Pralinedoos & Ballotin

Prachtige geschenkverpakking, precies zoals jij wilt!

Vraag een offerte aan
Verpakkingen designen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!

Kleine oplages

Kleine oplages

Hoeveel verschillende designs je ook wilt, het kan vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Chocolade

Maak je merk uniek of personaliseer je cadeau

Om meer waarde toe te voegen aan je praline, chocolades of bonbons is een mooie ballotin een mooie toevoeging.

Bij Packaging.nl helpen we je graag met het vinden van de perfecte pasvorm voor jouw pralinedoosjes. Wij geloven dat een goede verpakking jouw praline een meerwaarde kan geven en jouw merkidentiteit kan uitdragen. Een goede verpakking kan het verschil maken!

Maak je merk uniek

Een unieke en mooie pralinedoos of ballotin voegt (verkoop)waarde toe. Daarnaast zorgt het ervoor dat producten beter opvallen in het schap. Momenteel is het aanbod pralines, chocholade en bonbon's groot. Het aanbod én de vraag groeit nog steeds. Een verpakking is de ideale manier om de merkbeleving van jouw klanten te vergroten. En het verhaal van jouw chocolaterie over te brengen. Zo kun jij je onderscheiden van je concurrenten!

Personaliseer de verpakkingen

Bij Packaging.nl laat je jouw ballotin bedrukken met jouw eigen ontwerp. Dit ontwerp versterkt niet alleen jouw positie ten opzichte van de concurrent, maar geeft je ook de mogelijkheid jouw verpakkingen volledig te personaliseren. Je kunt namelijk binnen één bestelling al jouw verpakkingen individueel laten bedrukken. Wanneer je één bestelling plaatst, maar met verschillende formaten of bedrukkingen, wordt dit gezien als één bestelling. Zo wordt het mogelijk om jouw verpakkingen te personaliseren per verkooppunt. Of bijvoorbeeld met de naam van de ontvanger. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee. 

Kleine oplage mogelijk 

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet alle chocolaterieën behoefte hebben aan grote oplages. Daarom maken wij het ook voor deze kleinere chocolaterieën mogelijk om in kleine oplages verpakkingen te bestellen. Zonder opstartkosten, en altijd met een snelle levering. Je bestelt al in oplages vanaf 25 stuks! 

Vrijblijvende offerte aanvragen
Chocolade

Altijd op maat gemaakt

Een 2-bonbon ballotin, een standaard ballotin, ballotin met sluitklep, met venster, vierkant of met lint? Bij Packaging.nl kan het allemaal! De opdruk van deze verpakkingen kun je volledig zelf ontwerpen. Zo kun je jouw bonbons en praline uniek verpakken en goed presenteren in het schap. En dat al in oplages vanaf 25 stuks. 

Het formaat dat jij wilt

Weet je niet precies welke formaten je nodig hebt? Geen probleem, samen met jou gaan wij op zoek naar de ideale pasvorm voor jouw verpakking. Dit doen we vanaf oplages van 500 stuks. 

Andere chocolade verpakkingen

Naast onze unieke ballotins hebben we voor elke chocolade verpakking een mogelijkheid. Wat dacht je van een sleeve om chocolade(letters) heen? Of een bonbondoosje? Bij Packaging.nl kan het allemaal.

Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Onze verpakkingen worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw bierverpakkingen een luxe uitstraling hebben die een meerwaarde geven aan jouw bieren en brouwerij. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten. 

Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw bierverpakkingen geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra! 

  

Offerte aanvragen

Stap 1:
Vraag een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan. Een van onze accountmanager neemt contact met je op en bespreekt de mogelijkheden, kosten en alle overige vragen.


Proefdruk controleren

Stap 2:

Controleer de proefdruk

Dan gaan we voor je aan de slag. Heb je al een design? Super! Zo niet? Dan kunnen wij die maken. Er wordt dan er een proefdruk zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Verpakkingen drukken

Stap 3:

In 5 tot 10 werkdagen gedrukt

Als de proefdruk akkoord is gaan we drukken! De accountmanager bespreekt de mogelijkheden met leveren. Dit is al mogelijk binnen 5 tot 10 werkdagen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan