Brievenbusverzenddoos

Het past precies!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Hoeveel verschillende designs je ook wilt, het kan vanaf 25 stuks!
Snelle levering

Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!
Brievenbus

Maak je verzending uniek of personaliseer je cadeau

Om meer waarde toe te voegen aan je verzending of cadeau is een mooie bedrukte Brievenbusverzenddoos van toevoeging.

Bij Packaging.nl helpen we je graag met het vinden van de perfecte pasvorm voor jouw Brievenbusverzenddoos. Wij geloven dat een goede verpakking jouw cadeau of verzending een meerwaarde kan geven en jouw merkidentiteit kan uitdragen. Een goede verpakking kan het verschil maken!

Maak je merk uniek

Een unieke en mooie brievenbusdoos voegt meer merkbeleving toe. Momenteel wordt er meer online gewinkeld en worden presentjes meer en meer via de post verstuurd. Een verpakking is de ideale manier om de merkbeleving van jouw klanten, medewerkers of vrijwilligers te vergroten of persoonlijker te bedanken voor hun inzet. Zo kan jij je medewerkers, partners of vrijwilligers een nóg beter gevoel geven dan met alleen een presentje!

Personaliseer de verpakkingen

Bij Packaging.nl laat je jouw Brievenbusverzenddoos bedrukken met jouw eigen ontwerp. Dit ontwerp maakt je verpakking volledig uniek. Het is mogelijk je eigen design aan te leveren of een van onze designers een ontwerp voor je te laten maken. 

Wat een verpakking van Packaging.nl echt uniek maakt, is dat je binnen één bestelling al jouw verpakkingen individueel kan laten bedrukken. Zo kan je 100 dezelfde brievenbusverzenddozen bedrukken en verzenden, met elk met hun eigen tekst, boodschap of adres.

Heb je dus geen ontwerp? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee. 

Kleine oplage mogelijk 

Bij Packaging.nl begrijpen we dat je niet altijd behoefte hebt aan grote oplages. Dit neemt alleen maar ruimte in beslag en is zonde van het geld. Daarom maken wij het  mogelijk om in kleine oplages verpakkingen te bestellen. Zonder opstartkosten, en altijd met een snelle levering. Je bestelt al in oplages vanaf 25 stuks! 

Vrijblijvende offerte

Altijd op maat gemaakt

Klein product versturen, of iets wat precies door de brievenbus past? Bij Packaging.nl kan het allemaal! De opdruk van deze verpakkingen kun je volledig zelf ontwerpen. Zo kun je jouw verzending uniek verpakken. En dat al in oplages vanaf 25 stuks. 

Het formaat dat jij wilt

Weet je niet precies welke formaten je nodig hebt? Geen probleem, samen met jou gaan wij op zoek naar de ideale pasvorm voor jouw verpakking. Dit doen we vanaf oplages van 500 stuks. 

Andere verzendverpakkingen

Naast onze unieke brievenbus verzenddozen hebben we voor elke verzendverpakking een mogelijkheid. Wat dacht je van een gondeldoos of stevige (kartonnen) enveloppen? Bij Packaging.nl kan het allemaal.

Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Onze verpakkingen worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen, dat jouw verzenddozen een luxe uitstraling hebben die een meerwaarde geven aan jouw merk. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect optie voor zwaardere producten. 

Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw bierverpakkingen geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw verpakking nog net dat beetje extra! 

  

Stap 1:
Vraag een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan. Een van onze accountmanagers neemt contact met je op en bespreekt de mogelijkheden, kosten en alle overige vragen.


Stap 2:

Controleer de proefdruk

Dan gaan we voor je aan de slag. Heb je al een design? Super! Zo niet? Dan kunnen wij die maken. Er wordt dan er een proefdruk gemaakt zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Stap 3:

In 5-10werkdagen gedrukt

Als de proefdruk akkoord is gaan we drukken! De accountmanager bespreekt de mogelijkheden met leveren. Dit is al mogelijk binnen 5 werkdagen!

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan