Verzendkaarten

Ben jij op zoek naar luxe verzendkaarten voor kerst, verjaardagen of als toevoeging bij een cadeautje? Bestel de exacte aantallen, betaal geen opstartkosten en profiteer van onze snelle levering! 

Vrijblijvende offerte aanvragen


Verzendkaart

Volledig eigen design

Personaliseer je verpakking volgens jouw specificaties en stijlvoorkeuren

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

Snelle levering

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een verzendkaart? 

Een verzendkaart is een stevige kaart om via de post te versturen naar je werknemers, klanten, relaties of bekenden. Via deze weg laat je op een gemakkelijke manier wat van je horen tijdens de kerst of verjaardagen. Of als uitnodiging voor een evenement! 

Verzendkaart op maat

Kleine kaart, grote kaart, gevouwen kaart? Alles kan bij Packaging.nl. De kaarten zijn exact op jouw gewenste formaat te verkrijgen zodat dit perfect door de brievenbus past of in een envelop of doosje te verpakken is.

Handeling & Versturen 

Wil je naast de verzendkaart ook een presentje versturen? Dat kan bij Packaging.nl! Wij nemen de volledige handeling uithanden. Bestel bij ons de gepersonaliseerde verzendkaarten en gepersonaliseerde verpakkingen, stuur de cadeautjes naar ons op en wij verpakken ze & versturen ze!

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Altijd op maat

Bij Packaging.nl maken wij jouw verzendkaarten volledig op maat. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw verzendkaarten. Zo weet je zeker dat je verzendkaart perfect past!

 

Unieke opdruk
Naast het ontwikkelen van verzendkaarten op maat geven we je ook de mogelijkheid deze volledig naar wens te bedrukken. Zo weet je zeker dat jouw verzendkaarten  naast een luxe uitstraling ook jouw merkidentiteit uitdragen. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem, we denken graag met je mee!

 

Gepersonaliseerde verzendkaarten
Binnen één bestelling is het mogelijk elke verzendkaarten individueel te bedrukken. Hierdoor wordt het mogelijk jouw verzendkaarten volledig te personaliseren. Handig als je bijvoorbeeld de adressen alvast op de verzendkaarten wilt laten drukken. Of als je meerdere ontwerpen in één keer wilt bestellen!

 

Kleine oplages mogelijk
Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons al op maat gemaakte verzendkaarten bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Al onze verzendkaarten worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw verzendkaarten een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 

  • 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verzendkaarten. 
  • 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor het verzenden van producten in een extra stevige verzendkaart. 

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Lamineren

Wil je jouw verzendkaarten een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid jouw verzendkaarten te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verzendkaart nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verzendkaart net dat beetje extra te geven.

Stap 1:
Vraag een offerte aan

Vraag vandaag nog een offerte aan. Een van onze accountmanager neemt contact met je op en bespreekt de mogelijkheden, kosten en alle overige vragen.

Stap 2:

Controleer de proefdruk

Dan gaan we voor je aan de slag. Heb je al een design? Super! Zo niet? Dan kunnen wij die maken. Er wordt dan er een proefdruk zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Stap 3:

In 5 tot 10 werkdagen gedrukt

Als de proefdruk akkoord is gaan we drukken! De accountmanager bespreekt de mogelijkheden met leveren. Dit is al mogelijk binnen 5 tot 10 werkdagen!

Wij helpen je graag!