Wat is een Zweedse bodem?

Het eerste waar u mogelijk aan zal denken is wat de reden is dat er "Zweedse" in het begrip voor komt. In het artikel hieronder zal dit helemaal uitgelegd worden zodat u weet wat voor verpakking dit is en of het iets voor u is.

Een Zweedse bodem is een bodem die bestaat uit vier flappen die naar binnen worden gevouwen. Daardoor is de bodem gemakkelijk in elkaar te vouwen. Een Zweedse bodem is sterker dan een standaard klepsluiting. Net als de autolock bodem is een Zweedse bodem een stevige sluiting waarbij niet gelijmd hoeft te worden. Daarnaast hoeft er ook geen tape te worden gebruikt om de doos dicht te plakken. We hebben verschillende keuzes, zoals hieronder.


Standaard Zweedse bodem

De standaard Zweedse bodem is een voordelig alternatief voor de autolock bodem. Het voordeel aan deze verpakking is dat hij door de vorm erg makkelijk zelf in elkaar gezet kan worden. Naast dat valt hij ook nog eens heel erg makkelijk op te stapelen en uitgevouwen ruimtebesparend op te bergen.


Verlengde Zweedse bodem

Bij deze bodem zijn de flappen aan de korte zijde van de verpakking een stuk verlengd. Dit zorgt ervoor dat de bodem minder snel los laat. Hierdoor heeft u dus de mogelijkheid om extra zware voorwerpen/producten hierin te verpakken. Dit is dan erg handig als een zwaar product langer veilig bewaard moet worden.


Zweedse bodem met haken

Tot slot de Zweedse bodem met haken. Dit is de sterkste variant beschikbaar. De haken die bevestigd zijn aan de flappen zorgen ervoor dat de bodem extra stevig is. Dit is dan ook voor zo'n beetje elk product goed te gebruiken. U kan er dan ook zeker van zijn dat uw producten veilig opgeborgen zitten in deze stevige verpakking.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk al onze Zweedse bodem vouwdozen.

Reactie plaatsen