Bonbondoosje

Ook voor de voedselindustrie ben je bij Packaging.nl aan het juiste adres. Onze verpakkingen zijn veelal geschikt voor voorverpakt etenswaar. Voor onder andere bonbons, kunnen wij een doosje aanbieden waarvan de binnenkant is bedekt met vetafstotend papier. Daarover later meer op deze pagina.

Vrijblijvende offerte aanvragen
bonbondoosje

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 to 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Hoe ziet een bonbondoosje eruit?

We kunnen ook met dit type doosje weer verschillende kanten op. Kleine bonbonverpakkingen, middel, groot, de prints en Full coulor. Zo heb je de mogelijkheid het bonbondoosje uit te laten snijden met een losse deksel en bodem, maar ook met een vaste klepsluiting en een Zweedse bodem. 


 Zelf een bonbon verpakking ontwerpen!

Bij Packaging.nl is het mogelijk om een eigen bonbon verpakking te ontwerpen, helemaal naar uw eigen wensen. De bonbondoos bedrukken met bedrijfskleuren of voorzien met uw eigen logo, er zijn veel mogelijkheden! Deze bonbonverpakkingen zijn Full Colour en dubbelzijdig te bedrukken. Een eigen ontworpen bonbondoos is, bijvoorbeeld leuk om te geven aan zakelijke relaties. Of natuurlijk aan eigen personeel als cadeau. Bij Packaging.nl geven wij je de mogelijkheid om al jouw verpakkingen binnen één bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde, of 100 verschillende ontwerpen wilt gebruiken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, u kunt zelf ook een stans tekening aanleveren. Bij vragen/interesse kunt u altijd contact met ons opnemen. 


Hoeveelheid bonbons verpakken

Voor de verpakkingen bij Packaging.nl, maakt het niet veel uit hoe veel bonbons je wilt verpakken. Zolang ze maar passen in een verpakking van een stanstekening. De afmeting van een vel is 630mm bij 330mm. Zo kunnen we meestal doosjes aanbieden voor 2, 3, 6 of meer bonbons. De kleinere verpakkingen zijn vaak leuk als kleinigheidje, voor een ontvanger bij een bedrijf als bedankje en de grotere doosjes worden veelal gebruikt in de chocolaterieën. Maar alles is mogelijk.

Heb je zelf hierover een idee of een invulling die je met ons wil bespreken? Neem dan contact met ons op!


Bon bon doosje weggeven

Een eigen gepersonaliseerd bonbondoosje is een erg leuk cadeau om te geven. Met een bonbondoosje met chocolaatjes, maak jij vrijwel iedereen blij. Het is bijvoorbeeld, erg leuk als je voor een trouwerij een bonbondoosje personaliseert waar mensen later naar terug kunnen kijken. Ook is het erg leuk bij een baby shower, een feestelijke opening, enz. Heb jij zelf hierover een idee of een invulling die je met ons wil bespreken? Neem dan contact met ons op!


Maak je merk uniek

Een unieke en mooie bonbondoos voegt (verkoop)waarde toe. Daarnaast zorgt het ervoor dat producten beter opvallen in het schap. Momenteel is het aanbod pralines, chocolade en bonbons groot. Het aanbod én de vraag groeit nog steeds. Een verpakking is de ideale manier om de merkbeleving van jouw klanten te vergroten. En het verhaal van jouw chocolaterie over te brengen. Zo kun jij je onderscheiden van je concurrenten!

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Materiaal

Al onze bonbondoosjes worden geprint op hoogwaardig vouwkarton (GC1 papier). Zo willen we ervoor zorgen dat jouw bonbondoosjes echt een cadeautje is om te geven, én uit te pakken. Toch benieuwd naar de andere opties? Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaat uit nieuw karton.


Kleine oplage mogelijk 

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet alle chocolaterieën behoefte hebben aan grote oplages. Daarom maken wij het ook voor deze kleinere chocolaterieën mogelijk om in kleine oplages verpakkingen te bestellen. Zonder opstartkosten, en altijd met een snelle levering. Je bestelt al in oplages vanaf 25 stuks! 


Lamineren

Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven. 

Vrijblijvende offerte aanvragen