arrow_drop_up arrow_drop_down

Wijnverpakking

Een wijnverpakking kopen met een unieke bedrukking en vormgeving? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende wijnverpakkingen koopt of wilt maken.

wijnverpakking
verpakking

Altijd op maat

op-maat

Bestel precies wat 

jij nodig hebt

kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Neem contact met ons op voor jouw wijnverpakking!

Een unieke wijnverpakking voor iedereen

Een wijnverpakking kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende wijnverpakkingen koopt of wilt maken. Wij leveren dat binnen 5 dagen en brengen geen extra kosten in rekening. 

 

Een fles wijn is bij uitstek geschikt om weg te geven. Of het nou een verjaardag is, een jubileum of simpelweg wanneer je een keer bij iemand op bezoek komt, een fles wijn is altijd een goed cadeau. Met onze gepersonaliseerde verpakkingen van Packaging.nl maak je jouw cadeau nog specialer! Wij kunnen de verpakkingen bedrukken met bijvoorbeeld de naam van degene voor wie het cadeau bestemd is, of met een persoonlijke boodschap op de wijnverpakking.

 

Als wijnhandelaar is het ook mogelijk jouw klanten een extra unieke beleving te bieden met een gepersonaliseerde wijnverpakking. Druk jouw logo op de verpakking en noteer de naam van de klant, of biedt klanten de mogelijkheid hun eigen ontwerp op te sturen. Op die manier kan jij de klant toegevoegde waarde bieden en jezelf onderscheiden van de concurrentie! 

 

Kies een standaardverpakking uit ons assortiment of maak zelf een ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij ons unieke werkproces. Natuurlijk denken wij graag mee over het ontwerp en de bedrukking van de verpakking. Onze standaard wijnverpakking is een doos gebaseerd op de afmetingen van de gemiddelde wijnfles, maar via de offerte kan je gemakkelijk jouw gewenste afmetingen doorgeven! 

De kracht van Packaging:

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf een enkel stuk. Wij kunnen verschillende soorten wijnverpakkingen maken. Naast de standaard wijnverpakkingen kunnen we allerlei soorten produceren, afhankelijk van uw behoefte!


Door de unieke vouw- en snijmachine waarmee gewerkt wordt bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één verpakking te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen opleveren. Hierdoor wordt het personaliseren van wijnverpakkingen heel gemakkelijk en voordelig. Iedere medewerker, iedere klant, iedereen die jouw product ontvangt, krijgt dat in een verpakking met een unieke boodschap.


Natuurlijk is het ook mogelijk om een verpakking te maken, voor meerdere klanten. De mogelijkheden eindeloos. Wij hebben enkel het ontwerp nodig, maar natuurlijk denken we hier ook graag over mee. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elke wijnverpakking!


Papiersoorten:

U heeft keuze uit GC1 240gr, GC1 350gr en SBS 350gr.

Cookies in onze verpakkingen