Ideeën voor relatiegeschenk!

Ideeën voor relatiegeschenk!

Jouw relatiegeschenk verpakken in een originele en naar eigen smaak bedrukte brievenbusverzenddoos. Dat geeft net dat extraatje aan het geschenk wat je weggeeft. In het ontwerpen en bedrukken zijn er veel mogelijkheden.

Brievenbusverzenddoos met accenten.

Stel je voor je geeft jou personeel een lekker luchtje, shampoo of in ieder geval een verzorgingsproduct. Dan is het erg vrolijk om een gepersonaliseerd doosje er omheen te doen met accenten erop. De accenten kunnen zowel stippen zijn, sterretjes of kleuren combinaties. Zo maak je een goed uitziende Brievenbusverzenddoos voor jou personeel/ relaties.

Brievenbusverzenddoos in bedrijfsthema

Iedereen vind het leuk als er moeite is gedaan voor een cadeautje, daarom is het erg leuk om een paar cadeautjes bij elkaar te zoeken en vervolgens te verpakken in een gepersonaliseerde brievenbusdoos. Het is bijvoorbeeld een leuk idee om de brievenbusverzenddoos te laten bedrukken in de huisstijl van jouw bedrijf. Ook is een logo (indien aanwezig) en een persoonlijke tekst op de brievenbusverzenddoos een erg verassende toevoeging. Hier zijn veel mogelijkheden in.

 

Brievenbusdoos met tekst

Als je een cadeautje wegstuurt naar personeel/ een relatie is er vaak een boodschap die je wilt meegeven. Deze zet je dan op papier en doe je in verpakking, maar er zijn ook makkelijkere manieren! De brievenbusverzenddoos kan je dubbelzijdig bedrukken, ook is het mogelijk om een persoonlijke tekst aan de binnenkant van de doos te plaatsen. Dan zijn de losse papiertjes niet meer nodig, en staat de boodschap duidelijk op de doos.

Website personaliseren brievenbusverzenddoos

Op Packaging.nl is er een mogelijkheid om een brievenbusverzenddoos te ontwerpen. Bij dit bedrijf kun je de al vanaf 25 stuks brievenbusverzenddozen personaliseren, tevens zijn alle 25 dozen uniek te bedrukken. Dus als je namen op de doos wilt zetten, is dit allemaal mogelijk. Ook de afhandeling kan snel, Packaging.nl kan na akkoord al binnen 5 dagen leveren. De dozen kunnen hier ook gevouwen worden en gevuld!

Over de schrijver
Reactie plaatsen