arrow_drop_up arrow_drop_down

Hotel Applicatie

Alle verpakkingen per kamer gepersonaliseerd.

Zowel voor grote als kleine hotels!

hotels

Geautomatiseerd bestellen

Om in een hotelkamer een persoonlijke beleving te creëren, hebben wij een speciale applicatie gemaakt. De applicatie zorgt ervoor dat wij alle verpakkingen per kamer kunnen personaliseren. Dankzij de koppeling met het reserveringssysteem van het hotel kunnen wij op dagelijkse basis gepersonaliseerde verpakkingen leveren. De verpakking zorgt ervoor dat er bij de gasten een persoonlijker gevoel ontstaat waardoor de beleving in de hotelkamer verbetert.


Daarnaast is het mogelijk om op ieder moment de verpakkingen aan te passen in het systeem. Zo kan er met bijvoorbeeld de feestdagen een ander thema gekozen worden of wanneer een bedrijf meerdere kamers boekt. Binnen een mum van tijd wordt het logo van het bedrijf en de naam van de gast op de verpakking geplaatst.


Het is mogelijk om vouchers mee te nemen in de verpakking. Hier kan Packaging.nl het hotel bij ondersteunen door middel van het analyseren van de gebruikte vouchers. Hiermee wordt berekend wat het effect is van de vouchers en kan er worden gekeken naar welke voucher het beste aansluit bij de wensen van de gasten/ het hotel.

Kleine hotels

Niet alleen voor de grotere hotelketens is het mogelijk om gepersonaliseerde verpakkingen te maken. Ook voor kleine hotels of bed and breakfast is het vanaf nu mogelijk om zonder hoge kosten gepersonaliseerde verpakkingen te bestellen vanaf een kleine oplage.


In de applicatie is ook de mogelijkheid van één stop shopping. Leveren en beheren van flacons tot in de juiste kamer. Packaging.nl neemt alle zorg uit handen van haar klanten.


Voorbeeld: Full color displayverpakking met eigen logo en welkomsttekst inclusief shampoo, showergel en handcrème ieder 20 ml afname per 25 stuks € 2,25/stuk. Voor grotere aantallen vraag een prijs aan.

Altijd op maat

Altijd een exacte oplage

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen