arrow_drop_up arrow_drop_down

Cadeauverpakkingen

Door de diversiteit aan sluitingen en vormen wordt jouw geschenk uniek verpakt. 

Maak bij Packaging je eigen vouwdoos op maat!

Productverpakking

Alle afmetingen

Gelijmd geleverd

Bestel vanaf 1 stuk

Kies je model

Verpakking met rozetsluiting

Vanaf €0,63

Verpakking met puntsluiting en flap

Vanaf €0,63

Vijf kantige met zelf sluitende deksel

Vanaf €0,63

Acht kantig met rozetsluiting

Vanaf €0,63

Custom cadeauverpakking

Vanaf €0,63

Productinformatie

Mogelijke toepassingen:

Een gepersonaliseerde cadeauverpakking om een relatiegeschenk in weg te geven zorgt ervoor dat het cadeau in het geheel nog specialer wordt. Daarnaast is een goede verpakking ook nog eens belangrijk om het product te beschermen tegen beschadiging. Een verpakking vertelt een verhaal, waar alleen een product niet in zou kunnen slagen. Denk aan de beschrijving van productvoordelen, informatie en mogelijke boodschappen die belangrijk kunnen zijn voor de klant. De beleving van het product begint dan ook bij een mooie cadeauverpakking die aansluit op datgene dat verpakt zit.


Er zijn veel verschillende toepassingen denkbaar. Zo kan er bijvoorbeeld een speciale verpakking nodig zijn voor een gelimiteerd product dat binnenkort verschijnt. Misschien is er binnenkort een werknemer jarig en wil je diegene verrassen met een persoonlijke boodschap op de verpakking van het cadeau. Tijdens de feestdagen kan een leuke boodschap gericht aan je werknemers de waarde van het standaard kerstpakket enorm verhogen! Met zelf bedachte ontwerpen zijn de mogelijkheden heel divers!

Toegevoegde waarde:

De verpakking speelt een grote rol bij de ervaring van de klant. De manier waarop het merk en product beleefd wordt begint bij de uitstraling en kwaliteit van de cadeauverpakking. Hierbij zijn vorm, afmetingen en design belangrijk voor de algehele waarde van de verpakking.


De cadeauverpakking laat zich kenmerken door een aantal verschillende opties voor de sluiting. Wij hebben al een aantal opties bedacht, zoals de verpakking met rozetsluiting. Hier zijn ook verschillende varianten van, waardoor de keuze ontzettend groot is. Elke soort geeft weer een andere uitstraling met zich mee. Zo is een cadeauverpakking met puntsluiting en flap geschikt voor een mooie fles, maar een doos met rozetsluiting kan daar ook voor gebruikt worden. De vele mogelijkheden zorgen ervoor dat jouw verpakking onderscheidend wordt ten opzichte van de concurrentie.

Kracht van Packaging:

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf een enkel stuk. Wij kunnen cadeaudozen maken met zeer diverse toepassingen. Of het nou cosmeticaproducten zijn, eetwaren, sieraden of andere producten die je wilt verpakken, wij zorgen ervoor dat het een fantastische uitstraling krijgt met een passende, unieke verpakking!


Door de unieke vouw- en snijmachine waarmee gewerkt wordt bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één vouwdoos te verwerken. Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen opleveren. Hierdoor wordt het personaliseren van verpakkingen opeens heel gemakkelijk en voordelig. Iedere klant krijgt zo een unieke boodschap.


Het is ook mogelijk om voor een bepaald soort product een unieke verpakking te maken, voor meerdere klanten. De mogelijkheden zijn ontzettend groot. Wij hebben enkel het ontwerp nodig, maar natuurlijk denken we hier ook graag over mee. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elke cadeauverpakking. Daarbij kijken we naar de print, materiaal, de bodem en de sluiting.

Gratis proef:

Bij Packaging krijg je altijd een gratis proefverpakking opgestuurd, zodat je weet dat jouw cadeauverpakking aansluit bij je behoefte!

Papiersoorten:

Je hebt keuze uit verschillende soorten papier,

240 grams/m² GC1, 

350 grams/m² GC1,

250 grams/m² Sulfaatkarton (dubbelzijdig gestreken) 

300 grams/m² Craft.

Cookies in onze verpakkingen