Relatiegeschenken op maat

Wil jij je relatiegeschenken echt bijzonder maken? Bij Packaging.nl zorgen we ervoor dat al jouw verpakkingen volledig gepersonaliseerd worden met bedrijfsnaam en logo.

relatiegeschenken

Gepersonaliseerde verpakkingen op maat

Een relatiegeschenk is een mooi contactmoment tussen organisatie en klant. Dat wil je natuurlijk zo bijzonder mogelijk maken. Wil je echt opvallen? Dan is Packaging.nl iets voor jou. Bij Packaging.nl kunnen we elke individuele verpakking voorzien van een logo en naam. Zo kun je jouw relatiegeschenken volledig personaliseren. Zo straalt jouw gekochte relatiegeschenk ook echt de merkidentiteit van jouw bedrijf uit! 


Koppel jouw administratie

Verkoop jij relatiegeschenken en wil je jouw klanten de mogelijkheid bieden verpakkingen te personaliseren? Bij Packaging.nl bieden wij een koppeling die wij kunnen aansluiten op jouw website. Daarmee wordt het mogelijk voor klanten om direct tijdens het bestelproces ook hun gepersonaliseerde verpakkingen om hun relatiegeschenk te bestellen. Het logo dat zij aanleveren voor hun relatiegeschenken kan dan direct worden gebruikt op de verpakkingen die wij aan jou leveren. Zo hoef je geen contact meer met ons op te nemen voor de juiste verpakkingen en wordt alles geautomatiseerd. Daarnaast is het voor de klant ook mogelijk zelf een design aan te leveren voor hun op maat gemaakte verpakkingen. 


Kleine oplage mogelijk

Wij werken al in oplages vanaf 25 stuks. Een koppeling is dus voor bijna elke bestelling interessant. Binnen een oplage van 25 stuks, kan elke verpakking individueel bedrukt worden. De verpakkingen drukken wij dagelijks, met een levertijd van 5 werkdagen vanaf het moment dat de proef is goedgekeurd. Een unieke formule die snel schakelen mogelijk maakt! 

Gevulde verpakkingen mogelijk

Wil je de geschenken verpakt geleverd hebben? Ook dat is mogelijk bij Packaging.nl. Je kunt namelijk de verpakkingen door ons laten vullen met de bestelde relatiegeschenken. Zo nemen wij je alles uit handen tot de verzending aan toe. Zo kun jij je focussen op andere zaken!  

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Wij helpen je graag!

[gravityform id="19" title="false" description="false"]