Verras je personeel!

Verras je personeel!

Dag in dag uit werkt je personeel keihard om de doelen van het bedrijf te halen, en om te zorgen dat alles goed verloopt. Op alle vakgebieden van kantoor tot in de bouw. Daarom is het erg leuk om ze een keer te verassen met een gepersonaliseerd cadeaugeschenk van de zaak. Deze blog gaat over mogelijke cadeaus, om jouw personeel te bedanken voor hun inzet.

De Mokverpakking

Wat de naam eigenlijk al zegt het is een verpakking om jouw mok heen. Koop ergens een leuke mok eventueel met bedrukking en verpak deze in een gepersonaliseerde mokverpakking. Het versterkt namelijk jouw cadeau aan het personeel, je kunt namelijk alle mokverpakkingen persoonlijk maken door de namen van het personeel erop te zetten. Ook de kleuren van het bedrijf en eventueel een logo op de verpakking maakt het echt af. Bekijk de mogelijkheden voor een mokverpakking.

De Speelkaarten

Als je op zoek bent naar een erg origineel geschenk om aan jouw collega’s te geven, zit je vaak zelf gepersonaliseerde speelkaarten wel goed. Je kan deze professionele speelkaarten bedrukken met jouw eigen foto’s naar wens. Je kunt tussen de 1 en 5 foto’s kiezen, en er zitten 54 kaarten in het spel zoals gebruikelijk. Misschien een leuke idee, om overal het bedrijfslogo op te zetten, of alleen bij de koning er zijn tal van mogelijkheden. Bekijk de mogelijkheden voor speelkaarten.

De Advent kalender

Tel af naar een bijzondere gelegenheid, of een activiteit. Maak een omhulsel voor de advent kalender met logo van de zaak en in de huisstijl. Deze kun je verpakken met kleine chocolaatjes, of andere lekkernijen. Het is klein gebaar, maar wel erg uniek. Kan zijn bepaald aantal dagen voor een lancering van nieuw product, of natuurlijk gewoon als kleinigheid. Bekijk hier de mogelijkheden voor een adventkalender.

 

Over de schrijver
Reactie plaatsen