Hangtags

Ben jij op zoek naar een op maat gemaakte hangtags? Bij Packaging.nl heb je een uitgebreide keuze uit hangtags. die wij elk kunnen bedrukken met jouw unieke design. Zo krijgen de producten die je verkoopt een extra waarde mee voor het bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen


Wij kunnen onder andere deze hangtags leveren!

Bloemen hangtags

Ideaal voor bloemen!

Product hangtags

Handig voor extra informatie product!

Prijs hangtags

Kaartje om prijs te laten zien!

Kleding hangtags

Geschikt om aan kleren te hangen!

Custom hangtag

Ben je op zoek naar iets totaal anders? Bij ons is alles mogelijk. Laat ons weten wat je in gedachte hebt en wij zoeken naar een gepaste oplossing. Neem contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Wat is een hangtag?

Een hangtag is de naam voor allerlei soorten kaartjes met een gaatje of een sleufje erin. Bij Packaging.nl is het nu mogelijk om jouw hangtags te bestellen en personaliseren met een gaatje of een sleufje erin. Met hangtags kun je informatie geven over een product. Je kunt er informatie geven over het product, prijs, recept of tips meegeven voor de klant.


Hangtag ontwerpen

Bij Packaging.nl kun je een hangtag laten drukken. Ook kun je bij ons een eigen hangtag ontwerpen, waarmee je een goede indruk kan maken op klanten of relaties. De hangtags  bedrukken met jouw eigen logo of huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan de bekendheid van jouw merk. Wij kunnen helpen jouw eigen hangtag te ontwerpen. Bij vragen kunt je altijd contact opnemen. We helpen je graag!


Hangtag met klein gaatje

Het fijne van een hangtag is, dat je door dat kleine gaatje wat erin zit je het makkelijk kunt bevestigen aan het product. Wij bij Packaging.nl kunnen meteen voor dit kleine gaatje zorgen in de label. Je kunt altijd contact opnemen. We helpen je graag!


Custom hangtag

Staat jouw hangtag er niet bij? Geen probleem, naast onze standaard hangtags kun je er ook voor kiezen jouw eigen hangtag ontwerp op maat te maken. Zo wordt jouw hangtag pas echt uniek! Neem contact met ons op om te kijken naar de mogelijkheden. 

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Altijd op maat

Bij Packaging.nl maken wij jouw hangtags volledig op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de ideale pasvorm voor jouw hangtag. Zo maken wij samen alles naar jouw wens.

 

Unieke opdruk
Bij Packaging.nl laat je jouw hangtag bedrukken met jouw eigen unieke ontwerp. Zo vallen jouw hangtags beter op en dragen ze jouw merkidentiteit uit! Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem, wij kijken graag met je mee!

 

Gepersonaliseerde cadeauverpakkingen
Binnen elke bestelling is het mogelijk elke hangtag een unieke bedrukking te geven. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde of 100 verschillende ontwerpen wil maken.


Kleine oplages mogelijk
Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons al op maat gemaakte hangtags bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!


Materiaal

Al onze hangtags worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw hangtags een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 200 grams biotop .Dit is een dunnere papiersoort wat mogelijk is voor de hangtags.
  • GC1 240 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste hangtags.

Al onze verpakkingen bestaat uit nieuw karton. 


Lamineren

Wil je jouw hangtags een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid jouw enveloppen te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de hangtag nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw hangtag net dat beetje extra te geven.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan