arrow_drop_up arrow_drop_down

Bierbrouwerij applicatie

Voor elk biertje een andere verpakking.

bierverpakking
bierverpakking

Geautomatiseerd bestellen

Voor de kleine bierbrouwerijen in Nederland zijn kleine lokale brouwerijen die graag in kleine oplages verpakkingen bestellen hebben we de ideale oplossing.  Een applicatie aan voor kleine bierbrouwerijen die er voor zorgt dat de verpakkingen in kleine aantallen besteld kunnen worden tegen een vaste scherpe prijs. 


Hierdoor zorgen we voor een oplossing voor veel bierbrouwerijen die nu toch een verpakking om de flesjes kunnen maken!

bierverpakking

Met de kleine oplages van de verpakkingen is het mogelijk om in te spelen op de verschillende biertjes die er bij de brouwerij zijn. Voor elk biertje is het mogelijk om een andere verpakking te maken zonder dat daar meer geld voor wordt betaald omdat het design anders is. Dit betekent dat het mogelijk is om tijdens feestdagen af te wijken van de standaard verpakking maar ook om verpakkingen te testen welke het beste werken. 


Onze klanten zien dit als het grootste voordeel omdat ze nu kunnen experimenteren met de verpakkingen om te kijken welke verpakking de beste keuze is voor het seizoen en het bier. 


Naast deze mogelijkheid hebben we ook nog een leuke mogelijkheid voor de winkels waar de verpakkingen in liggen. Deze verpakkingen zijn namelijk allemaal te personaliseren per winkel om zo extra betrokkenheid te krijgen bij de slijterij. 

Altijd op maat

Altijd een exacte oplage

Hoogwaardige kwaliteit

Cookies in onze verpakkingen