arrow_drop_up arrow_drop_down

BIERBROUWERIJ APPLICATIE

Voor elk biertje is het mogelijk om een andere verpakking te maken.

bierverpakking
bierverpakking

Bierbrouwerij applicatie

Veel bierbrouwerijen in Nederland zijn kleine lokale brouwerijen die het leuk vinden om bier te maken maar niet duizenden verpakkingen nodig hebben voor de flesjes. Dit is vaak een te grote investering voor de brouwerij.


Daarom bieden wij bij Packaging.nl een applicatie aan voor bierbrouwerijen die er voor zorgt dat de verpakkingen in kleine aantallen besteld kunnen worden tegen een vaste scherpe prijs.


Hierdoor zorgen we voor een oplossing voor veel bierbrouwerijen die nu toch een verpakking om de flesjes kunnen maken!

bierverpakking

Met de kleine oplages van de verpakkingen is het mogelijk om in te spelen op de verschillende biertjes die er bij de brouwerij zijn. Voor elk biertje is het mogelijk om een andere verpakking te maken zonder dat daar meer geld voor wordt betaald omdat het design anders is. Dit betekent dat het mogelijk is om tijdens feestdagen af te wijken van de standaard verpakking maar ook om verpakkingen te testen welke het beste werken. 


Onze klanten zien dit als het grootste voordeel omdat ze nu kunnen experimenteren met de verpakkingen om te kijken welke verpakking de beste keuze is voor het seizoen en het bier. 


Naast deze mogelijkheid hebben we ook nog een leuke mogelijkheid voor de winkels waar de verpakkingen in liggen. Deze verpakkingen zijn namelijk allemaal te personaliseren per winkel om zo extra betrokkenheid te krijgen bij de slijterij. 

Cookies in onze verpakkingen