Mokverpakking

Altijd al jouw eigen mok verpakking willen ontwerpen? Bij Packaging.nl helpen je verkoopresultaten te verbeteren door het maken van unieke mokverpakkingen. Ook is een zelf gepersonaliseerde mok leuk, om als cadeau geschenk te geven.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een mokverpakking?

Een mokverpakking is eigenlijk wat het woord al zegt, een verpakking om een mok heen. De verpakking voor een mok heeft altijd een Zweedse bodem, met op de bovenkant een klepsluiting. 

 

Mokverpakkingen ontwerpen

Bij Packaging.nl is het mogelijk om een eigen mokverpakking te ontwerpen, helemaal naar je eigen wensen. De mokverpakking bedrukken met bedrijfskleuren of voorzien met uw eigen logo, er zijn veel mogelijkheden. Deze mokverpakkingen zijn Full Colour en dubbelzijdig te bedrukken. Een eigen ontworpen mokverpakking is, bijvoorbeeld leuk om te geven aan zakelijke relaties. Of natuurlijk aan eigen personeel als cadeau. Bij Packaging.nl geven wij je de mogelijkheid om al jouw verpakkingen binnen één bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde, of 100 verschillende ontwerpen wilt gebruiken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, je kunt zelf ook een stans tekening aanleveren. Bij vragen/interesse kunt je altijd contact met ons opnemen!

 

Mokverpakking met Zweedse bodem

Een Zweedse bodem is een stevige verpakking die gemakkelijk zwaardere producten kan dragen. De bodem is voorzien van vier flappen die stevig in elkaar haken. De verpakking is gemakkelijk in elkaar te zetten, en dus ideaal voor zware producten. De bovenkant sluit aan de bovenkant met een klepsluiting. 

 

Mokverpakking met klepsluiting

Een mokverpakking met klepsluiting is een verpakking die voorzien is van een klepsluiting aan de bovenkant. Deze klep schuift zichzelf met een insteekflap tussen de zijflappen en de verpakking. Doordat de insteekflap achter de zijflappen blijft hangen is dit een stevige sluiting. 


 • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
 • Altijd persoonlijk contact
 • Vanaf 25 stuks leverbaar
 • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
 • Geen stansmeskosten

Afwerking

Om jouw mokverpakking echt uniek te maken bieden wij een aantal mogelijkheden om jouw product net dat beetje extra te geven. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw mokverpakking op maat echt precies is wat jij nodig hebt! 

 

Kijkvenster

Je kunt in het design van jouw mokverpakking een kijkvenster toevoegen. Dit venster zorgt ervoor dat een deel van de mok zichtbaar blijft. Zo heb je de mogelijkheid productinformatie zichtbaar te laten! 

Altijd op maat

Bij Packaging.nl helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een mokverpakking op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de juiste pasvorm voor jouw producten. Een juiste pasvorm zorgt namelijk niet alleen voor een mooi resultaat, maar zorgt ook dat de verpakking van de mok, goed op zijn plek blijft. 

 

Unieke opdruk

Laat jouw mok door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw mokverpakking gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan denken wij met je mee. 

 

Gepersonaliseerde verpakkingen

Ben jij van plan een mok als relatiegeschenk te geven? Bij Packaging.nl geven wij je de mogelijkheid om al jouw verpakkingen binnen één bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde, of 100 verschillende ontwerpen wilt gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk de naam van de ontvanger op de doos af te laten drukken. Zo maak je jouw relatiegeschenken nog persoonlijker. 

 

Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw mokverpakkingen al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze mokverpakkingen op maat worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw verpakkingen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

 • GC1 280 grams vouwkarton
  Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
 • GC1 350 grams vouwkarton
  Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. In de meeste gevallen de beste optie.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!


Lamineren

Wil je jouw cadeauverpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid jouw enveloppen te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de envelop nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw envelop net dat beetje extra te geven.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan