arrow_drop_up arrow_drop_down

Wijnverpakking

Een wijnverpakking kopen met een unieke bedrukking en vormgeving? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende wijnverpakkingen koopt of wilt maken.

wijnverpakking

Een unieke wijnverpakking voor iedereen

Een wijnverpakking kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende flesverpakkingen koopt of wilt maken. Ook bij kleine oplages kunnen we je helpen zonder dat je teveel betaald. Wij leveren dat binnen 5 dagen en brengen geen extra kosten in rekening. 

Wijnverpakking als relatiegeschenk

Een fles wijn is bij uitstek geschikt om weg te geven. Of het nou een verjaardag is, een jubileum of simpelweg wanneer je een keer bij iemand op bezoek komt, een fles wijn is altijd een goed cadeau. Met gepersonaliseerde verpakkingen maak je jouw cadeau nog specialer! Wij kunnen de verpakkingen bedrukken met bijvoorbeeld de naam van degene voor wie het cadeau bestemd is, of met een persoonlijke boodschap op de wijnverpakking.

Wijnverpakking met jouw huisstijl en logo

Als wijnhandelaar is het ook mogelijk jouw klanten een extra unieke beleving te bieden met een gepersonaliseerde wijnverpakking. Druk jouw logo op de verpakking en noteer de naam van de klant, of biedt klanten de mogelijkheid hun eigen ontwerp op te sturen. Op die manier kan jij de klant toegevoegde waarde bieden en jezelf onderscheiden van de concurrentie! 

Ontwerp zelf een wijnverpakking

Kies een standaardverpakking uit ons assortiment of maak zelf een ontwerp. De mogelijkheden zijn eindeloos dankzij ons unieke werkproces. Natuurlijk denken wij graag mee over het ontwerp en de bedrukking van de verpakking. Onze standaard wijnverpakking is een doos gebaseerd op de afmetingen van de gemiddelde wijnfles, maar via de offerte kan je gemakkelijk jouw gewenste afmetingen doorgeven! 

Verpakkingsmaterialen:

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton. 

Je hebt keuze uit: 

  • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger dan de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
  • Kraft (300 en 356 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen.
  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten
verpakking

Altijd op maat

op-maat

Altijd een exacte oplage

kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen