vouwdoos-met-autolock-bodem

Verpakking met venster

De mogelijkheden zijn eindeloos bij Packging.nl, zo ook deze verpakking met venster. Een bedrukte doos met venster of vensterdoos laat uw product aan de klant zien voordat hij de doos openmaakt. Hierdoor wordt meteen ingespeeld op de beleving bij de klant over het product en zal dit de verkoop veelal stimuleren.

Vraag offerte aan

Voordelen verpakking met venster

Er is veel vraag naar doosjes waaruit een vorm is gesneden om alvast een deel van het product te onthullen. Dit zie je veelal bij leveranciers van verpakt etenswaar zoals maaltijdrepen of drinkrietjes. Dit soort verpakkingen worden gemaakt met een venster. Het venster wordt niet voorzien van plastic of ander materiaal, maar blijft open. Dit komt onder andere, omdat wij ons focussen op vouwkarton en biologisch afbreekbare producten.

Ook bij bierverpakkingen of whiskyleveranciers zie je de vensters bijvoorbeeld terugkomen. Hierdoor kan de gebruiker het product al goed beoordelen, voordat de verpakking is geopend.


Verpakking met sleeve en venster

Er is ook een mogelijkheid om een bodem van een verpakking te ontwikkelen, met daaromheen een sleeve met venster. Dit lijkt wat dubbelop, maar kan ervoor zorgen dat het product nog meer in het oog springt, omdat de consument meteen de ervaring met het product heeft.


Unieke opdruk

Jouw verpakking met venster bedruk je bij Packaging.nl met jouw eigen ontwerp. Zo kun je al jouw verpakkingen voorzien van een unieke opdruk die jouw merkidentiteit uitdraagt. Heb je zelf geen ervaring met ontwerpen? Dat is geen probleem, wij denken graag met je mee! 


Kleine oplage mogelijk 

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet alle producten direct veel worden afgenomen en dat bijvoorbeeld behoefte is aan grote oplages. Daarom maken wij het ook voor kleinere ondernemingen mogelijk om in kleine oplages verpakkingen te bestellen. Zonder opstartkosten, en altijd met een snelle levering. Je bestelt al in oplages vanaf 25 stuks! 

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Materiaal

Al onze doosjes met venster worden geprint op hoogwaardig vouwkarton (GC1 papier). Zo willen we ervoor zorgen dat jouw verpakking echt een cadeautje is om te geven, én uit te pakken. Dit geeft tot nu het mooiste resultaat en werkt het best om de verpakking mooi op te zetten. Toch benieuwd naar de andere opties? Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 


  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten. 

Al onze verpakkingen bestaan voor 80% uit gerecycled karton. 


Lamineren

Wil je jouw verpakkingen met venster een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[gravityform id="37" title="false" description="false"]