Visitekaartdoosjes

Zelfs in deze tijd met alles wat is gedigitaliseerd, is het van belang het bedrijf te presenteren met visitekaartjes. Bij Packaging.nl kennen we het belang van een goed visitekaartje. Daarbij hoort natuurlijk ook een doosje om ze mooi en netjes in op te bergen of uit te leveren aan de betreffende medewerker. Wij kunnen ervoor zorgen dat de doosjes dubbelzijdig worden bedrukt met een gepersonaliseerde tekst of een adres. 

Vraag offerte aan

Verschillende doosjes

Doosje met vaste klep

Een veel gebruikte variant is een visitekaartdoosje met een klepsluiting aan de onderkant. Deze klep schuift zichzelf met een insteekflap in de verpakking en haakt zich vast achter de zijflappen. Zo blijft de bodem stevig op zijn plaats. Deze bodem is geschikt voor lichte tot middelzware producten. Hierdoor uitermate geschikt als visitekaartdoosje.


Doosje met deksel

Deze visitekaartdoosjes bestaan uit twee delen. De bovenste laag is de deksel, de onderste laag is het bakje voor de visitekaartjes. Deze variant is iets lastiger in elkaar te zetten, waardoor deze ook iets duurder uit zal vallen. Weliswaar kan dit type doosje ook tweezijdig worden bedrukt en kan de deksel bijvoorbeeld nog worden bedrukt met een leuke tekst of boodschap.

 

Bij Packaging.nl kunnen wij jouw verpakkingen altijd op maat aanleveren.

Staat jouw verpakking er niet tussen met het gewenste formaat of met de juiste vormgeving? Kijk dan eens naar alle overige opties die wij nog hebben.


Unieke opdruk 

Bij Packaging.nl laat je jouw verpakkingen bedrukken met jouw eigen unieke ontwerp. Zo vallen jouw cadeauverpakkingen beter op en dragen ze jouw merkidentiteit uit! Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem, wij kijken graag met je mee! 

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Materiaal

Al onze cadeauverpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton (GC1 papier). Zo willen we ervoor zorgen dat jouw cadeauverpakkingen een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 


  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten.  

Al onze verpakkingen bestaat uit nieuw karton.


Lamineren

Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan