Adventskalender

Adventskalenders

Voor allerlei soorten festiviteiten kunnen adventskalenders worden gemaakt. Denk hierbij aan de EK-WK momenten, het aftellen tot een persoonlijke verjaardag, het aftellen van een evenement op kantoor, een club, een buurthuis of natuurlijk het aftellen in de maand december. Adventskalenders kunnen bij Packaging.nl al worden afgenomen vanaf 25 stuks. Elke kalender kan hierbij zijn eigen unieke opdruk krijgen.

Het is mogelijk om alleen het omhulsel van de adventskalender te bestellen. Zo kan je zelf de chocolaatjes toevoegen. 

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Adventskalenders met opdruk

Ook voor adventskalenders geldt: iedere kalender kan worden bedrukt met een unieke opdruk. Wil je dus voor elke medewerker de naam er persoonlijk op zetten? Dat kan! Of wil je misschien voor de dames een roze variant en voor de heren een blauwe variant? Dat kan! De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem daarom bij dit soort vragen contact met ons op, wij denken graag met je mee!


Vulling adventskalenders

Uiteraard dienen de kalenders gevuld te worden met bijvoorbeeld chocolade. Dit maakt het extra leuk om de vakjes hiervoor te openen. Wij kunnen bij Packaging.nl dit werk voor u uit handen nemen, of je kunt de kalenders plano uitgeleverd krijgen (dicht met plakstrip), zodat deze door het bedrijf zelf kunnen worden gevuld met elke gewenste vulling. Indien deze maar passend is in de adventskalender.


Werk uit handen nemen

Kiezen jullie ervoor om de adventskalenders te laten maken én vullen, dan dienen wij al het hiervoor benodigde materiaal te ontvangen. Wij kunnen dit dus zeker uit handen nemen voor jullie, als we de producten bij ons geleverd krijgen.

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Materiaal

Al onze adventskalenders worden geprint op hoogwaardig vouwkarton (GC1 papier). Zo willen we ervoor zorgen dat jouw adventskalender echt een cadeautje is om te geven, én uit te pakken. We willen bij deze type verpakking wel een voorkeur uitspreken, omdat wij de adventskalenders nagenoeg altijd leveren op 280 grams vouwkarton. Dit geeft tot nu het mooiste resultaat en werkt het best om de verpakking mooi op te zetten. Toch benieuwd naar de andere opties? Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen.
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton! 


Lamineren

Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven. 

Vrijblijvende offerte aanvragen