Bloemen hangtags

Bij Packaging.nl is het nu ook mogelijk om jou eigen bloemen hangtags/labels te ontwerpen en bedrukken naar wens! Zo krijgen de producten die je verkoopt een extra waarde mee voor het bedrijf.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een bloemenhangtag?

Een hangtag is de naam voor allerlei soorten kaartjes met een gaatje of een sleufje erin. Bij Packaging.nl is het nu mogelijk om jouw bloemen hangtags te bestellen en personaliseren met een gaatje of een sleufje erin. Met hangtags kun je informatie geven over een product. Je kunt er informatie geven over het product, prijs, recept of tips meegeven voor de klant.


Bloemen hangtag ontwerpen

Bij Packaging.nl kun je een bloemen hangtags laten drukken. Ook kun je bij ons een eigen bloemen hangtag ontwerpen, waarmee je een goede indruk kan maken op klanten of relaties. De bloemen hangtag bedrukken met jouw eigen logo of huisstijl zorgt voor herkenbaarheid en draagt bij aan de bekendheid van jouw merk. Wij kunnen helpen jou eigen bloemen hangtag te ontwerpen. Bij vragen kunt je altijd contact opnemen. We helpen je graag!


Bloemen hangtag met klein gaatje

Om de bloemen hangtag vast te maken aan de producten, is het gemakkelijk om een klein gaatje in de hangtag te hebben. Wij bij Packaging.nl kunnen het niet alleen drukken, maar ook zorgen dat er gelijk een klein gaatje op het label zit! Bij vragen kunt je altijd contact opnemen. We helpen je graag!


Hangtag bij cadeau geschenk

Familie, collega's, vrienden een bloem geven is altijd een goed idee. Maak dit cadeautje extra leuk, en voeg er een zelfgemaakte hangtag aan. Bijvoorbeeld een creatieve felicitatie met foto erop bedrukt, dit zal een extra waarde meegeven aan je cadeau.

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Afwerking

Bij Packaging.nl helpen wij je graag bij het ontwikkelen van een hangtag op maat. De pasvorm van de hangtag is erg belangrijk voor het eindresultaat, zodat het bij elkaar past.


Unieke opdruk

Laat jouw hangtag door ons bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw hangtag gebruiken om nog beter op te vallen en jouw eigen merkidentiteit over te brengen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, dan denken wij met je mee. 

 

Gepersonaliseerde hangtags

Bij Packaging.nl geven wij je de mogelijkheid om al jouw hangtags binnen één bestelling van een unieke opdruk te voorzien. Het maakt dus niet uit of je 100 dezelfde, of 100 verschillende ontwerpen wilt gebruiken. Hierdoor wordt het mogelijk de naam van de ontvanger op de hangtag af te laten drukken. Zo maak je jouw relatiegeschenken nog persoonlijker. 

 

Kleine oplages mogelijk

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw hangtags al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Altijd op maat

Onze hangtags op maat worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw hangtags een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 


  • GC1 200 grams biotop Dit is een dunnere papiersoort wat mogelijk is voor de hangtags.
  • GC1 240 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste hangtags.

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan