Enveloppen

Ben jij op zoek naar luxe kartonnen enveloppen met jouw eigen bedrukking? Onze enveloppen van vouwkarton zijn dan ideaal voor jou. Bestel exacte aantallen, betaal geen opstartkosten en profiteer van onze snelle levering! 

Vrijblijvende offerte aanvragen


Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een envelop van vouwkarton? 

Een envelop van vouwkarton is een stevige variant op de standaard papieren enveloppen. Ideaal om kleine geschenken, kunstafdrukken, cadeaukaarten, fotoprints of bijvoorbeeld stropdassen te verzenden. Het karton beschermd jouw producten en vermindert de kans dat ze beschadigt aankomen bij de ontvanger. 


Envelop op maat

Bij ons kun je al jouw enveloppen op maat laten maken. Wij kunnen karton enveloppen in standaardmaten zoals A4 ontwikkelen, maar geven je ook de mogelijkheid om een custom formaat aan te vragen, zoals bijvoorbeeld vierkante enveloppen. Zo zijn jouw enveloppen altijd perfect op maat voor jouw producten. 


Notarisenvelop

Naast onze enveloppen op maat kun je bij ons ook notarisenveloppen laten maken. Deze enveloppen kenmerken zich door hun lange smalle vorm met een klep aan de korte zijde. Het meest gebruikelijke formaat voor deze enveloppen is 125 x 324 mm. 


Vouwenvelop

Ben je op zoek naar echt iets bijzonders en wil je aan de binnenkant van jouw envelop ook een boodschap meegeven? Dan is de vouwenvelop iets voor jou. De vouwenvelop vouw je zelf in elkaar en bij het openen wordt deze door de gebruiker weer uitgevouwen. De binnenkant van jouw verpakking kan dan nog een extra communicatieboodschap met zich meedragen! 


Brievenbusdoosje op maat

Naast enveloppen maken wij ook brievenbusdoosjes op maat. Een goede optie voor het verzenden van kleinere producten! Meer weten? Bekijk de mogelijkheden. 

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Kies je sluiting

Bij het ontwikkelen van op maat gemaakte enveloppen geven wij je de keuze uit verschillende opties om de envelop te sluiten. Zo kun jij jouw enveloppen volledig naar wens inrichten. Onze mogelijkheden:

Striplocksluiting
 Een envelop met striplocksluiting is een envelop met daarop een plakstrip die als sluiting functioneert. Na het verwijderen van de beschermstrip kun je de envelop gemakkelijk dichtplakken met de dubbelzijdige plakstrip.

 

Afscheurstrook
Een envelop met afscheurstrook is een envelop die na het dichtplakken een strook met snijstreepjes heeft. De envelop is alleen te openen door deze strook er tussen uit te scheuren. Deze envelop kan dus tijdens de verzending niet ongezien geopend en weer dichtgeplakt worden.

Vouwsluiting
 Tenslotte is er de optie voor een vouwenvelop te gaan. Deze envelop heeft geen plakranden, maar wordt in elkaar gevouwen. De envelop kan dan ook weer volledig geopend worden zonder deze te scheuren of kapot te maken. Waardoor het mogelijk wordt de verpakking dubbelzijdig te bedrukken!

Altijd op maat

Bij Packaging.nl maken wij jouw enveloppen volledig op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw enveloppen. Zo kun jij jouw producten zo goed mogelijk beschermen tijdens de verzending.

 

Unieke opdruk
 Naast het ontwikkelen van enveloppen op maat geven we je ook de mogelijkheid deze volledig naar wens te bedrukken. Zo weet je zeker dat jouw enveloppen naast een luxe uitstraling ook jouw merkidentiteit uitdragen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem, we denken graag met je mee!

 

Gepersonaliseerde enveloppen
 Binnen één bestelling is het mogelijk elke envelop individueel te bedrukken. Hierdoor wordt het mogelijk jouw enveloppen volledig te personaliseren. Handig als je bijvoorbeeld de adressen alvast op de enveloppen wilt laten drukken. Of als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen!

 

Kleine oplages mogelijk
 Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons al op maat gemaakte enveloppen bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Al onze enveloppen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw enveloppen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 


  • 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste enveloppen. 
  • 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor het verzenden van producten in een extra stevige envelop. 

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!


Lamineren

Wil je jouw enveloppen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid jouw enveloppen te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de envelop nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw envelop net dat beetje extra te geven.

Stap 1:
Vraag een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan. Een van onze accountmanager neemt contact met je op en bespreekt de mogelijkheden, kosten en alle overige vragen.

Stap 2:

Controleer de proefdruk

Dan gaan we voor je aan de slag. Heb je al een design? Super! Zo niet? Dan kunnen wij die maken. Er wordt dan er een proefdruk zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Stap 3:

In 5 werkdagen gedrukt

Als de proefdruk akkoord is gaan we drukken! De accountmanager bespreekt de mogelijkheden met leveren. Dit is al mogelijk binnen 5 werkdagen!

Wij helpen je graag!