Vierkante doos

Vierkante doos kopen met een unieke bedrukking en ontwerp? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende vierkante dozen koopt of wilt maken. Wij leveren een vierkante doos binnen 5 dagen en brengen geen extra kosten in rekening.

Altijd op maat

Bestel precies wat

jij nodig hebt

Hoogwaardige kwaliteit

Kies je model

Doos met deksel

Deze verpakking is goed te gebruiken voor de kleinere verzendingen.

Custom verpakking

verpakking-met-puntsluiting-en-flap

Speciaal voor als u helemaal een eigen idee heeft. 

Vierkante doos

Een bedrukte vierkante doos is het perfecte visitekaartje van jouw bedrijf. Laat een persoonlijk boodschap achter voor de klant. Reken maar dat de klant jou onthoudt! Voor ons is het geen probleem om 500 x 1 verpakking te bestellen in plaats van 1 x 500 verpakking.


Dankzij de comfortabele vierkante doos kan je makkelijk jouw producten kwijt. Van een normaal vierkant product tot een bolvormig product, alles kan in deze eenvoudige doos. Bij Packaging.nl maken wij iedere vierkante doos op maat. Zo past het perfect bij het product.

Onze overige opties

Kies uit een van de verschillende sluitingen zoals een Zweedse bodem of een klepsluiting. Wij denken graag met je mee over de beste en stevigste uitvoering.

 

De kwaliteit van de vierkante doos verschilt. Je kan kiezen uit twee verschillende soorten vouwkarton:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten. 

De cadeauverpakking kan full color en dubbelzijdig worden bedrukt. Ook is mogelijk om de verpakking te lamineren.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan