arrow_drop_up arrow_drop_down

Enveloppen

Kartonnen enveloppen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende kartonnen enveloppen koopt of wilt maken. Wij leveren een kartonnen envelop binnen 5 dagen en brengen geen extra kosten in rekening.

Kies je model


gondeldoos-en-enveloppen

Envelop van vouwkarton

 

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing.

Custom envelop

 

Specifieke wensen? Neem contact met ons op en we zoeken met jou naar een gepaste oplossing.

Stevige envelop

Om een klein geschenk, zoals een cadeaukaart, vulpen, foto of stropdas, te verpakken is een kartonnen envelop ideaal. Dit soort artikelen kun je beter niet opsturen in een papieren envelop. Je loopt dan immers het risico dat de zending beschadigd raakt en niet goed aankomt. Zonde van het geld en de tijd om iets tweemaal op te sturen. Door de stevigheid van karton, weet je zeker dat de inhoud van de zending netjes blijft en goed aankomt bij de ontvanger.


Naast de beschermende functie kun je de kartonnen envelop bedrukken met een design naar keuze. Zo zorg je ervoor dat zelfs stevige verzendenveloppen zijn voorzien van logo en huisstijl. Packaging.nl helpt je graag bij het bedenken van het ontwerp.

Notaris envelop

Naast een standaard envelop zijn er talloze andere vormen van enveloppen die je kunt laten maken. Denk bijvoorbeeld aan een notaris envelop. Deze kenmerkt zich door de lange en smalle vorm met een klep aan de korte zijde. Het meest gebruikelijke formaat is 125 x 324 mm. 

Vouwenvelop

Een andere optie is een envelop die je zelf in elkaar moet vouwen. Hierbij wordt er geen gebruik gemaakt van een plakrand, maar van een inschuif systeem. Hierdoor kun je de binnenkant bedrukken met een communicatieboodschap. 

Striplocksluiting

Als sluiting van de envelop kun je kiezen uit een afscheurstrook of striplocksluiting. Enveloppen met striplocksluiting hebben een handige dubbelzijdig klevende strip en na verwijdering kunt u de envelop direct dichtplakken.

Verpakkingsmaterialen:

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton. 

Je hebt keuze uit: 

  • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger dan de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
  • Kraft (300 en 356 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recyclebare verpakkingen.
  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Altijd op maat

Bestel precies wat

jij nodig hebt

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen