Custom hangtag

De mogelijkheden voor het ontwerpen van een hangtag zijn eindeloos! Daarom bieden wij je de mogelijkheid een volledig custom hangtag te ontwerpen. Zo kun je een verpakking ontwerpen waar al jouw specifieke wensen in zijn verwerkt.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Deurhanger
Verpakkingen designen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!
Kleine oplages

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een custom hangtag?

Een hangtag is de naam voor allerlei soorten kaartjes met een gaatje of een sleufje erin. Bij Packaging.nl is het nu mogelijk om jouw hangtags te bestellen en personaliseren met een gaatje of een sleufje erin. Met hangtags kun je informatie geven over een product. Je kunt er informatie geven over het product, prijs, recept of tips meegeven voor de klant.


Oneindige mogelijkheden
Als je een hangtag op maat gaat ontwerpen zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kun je de hangtags laten drukken in alle kleuren die je maar wilt. Ook het bedrukken van jouw hangtag kun je zelf bedenken, beide kanten bedrukken of 1 kant het kan allemaal. Wij helpen jouw graag met het ontwerpen van een passende hangtag! Bij vragen, kun je altijd contact opnemen!

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Hoe ontwerp ik een hangtag?

Onze hangtags ontwerpen wij aan de hand van een stanstekening. Samen met jouw kijken wij graag naar de mogelijkheden om jouw hangtags een uniek ontwerp te geven. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid zelf een stanstekening en ontwerp aan te leveren. Zo weet je zeker dat er rekening gehouden is met al jouw wensen! Meer weten? Neem contact met ons op.

Altijd op maat

Bij Packaging.nl helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een hangtag op maat. De pasvorm van de hangtag is erg belangrijk voor het eindresultaat, zodat het bij elkaar past.


Unieke opdruk

Laat jouw hangtag door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw hangtag gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan denken wij met je mee. 


Gepersonaliseerde hangtags

Bij Packaging.nl geven wij je de mogelijkheid om al jouw hangtags binnen één bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde, of 100 verschillende ontwerpen wilt gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk de naam van de ontvanger op de hangtag af te laten drukken. Zo maak je jouw relatiegeschenken nog persoonlijker. 

 

Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw hangtags al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze hangtags op maat worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw hangtags een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 


  • GC1 200 grams biotop. Dit is een dunnere papiersoort wat mogelijk is voor de hangtags.
  • GC1 240 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste hangtags.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!


Lamineren
Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw vouwdoos met klepsluiting geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra!

Vrijblijvende offerte aanvragen