custom-cadeauverpakking

Custom cadeauverpakking

Ben jij op zoek naar de perfecte cadeauverpakking voor jouw producten/merk? Bij Packaging.nl helpen wij je bij het ontwerpen van een unieke cadeauverpakking op maat. In kleine oplages en altijd met een snelle levering! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Wat is er mogelijk? 

Een goede cadeauverpakking is onmisbaar voor elke organisatie. Een cadeauverpakking draagt bij aan jouw merkidentiteit en vergroot het plezier jouw producten cadeau te doen. Samen met jou gaan wij graag op zoek naar de perfecte cadeauverpakking voor jouw producten. Naast onze standaardmodellen heb je ook de mogelijkheid om een geheel eigen ontwerp te maken. Stuur ons jouw unieke idee en wij bekijken de mogelijkheden voor je! 


Unieke sluiting

Bij Packaging.nl geven wij je verschillende opties om jouw sluiting naar wens te maken. Zo kun je kijken naar een van onze standaardsluiting zoals de draagdoos, klepsluiting of de puntsluiting met flap. Maar bekijken we ook graag de mogelijkheden om jouw eigen unieke sluiting te ontwikkelen! 

Kies je bodem 

De custom cadeauverpakking is volledig aan te passen aan jouw wensen. Door de verschillende bodems die wij aanbieden is het mogelijk de verpakking zowel voor lichte als voor zwaardere producten te gebruiken. Lees verder: 


Custom cadeauverpakking met klepsluiting

De goedkoopste variant is de custom cadeauverpakking met een klepsluiting aan de onderkant. Deze klep schuift zichzelf met een insteekflap in de verpakking en haakt zich vast achter de zijflappen. Zo blijft de bodem stevig op zijn plaats. Deze bodem is geschikt voor lichte tot middelzware producten. 


Zweedse bodem

De Zweedse bodem is een goedkopere variant van de autolock bodem. De vier flappen vouwen naar binnen waardoor er een stevige bodem geschikt voor zwaardere producten ontstaat. De Zweedse bodem kent verschillende varianten: de standaard Zweedse bodem, de verlengde Zweedse bodem en de Zweedse bodem met haken. (misschien wat foto’s?)


Autolock bodem 

De autolock bodem is de meest gemakkelijke variant in ons assortiment. De bodem vouwt zichzelf automatisch in bij het opzetten van de doos. Hierdoor wordt het mogelijk de verpakking vanuit plano vorm in één beweging op te zetten. Doordat de bodem in elkaar haakt kan deze niet losschieten en is deze uitermate geschikt voor zwaardere producten. 


Heb je advies nodig over welke bodem het beste bij jouw producten past? Neem contact met ons op! Dan kijken wij graag met je mee. 

Altijd op maat

Bij Packaging.nl maken wij jouw custom cadeauverpakking altijd volledig op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de ideale pasvorm voor jouw producten. Want een goed passende cadeauverpakking is niet alleen leuk om te geven, maar beschermt jouw product ook van val- of stootschade!


Unieke opdruk 

Bij Packaging.nl laat je jouw verpakkingen bedrukken met jouw eigen unieke ontwerp. Zo vallen jouw cadeauverpakkingen beter op en dragen ze jouw merkidentiteit uit! Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem, wij kijken graag met je mee! 


Gepersonaliseerde cadeauverpakkingen

Binnen elke bestelling is het mogelijk elke verpakking een unieke bedrukking te geven. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde of 100 verschillende ontwerpen wil maken. Ideaal als relatiegeschenk of kerstpakketten. Je bedrukt ze bij ons namelijk met de naam van de ontvanger! Zo worden jouw cadeauverpakkingen nog persoonlijker. 


Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons al op maat gemaakte enveloppen bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering! 

Materiaal

Al onze verpakkingen met puntsluiting en flap worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw cadeauverpakkingen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!


Lamineren

Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid jouw enveloppen te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de envelop nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw envelop net dat beetje extra te geven. 

Vrijblijvende offerte aanvragen