arrow_drop_up arrow_drop_down

Cadeauverpakkingen

Cadeauverpakking doosje kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende cadeauverpakking doosje koopt of wilt maken.

Bekijk het aanbod
cadeauverpakking

Verpakking met rozetsluiting

verpakking-met-rozetsluiting
 

Verpakking met puntsluiting en flap

verpakking-met-puntsluiting-en-flap
 

Vijf kantige met zelf sluitende deksel

vijf-kantige-met-zelf-sluitende-deksel
 

Acht kantig met rozetsluiting

acht-kantig-met-rozetsluiting
 

Custom cadeauverpakking

custom-cadeauverpakking
 

Cadeauverpakking op maat

Heb jij al bedacht hoe je dit najaar je cadeaus gaat inpakken? Laat je inspireren door onze nieuwe kleuren, vormen en stijlen. Kies een verpakking uit onze database met meet dan 5000 ontwerpen. Heb je zelf een creatief idee? Laat het ons weten en we helpen je graag om jouw idee te realiseren. Zo hebben jij en je klanten tijdens de feestdagen en verjaardagen, plezier van sfeervolle en feestelijke cadeauverpakkingen.


De variaties voor een cadeauverpakking doosje zijn eindeloos! Het is zelfs mogelijk om 100 keer 1 verpakking te bestellen. Ieder met een eigen design en persoonlijke boodschap. Dit allemaal zonder extra kosten zoals de opstartkosten. 

 

Cadeauverpakkingen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je kunt ervoor kiezen om één van onze standaardmodellen te kiezen of een eigen cadeauverpakking op maat te maken. Een cadeauverpakking met deksel is ook nog een mogelijkheid. Deze manier van verpakken zorgt voor een luxe uitstraling. Ook hebben wij veel verpakkingen die aansluiten bij seizoen of feestdagen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Pasen en Kerst, waarbij een verpakking kan worden voorzien van een decoratieve bol, zoals een kerstbal of paasei. 

Cadeauverpakking opties

Voor de cadeauverpakking/ doosje kunt u kiezen uit verschillende soorten vouwkarton. Deze soorten kunnen worden gelamineerd (glans en mat) wat dat extra beetje luxe uitstraling geeft. Kies voor een glanzende of juist een matte variant. De cadeauverpakking kan full color en dubbelzijdig worden bedrukt. 


Zoek je een cadeauverpakking die door de brievenbus past? Hier zijn een gondeldoos of een gepersonaliseerde envelop geschikt voor.

Verpakkingsmaterialen:

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton. 

Je hebt keuze uit: 

  • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger dan de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
  • Kraft (300 en 356 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen.

 

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Altijd op maat

Bestel precies wat

jij nodig hebt

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen