Displayverpakking

Een veel gebruikt product voor het aanprijzen van producten is de displayverpakking. Hierin kunnen producten met een opstaande flap met informatie worden gepromoot. Wij van Packaging.nl staan klaar om hierover in gesprek te gaan voor de best mogelijke opties.
Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een displayverpakking?

Displayverpakkingen zijn doosjes met een opstaande flap. De doos bestaat uit éen geheel en kan in elkaar worden gezet vanuit de basis zonder extra toepassingen. Displayverpakkingen bevorderen de verkoop van jouw product en zijn belangrijk voor jouw marketing. Displayverpakkingen geven een toegevoegde waarde aan uw product. Ook acties kunnen hiermee worden neergezet. Op de opstaande flap kan van alles wat uw product aanprijst, worden weergegeven.


Handig in gebruik

Displayverpakkingen zijn niet alleen handig voor de marketing en aanprijzen van producten, maar ook voor het verzenden van je producten. Omdat je de producten verpakt in een displayverpakking, worden deze ook nog eens extra beschermd tijdens de verzending. Daarnaast zal de winkelier die de displaydozen met het product erin neerzet, een extra aankoopimpuls bij de klant afgeven. Het prijst gewoon simpelweg je product goed aan!


Kleine oplages

Ben je inderdaad van plan om een (kleinschalige) actie op te zetten met een displayverpakking? Dan ben je bij Packaging.nl aan het juiste adres. Bij ons is het namelijk al mogelijk om in kleine oplages vanaf 25 stuks met elk een unieke opdruk, indien gewenst, af te nemen. Neem contact met ons op!


Bedrukking

Bij Packaging.nl is het mogelijk om jouw verpakkingen dubbelzijdig te laten bedrukken, voor elke gewenste gelegenheid. Of het nou gaat om seizoensgebonden producten, festiviteiten of andere gelegenheden. Wij kunnen elke verpakking voorzien van een unieke opdruk bij afname vanaf 25 stuks zonder extra kosten.


Packaging on Demand

Weet jij nog niet hoeveel van deze displayverpakkingen je nodig zou hebben? Maak dan gebruik van Packaging on Demand. Hierbij heb je nooit te veel voorraad en bestel je alleen wat jij op dat moment nodig hebt aan verpakkingen.

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Hieronder wat voorbeelden

Toonbankdisplay

Presenteer je nieuwe product in een opvallende toonbankdisplay.
Vraag een offerte aan


Display met hangtag

Geschikt voor second placement om je nieuwe product een extra boost te geven.
Vraag een offerte aan

Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Al onze cadeauverpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton (GC1 papier). Zo willen we ervoor zorgen dat jouw cadeauverpakkingen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten. 

Lamineren

Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven. 

Vrijblijvende offerte aanvragen