Marketing & Sales stagiair(e)

Ben jij op zoek naar een stageplek in de sales? Dan komen wij graag met jou in contact! We zoeken een enthousiaste stagiair Sales om het team te versterken. Bij Packaging.nl krijg je veel tijd en ruimte om alles te leren over sales en alle facetten die bij deze organisatie komen kijken.

Bekijk ze hier

Je werkt samen met het team actief mee aan de marketing & sales activiteiten van Packaging.nl. Tijdens je stageperiode hou jij je o.a. bezig met het benaderen van prospects, voer je verkoopgesprekken en help je bij het optimaliseren van de website.

Wie zijn wij?

Wij zijn Packaging.nl. Een jonge, frisse en groeiende speler in de verpakkingsindustrie.

Het is onze taak om waarde toe te voegen aan de product- en merkbeleving van onze klanten. Wij maken op maat gemaakte verpakkingen voor een flexibele markt, namelijk eenmanszaken en kleine ondernemingen. Geen gedoe met hoge opstartkosten en minimum bestel hoeveelheden. Wij leveren snel en al vanaf 1 verpakking. Hierdoor zijn wij onderscheidend in de markt en zitten onze klanten nooit met restvoorraden. 

Wat vragen wij?

  • Hbo- of wo-niveau (mag bij uitzondering ook MBO zijn)
  • Interesse in online marketing
  • Een zelfstandige en gemotiveerde houding
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Wat bieden wij?

Werken bij een jong, dynamisch, gezellig en vooral nuchter bedrijf.
Een opleidingsplek waar je wordt opgeleid tot marketing en salestijger.
Begeleiding en deelneming aan verschillende trainingen en
kans op een aanstelling na je stageperiode. 

Solliciteren:

Wil jij worden opgeleid tot Sales topper? Solliciteer dan direct!
Startdatum: in overleg
Soort dienstverband: Stage (10 of 20 weken)
 Bij Packaging.nl investeren wij in jou als Salestijger. Wij bieden de tijd en ruimte voor het halen van certificaten en het volgen van cursussen die bij jouw profiel passen, om je zo te ontwikkelen tot de absolute top! Durf jij dingen zelf op te pakken, wil je jezelf verder ontwikkelen en kun je goed met veel vrijheid om gaan? Neem dan contact met ons op via richard.wijmans@packaging.nl