Cosmetica verpakking

Verpakking nodig voor uw cosmetica artikelen?


Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren!

Kleine oplages

Geen onnodig hoge voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks

Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een cosmetica verpakking

Een cosmetica verpakking is een verpakking die wij ontwikkelen vanuit één fel. Afhankelijk van het formaat van het cosmetica artikel word de omvang en grootte bepaald van de verpakking. 


Of het nu gaat om de verpakking van een tinctuur, een tube of een nachtcrème, bij Packaging zijn we er om jou te helpen de beste keuze te maken om jouw klanten een buitengewone beleving te bieden.

Onze specialiteiten zit in het produceren van kleine oplages, korte levertijden en scherpe levertijden!


Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Onze verpakkingen worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw bierverpakkingen een luxe uitstraling hebben die een meerwaarde geven aan jouw bieren en brouwerij. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 

Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw bierverpakkingen geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra! 

  • Persoonlijke hulp
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Geen stansmes kosten
  • Snelle levertijden
  • Sample mogelijk

Cosmetica verpakkingen

Vouwdoos

Perfect voor tinctuur & tube's

Vierkante doos

Perfect voor creme & zalf

Cadeauverpakking

Geschenkverpakking
Maakt het product persoonlijker

Altijd op maat

Bij Packaging.nl helpen we je graag met het vinden van de perfecte pasvorm voor jouw cosmetica producten. Wij geloven dat een goede verpakking jouw artikelen een meerwaarde kan geven en jouw merkidentiteit kan uitdragen. Een goede verpakking kan het verschil maken!


Val op in het schap

Een goed passende verpakking die nauw aansluit bij de identiteit van jouw merk, zorgt doorgaans voor meer opvallendheid van jouw producten in de schappen. Dit leidt niet alleen tot een verhoogde verkoop, maar verbetert tevens de algehele beleving die klanten hebben bij jouw producten.


Unieke opdruk

Bij Packaging.nl laat je jouw verpakkingen bedrukken met jouw eigen ontwerp. Dit ontwerp versterkt niet alleen jouw positie ten opzichte van de concurrent, maar geeft je ook de mogelijkheid jouw verpakkingen volledig te personaliseren. Je kunt namelijk binnen één bestelling al jouw verpakkingen individueel laten bedrukken. Zo wordt het mogelijk om jouw verpakkingen te personaliseren per verkooppunt. Of bijvoorbeeld met de naam van de ontvanger. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Vraag een vrijblijvende offerte aan