arrow_drop_up arrow_drop_down

Applicaties voor jouw bedrijf

Zoek je een manier om je doelgroep een onvergetelijke ervaring te geven? Begin bij een persoonlijke en op maat gemaakte verpakking! Of het nou een gepersonaliseerde shampoo is voor je hotelgasten of een uniek relatiegeschenk. Door innovatieve applicaties is het mogelijk om automatisch gepersonaliseerde verpakking te laten maken. Met de on demand verpakkingen van Packaging.nl bestel je altijd exact wat je nodig hebt zonder dat je er naar om hoeft te kijken! Wel zo makkelijk.

Bekijk de applicaties
relatiegeschenken

Voor al je relatiegeschenken

Het leveren van relatiegeschenken is natuurlijk altijd een manier om te zorgen voor een goede communicatie naar de klanten toe. Om dit op een zo opvallend mogelijke manier te doen hebben wij een applicatie die hiervoor zorgt.


Met de applicatie van Packaging.nl zorgen wij ervoor dat elk bedrijf die besteld zijn eigen verpakking kan opvragen met zijn eigen logo en naam erop. Hierdoor wordt het relatiegeschenk ook echt een geschenk van het bedrijf en niet alleen met de naam op het product maar ook op de verpakking waardoor het extra goed opvalt.
hotels

Voor alle grote en kleine hotels

Bij binnenkomst van de hotelkamer treft jouw gast een set met zeep aan. Op de verpakking van het setje staat de naam van deze gast en u wenst hem een fijn verblijf in het hotel toe. Ontzettend leuk dat jij de moeite hebt genomen om een persoonlijk bericht achter te laten! 


Een persoonlijke benadering zorgt ervoor dat iemand zich sneller thuis voelt. Een cruciale taak voor de hoteleigenaar, waar wij je graag een handje bij helpen! Dankzij de koppeling die we kunnen maken met het reserveringssysteem, wordt het mogelijk om op dagelijkse basis gepersonaliseerde verpakkingen te leveren. 


Hierdoor heb je geen zorgen  over opslag van voorraad en restvoorraden. Daarnaast worden op deze manier alle verpakkingen op tijd besteld. Dit gaat namelijk volledig automatisch!

bierbrouwers

Voor alle bierbrouwers

Veel lokale brouwerijen zijn gespecialiseerd in het brouwen van bier met de meest unieke smaken, maar hebben niet de middelen voor duizenden verpakkingen. De aanschafkosten bij een lage oplage zijn vaak veel te hoog en de afzethoeveelheden te laag om bij een traditionele drukker rendabel te zijn.


Flesjes met mooie en unieke labels worden hierdoor vaak onbedrukte doosjes verpakt of worden soms zelfs helemaal niet verpakt. Zonde! Wij kunnen dit probleem voor je oplossen. Bij Packaging.nl maakt het niet uit hoeveel verpakkingen je nodig hebt, we leveren ze voor een vaste lage prijs geheel in stijl van het label van het hipste bier van het moment. 


Via een database koppeling kunnen we inkomende bestellingen en huidige voorraden voor je controleren, zodat je altijd precies geleverd krijgt wat je op dat moment nodig hebt. Hierdoor hoef jij je alleen nog maar te concentreren op het optimaliseren van de smaak van het door jou te brouwen goud! Wij leveren de verpakkingen voor een vaste lage prijs, geheel in stijl van het label van het hipste bier van het moment.

beautysalon

Voor alle beautysalons

Als zelfstandige beautysalon wil je jouw klanten het liefst volledig in de watten leggen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van de beste beauty producten, van hoogwaardige kwaliteit. Om daarbij de volledige beleving te laten kloppen, is een mooie, gepersonaliseerde verpakking een perfecte toevoeging op jouw product. 


Het is bij Packaging mogelijk om elke verpakking apart te bedrukken. Zo kan iedere bezoeker die langs komt voor een afspraak bij vertrek een product in een verpakking krijgen met hun eigen naam erop. Of unieke verpakkingen per product, om zo de beleving van de klant compleet te maken.


Via een koppeling met het reserveringssysteem kunnen wij de afspraken die op de planning staan gebruiken om een verpakking per klant te maken. Op deze manier zijn we altijd op tijd en is er geen zorg over voorraad en opslagkosten.

Cookies in onze verpakkingen