Online verpakkingen ontwerpen!

Ontwerp eenvoudig je eigen verpakking met onze handige online tool!

Eenvoudig je eigen verpakking ontwerpen

Heb je een verpakking nodig? Via onze tool kun je eenvoudig online je verpakking ontwerpen. Met keuze uit meer dan 5000 verschillende verpakkingen, vind je bij ons altijd de juiste verpakking. De tool werkt in je browser en hierdoor hoef je geen extra software te downloaden. Wel zo makkelijk! 


Selecteer een verpakking uit onze uitgebreide database. Vrijwel elke vorm of sluiting staat in deze database. Als je de juiste verpakking hebt geselecteerd, geef je de gewenste hoogte, breedte en diepte door. Op het scherm verschijnt een platte tekening van jouw gekozen verpakking. Je kunt op basis van deze tekening een design maken en deze uploaden in het systeem. Ook kun je ervoor kiezen om de stanstekening te downloaden en in bijvoorbeeld Adobe Illustrator jouw gewenste verpakking te ontwerpen.


Binnen de tool is het mogelijk om een 3D view van jouw design te zien. Op deze manier kun je gemakkelijk in één oogopslag zien hoe je verpakking er uiteindelijk uit komt te zien.


We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar heb je nou een specifieke wens die niet voorkomt in onze database, dan komen we graag in contact met je om jouw gewenste verpakking te ontwikkelen. Niet alleen de vorm van de verpakking, maar ook het grafisch ontwerp kunnen we voor jou op maken.


Onze tool staat begin 2021 live. Tot die tijd kun je via ons contactformulier een verpakkingsaanvraag doen!