De leukste bruiloft thema’s van 2021
Richard Wijmans
02/09/2021
2 min
0

De leukste bruiloft thema’s van 2021

02/09/2021
2 min
0

Je trouwdag wordt in ieder geval een onvergetelijke dag, maar met een leuke bruiloft thema wordt het extra bijzonder. Veel mensen vragen zich af welke trouwthema’s er zijn. Geen zorgen! In deze blog ga ik vertellen over een aantal leuke bruiloft thema’s en wat je kan doen om deze nog persoonlijker te maken.

Maak het persoonlijk

Voordat jullie een thema gaan kiezen voor jullie bruiloft, is het belangrijk om goed na te denken over wat jullie willen. Zijn jullie beide gek op reizen en de natuur? Overweeg dan een bruiloft in de open lucht op een van jullie favoriete vakantiebestemmingen. Je kunt natuurlijk ook je hobby in je trouwlocatie verwerken. Als er eenmaal een thema is gekozen leidt deze als rode draad door jullie bruiloft. Hoe leuk is het dat je zelfs de uitnodigingen en het trouwbedankje voor je gasten kan laten aansluiten op het door jou gekozen thema.

Strandbruiloft

De wind in je haren en je met je voeten in het zand. Als het weer het toe laat is dit een van de meest romantische trouwlocaties. Een intieme huwelijksceremonie met uitzicht op de zee. Gevolgd door een heerlijke beach BBQ of diner. De kleding hoeft allemaal niet te formeel. De bruid kan een mooie flowy jurk aan en de bruidegom kiest meestal voor een linnen broek met losse bloes. Je kan het thema strand overal in verwerken. Denk bijvoorbeeld aan de uitnodigingen, voeg een leuk schelpje of zeester toe om deze helemaal af te maken.

Echter is het in Nederland verboden om te trouwen in de open lucht. Daarom is het erg belangrijk dat je zeker weet dat de door jullie gekozen trouwlocatie officieel geregistreerd staat. Mocht je hier niet uitkomen kan je altijd de desbetreffende gemeente contacteren.

Minimalistische bruiloft

Word jij niet vrolijk van drukke versieringen en een overdreven prinsessen jurk? Dat is een minimalistische bruiloft misschien wel wat voor jou. Deze stijl heeft dan misschien geen felle kleuren maar wel een meer bewuste focus op details die echt belangrijk voor jullie zijn. De locatie waar jullie gaan trouwen bepaalt voor een groot deel de sfeer van jullie trouwdag. Terwijl je jouw minimalistische bruiloft op bijna elke locatie kan vieren, hebben magazijnen en industriële gebouwen de voorkeur. Deze locaties kan je helemaal decoreren zoals jij dat wilt. Ga niet voor grote bogen vol bloemen en maak een statement met een minimalistische setting voor de ceremonie. Laat na afloop je gasten bijvoorbeeld naar huis gaan met een cadeautje dat verpakt is in prachtig crèmekleurig lint.

 

Sprookjesbruiloft thema

Ben je dol op sprookjes en heb je altijd al eens als een echte prins of prinses willen voelen? Waarom dan niet op je bruiloft. Als wij denken aan sprookjes dan denken we bijvoorbeeld aan kastelen. Dit zou dan ook de perfecte plek zijn voor een sprookjesbruiloft. In sprookje zie je vaak dat de bruid een hele mooie grote witte jurk draagt. Een echte prinsessenjurk. Maar misschien wil jij wel iets anders dan de kleur wit. Dan is pastel roze een goede optie. Voor de uitnodiging zijn er meerdere mogelijkheden. Ga bijvoorbeeld voor een rustieke uitstalling met sierlijke letters.

 

Gepersonaliseerde trouw bedankjes voor de gasten

Welk thema jullie ook gekozen hebben voor de bruiloft, alles valt te personaliseren. Niks is leuker dan deze mooie dag af te sluiten met unieke trouwbedankjes voor de gasten. Op packaging.nl kunnen we deze maken aan de hand van jullie wensen. Denk bijvoorbeeld aan personaliseerbare cadeau of wijnverpakkingen. Hebben jullie nog geen ontwerp in gedachten? Wij denken graag met je mee. Zo wordt de bruiloft nog net wat persoonlijker en een dag om nooit meer te vergeten! Bekijk hier ons aanbod: https://packaging.nl/cadeauverpakking/

Reacties
Categorieën