Bierverpakkingen op maat

Ben jij op zoek naar een leuke verpakking voor jouw eigen gebrouwen bier? Bij Packaging.nl helpen wij je graag, ook in kleine oplages. Zo heb je voor elk biertje een andere verpakking!

bierverpakking
bierverpakking

Geautomatiseerd bestelproces

Nederland kent veel kleinere brouwerijen. Als kleine brouwerij heb je geen behoefte aan grote oplages aan verpakkingen. Bij Packaging.nl snappen we dat. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid verpakkingen te bestellen in kleinere oplages, vanaf 25 stuks. Ook hebben wij een geautomatiseerd bestelproces. Wij houden jouw voorraad in de gaten en leveren automatisch de verpakkingen die jij nodig hebt. Zodat jij je kunt focussen op wat écht belangrijk is: het brouwen van heerlijk bier. 

bierverpakking

Kleine oplages

Wij werken met kleine oplages. Hierdoor wordt het voor jou als brouwer mogelijk om een unieke verpakking voor elk biertje te ontwikkelen. Zonder dat je daar hoge kosten aan hebt! Door onze kleine oplages wordt het ook mogelijk om jouw verpakkingen constant aan te passen aan jouw wensen. Ontwikkel bijvoorbeeld een leuke set voor de feestdagen of vaderdag en zorg tegelijkertijd dat elke losse smaak ook een prachtige verpakking heeft! Onze kleine oplages geven jou de ruimte om te experimenteren. Door te wisselen van verpakkingen kun jij uitvinden welke verpakkingen het beste werken en kun je bepalen wat de beste keuze is voor het seizoen en het bier. 

Creëer betrokkenheid

Verpakkingen zijn niet alleen ideaal om jouw verkoop te verhogen, maar ook om de betrokkenheid van verkooppunten te stimuleren. Personaliseer jouw verpakkingen met het eigen logo per verkooppunt en zorg dat de verpakking extra leuk wordt voor de slijterij om te verkopen!

Altijd op maat

Altijd een exacte oplage

Hoogwaardige kwaliteit