arrow_drop_up arrow_drop_down

Relatiegeschenken applicatie

Wij zorgen ervoor dat elk bedrijf zijn eigen verpakking kan opvragen met zijn eigen logo en naam erop.

relatiegeschenken

Relatiegeschenken applicatie

Het leveren van relatiegeschenken is natuurlijk altijd een manier om te zorgen voor een goede communicatie naar de klanten toe. Om dit op een zo opvallend mogelijke manier te doen hebben wij een applicatie die hiervoor zorgt. Met de applicatie van Packaging.nl zorgen wij ervoor dat elk bedrijf zijn eigen verpakking kan opvragen met zijn eigen logo en naam erop. Hierdoor wordt het relatiegeschenk ook echt een geschenk van het bedrijf en niet alleen met de naam op het product maar ook op de verpakking waardoor het extra goed opvalt.


Met onze koppelingen kunnen wij de applicatie aansluiten op de website waardoor in het bestelproces al gekozen kan worden om een verpakking te laten maken. Zo kan het logo dat wordt aangeleverd bij de relatiegeschenken aanbieder, worden gebruikt voor het maken van de verpakkingen. Dit zorgt ervoor dat het bestelproces niet hinderlijk wordt onderbroken voor het maken van een verpakking. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om zelf een design aan te leveren voor de verpakking. 


Omdat wij werken vanaf oplage 1 is het voor elke bestelling interessant. Wij kunnen dagelijks de verpakkingen uitleveren met een levertijd van 3 werkdagen. Dit is in de markt uitzonderlijk en zorgt voor een hele andere manier van werken die veel sneller is. Daarnaast opent dit voor veel klanten ook nieuwe mogelijkheden, omdat de bestelling veel sneller gaat en dus meer opties tot verkopen. 

Verder bieden wij de mogelijkheid om ook de verpakkingen te vullen met de relatiegeschenken die besteld zijn. Packaging.nl neemt alle handelingen tot en met het versturen aan toe op zich. Dit neemt een heel logistiek gedeelte uit handen en zorgt voor meer tijd voor andere zaken.

Altijd op maat

Altijd een exacte oplage

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen