral, beter kan! 

Val op in het schap

Als één van de honderden brouwerijen wil je natuurlijk wel uitblinken.
Fysiek in het schap staan is 1, maar je wil natuurlijk ook opvallen tussen de hevige concurrentie. Een unieke en creatieve verpakking zorgt ervoor dat jij je visueel kunt onderscheiden en jouw biertje als eerste wordt gedronken.

Speciaalbieren en glas

Voor speciaalbieren hebben we een unieke verpakking ontwikkeld waar je 1, 2, 3 of 4 flesjes bier in kwijt kunt. Dit zijn de flessen van 33cl. De opdruk van deze verpakking is volledig aan te passen. Wil je een glas bij je speciaalbier verpakken? Neem contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag om een passende verpakking te maken. Een bierverpakking met bierglas is te bestellen bij een minimale oplage van 500 verpakkingen.

Ook voor pils flesjes

Voor pils flesjes, ook wel pijpjes genoemd, kunnen we tot 6 stuks verpakken. Uiteraard kun je ook deze verpakking naar wens aanpassen en het grafisch ontwerp volledig zelf bepalen.

Bierverpakking voor blikjes

Je kunt bij ons ook kiezen voor een bierverpakking voor blikjes. De kartonnen houder kan tot en met 3 blikken dragen. Het is mogelijk om een venster aan de verpakking toe te voegen.

Uniek productieproces

Door ons unieke werkproces is het mogelijk om betaalbaar in kleine oplages te leveren en kun jij elk type biertje verpakken met een opvallende bierverpakking. Wij bepalen niet waar het logo moet komen of waar wel en niet tekst of beeld mag worden geplaatst. Dat bepaal jij!

Volledige regie over het ontwerp

Natuurlijk denken we graag mee over het ontwerp en de bedrukking van de verpakking. Onze standaard speciaalbierverpakking is een ontwerp waar een tot en met vier bierflesjes in passen. Maar op basis van wat jij wilt kunnen we onze bierverpakking aanpassen aan wat nodig is! Zo kun je bijvoorbeeld ook een glas met twee speciaalbieren laten verpakken als geschenkverpakking.

Verpakkingsmaterialen:

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton. 

Je hebt keuze uit: 

  • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger dan de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
  • Kraft (300 en 356 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen.
  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten
verpakking

Altijd op maat

op-maat

Exact aantal geleverd

kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen