Verpakkingen op maat voor hotels

Wil jij een gepersonaliseerde verpakking per hotelkamer? Bij Packaging.nl maken wij dit mogelijk, zowel voor grote als voor kleine hotels. 

hotels

Geautomatiseerd bestelproces

Een extra persoonlijke beleving voor jouw hotelgasten? Dat kan met de gepersonaliseerde verpakkingen van Packaging.nl. Wij bieden de mogelijkheid om jouw reserveringssysteem te koppelen aan ons bestelsysteem. Zo kunnen wij gepersonaliseerde verpakkingen per reservering leveren. Deze verpakkingen kunnen wij dagelijks geautomatiseerd bij jou bezorgen! Met een verpakking op naam geef je jouw gasten een warm welkom. 


Verschillende thema's

In ons systeem kun je gemakkelijk jouw verpakkingen aanpassen. Zo kun je ervoor zorgen dat jouw verpakkingen altijd passen bij de tijd van het jaar of bij de betreffende klant. Bedrijfsreservering met meerdere kamers? Laat de verpakkingen bedrukken met de logo's van hun bedrijf. Daar zullen ze zeker van onder de indruk zijn! 


Maak gebruik van vouchers
Daarnaast kun je ook gemakkelijk een voucher toevoegen aan jouw verpakkingen via Packaging.nl. Wij helpen je niet alleen met de levering van de vouchers, maar ook met de monitoring hiervan. Zo heb jij altijd helder welke voucher het beste aansluit bij de wensen van jouw gasten!

Ook voor de kleinere hotels

De diensten van Packaging.nl zijn niet alleen toegankelijk voor grote hotelketens. Ook als klein hotel of bed and breakfast kun je bij ons terecht! Het is bij ons namelijk mogelijk zonder hoge kosten gepersonaliseerde verpakkingen te bestellen in kleine oplages. 


Van bestelling tot levering aan de juiste kamer
Daarnaast nemen we bij Packaging.nl jouw graag alle zorgen uit handen. Laat ons weten welke producten je zou willen ontvangen, en wij regelen alles: van bestelling en levering van de flacons, tot de levering aan de juiste kamer! 

Bijvoorbeeld: Full color displayverpakking met eigen logo en welkomsttekst inclusief shampoo, showergel en handcrème ieder 20 ml. Afname per 25 stuks €2,25/stuk. 

Altijd op maat

Altijd een exacte oplage

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Ja, ik wil een offerte


[gravityform id="21" title="false" description="false"]