Ons YouTube kanaal, nu en later!

Ons YouTube kanaal, nu en later!

In de afgelopen maanden hebben wij heel hard gewerkt aan onze verschillende social media kanalen. Vandaag richten wij ons op YouTube. Voor YouTube zijn we met een volledige schone lei begonnen. In deze blog geven wij meer uitleg over ons kanaal en wat we in de toekomst ermee willen gaan doen.

Op ons kanaal kunt u vooral video's vinden om u meer duidelijkheid te geven over welk onderwerp dan ook. Ons idee is om u te informeren over ons bedrijf en alles wat wij doen om uw verpakkingen zo goed mogelijk te kunnen maken.

In de afgelopen periode hebben we dan ook al een aantal video's geplaatst. Dit zijn video's zoals bijvoorbeeld een kleine introductie met ons bedrijf en onze werkomgeving, maar ook een video over één van onze meest gebruikte machines. In deze video krijgt u uitleg over de snijplotter en wat het precies is.

Wij zijn dan ook van plan om in de toekomst nog veel meer van dit soort video's te maken. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld video's waar we dieper ingaan op bepaalde verpakkingen die we voor u maken, maar ook video's over packaging.nl zelf.

Als u hier benieuwd naar bent kunt altijd op ons abonneren om niks van onze video's te missen. Het enige wat u hoeft te doen is via YouTube naar "Packaging BV" zoeken en op de rode abonneer knop klikken. Hopelijk zien we u binnenkort bij de nieuwste video.

Over de schrijver
Reactie plaatsen