Tony's Chocolonely

Ben jij op zoek naar handige verzenddoosjes voor door de brievenbus met jouw eigen bedrukking? Onze verzendklare brievenbuspakketjes van vouwkarton zijn dan ideaal voor jou. Bestel exacte aantallen, betaal geen opstartkosten en profiteer van onze snelle levering!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Volledig eigen ontwerp

Stuur je eigen ontwerp op of laat onze designer een ontwerp maken!

Lage minimale afname

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!

 Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is Tony chocolonely

Tony's Chocolonely is een Nederlands bedrijf dat vanaf 2005 al streeft naar 100% slaafvrije chocolade, het chocolade merk heeft inmiddels al meer dan 15 smaken. Je hebt verschillende reep maten: De grote Tony Chocolonely reep weegt 180 gram per stuk, je hebt ook kleinere van 50 gram en nog mini's die 9 gram per stuk wegen. Als je deze verzend via de post is de (mini) reep, stevig verpakt in een verpakking zodat het niet breekt. Wij Packaging.nl maken verzenddoosjes van kwaliteit vouwkarton die door de brievenbus passen. 


Verzendverpakking reep 180 Grams

Bij Packaging.nl hebben we dé perfecte verzendverpakking voor Tony's Chocolonely-repen van 180 gram. Onze verpakking biedt niet alleen extra bescherming voor de reep, maar creëert ook een persoonlijke en plezierige unboxing-ervaring!


Displayverpakking 16 mini Tony's

Ook is er een mogelijkheid om uit een toonbankdisplay te kiezen. Daar in kun je 16 kleine chocolaatjes in plaatsen.  Een toonbankdisplay zorgt voor extra zichtbaarheid, voor het product. Ook kun je op de toonbankdisplay gebruiken voor productintroductie, de doelgroep leert jouw product vast kennen en zit het sneller staan.


Verzendverpakking proeverijtje

Ook als je een proeverijtje wilt verzenden naar een zaken relatie of klanten is een stevige verzendverpakking van goede kwaliteit, geen overbodige luxe. Bij Packaging.nl is het mogelijk om deze verzendverpakking aan te schaffen naar wens. Deze verzendverpakkingen kunnen zelf gepersonaliseerd worden. Alle verzendverpakkingen kunnen uniek bedrukt worden. Ook de gewenste maat van de verpakking kunt u aanleveren, d.m.v. een stanstekening. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.


Gondeldoos

Een gondeldoosje is een ovaal doosje met een plakstrip langs de lange zijde. Het doosje is hierdoor in één keer op te zetten. Aan de uiteindes zitten twee afgeronde flappen die je over elkaar dichtvouwt. Zo sluit het doosje zich goed af en kun je jouw producten er veilig in verzenden.


Zweedse Bodem

Een Zweedse bodem is een stevige verpakking die gemakkelijk zwaardere producten kan dragen. De bodem is voorzien van vier flappen die stevig in elkaar haken. De verpakking is gemakkelijk in elkaar te zetten, en dus ideaal voor zware producten. De bovenkant sluit aan de bovenkant met een klepsluiting.


  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmes kosten

Wat is een verzenddoos van vouwkarton?

Wat is een verzenddoos van vouwkarton? 

Een verzenddoos gemaakt van 280 of 350 grams vouwkarton. Kraftpapier is een variant op de standaard verzenddozen, omdat wij ze kunnen personaliseren. Ideaal om producten die precies door de brievenbus passen te verzenden. Het karton beschermd jouw producten en vermindert de kans dat ze beschadigt aankomen. 


Verzenddoos op maat

Bij ons kun je al jouw verzenddozen op maat laten maken. Wij kunnen de verzendozen aanleveren in een maximale hoogte van 3,2cm. Houd hierbij rekening met 3cm om eventuele speling in te calculeren. We geven je ook de mogelijkheid om een custom formaat aan te vragen. Zo zijn jouw verzenddozen altijd perfect op maat voor jouw producten.


Verzenddoos met inlay
Onze op maat gemaakte verzenddozen kunnen worden voorzien van een inlay.
Dit houdt in dat er een extra laag (van vouwkarton) wordt geplaatst in de doos, met daarin inkepingen waarin het product wat wordt verzonden precies past.
Zo’n inlay is vooral handig voor breekbare of snel te beschadigen producten. Deze blijven dan goed op hun plek zitten tijdens de verzending.
 Daarnaast krijgt de ontvanger ook een luxe belevenis, omdat de producten op een hele nette manier worden gepresenteerd. 


Microgolf bodem + vouwkartonnen deksel

Sommige klanten moeten hun producten net iets steviger verzenden. Hiervoor hebben wij in deze uitzondering wel de mogelijkheid een microgolf bodem aan te leveren met een klep die in dit doosje wordt geplakt. Deze kan dan open worden gemaakt zodat de bodem en deksel wel één geheel blijven. Houd hierbij rekening dat de bodem van microgolf karton niet bedrukt kan worden. De deksel kan dubbelzijdig worden bedrukt. Deze verpakking is uitermate geschikt voor producten die net iets schadegevoeliger zijn.


Verzending geregeld door ons!

Wij kunnen na het maken en produceren van de verzenddozen er ook nog voor zorgen extra werk uit handen te nemen, door de producten aan te bieden bij PostNL, GLS, Sand of Bpost. Wij monitoren dan het geheel en zorgen ervoor dat de verzenddozen worden afgeleverd bij het juiste adres. Hierdoor nemen wij nog wat extra werk uit handen en wordt de opdracht kant en klaar afgeleverd. 


Altijd op maat

Bij Packaging.nl helpen we je graag met het vinden van de perfecte pasvorm voor jouw chocoladereep. Wij geloven dat een goede verpakking jouw chocoladereep een meerwaarde kan geven en jouw merkidentiteit kan uitdragen. Een goede verpakking kan het verschil maken!


Val op in het schap

Een verpakking is de ideale manier om de merkbeleving van jouw klanten te vergroten. En het verhaal van jouw chocoladereep/bedrijf over te brengen. Zo kun jij je onderscheiden van je concurrenten en val je echt op in het schap!


Unieke opdruk

Bij Packaging.nl laat je jouw chocoladereep verpakkingen bedrukken met jouw eigen ontwerp. Dit ontwerp versterkt niet alleen jouw positie ten opzichte van de concurrent, maar geeft je ook de mogelijkheid jouw verpakkingen volledig te personaliseren. Je kunt namelijk binnen één bestelling al jouw verpakkingen individueel laten bedrukken. Zo wordt het mogelijk om jouw verpakkingen te personaliseren per verkooppunt. Of bijvoorbeeld met de naam van de ontvanger. Geen ervaring met ontwerpen? Geen probleem! Neem contact met ons op, wij denken graag met je mee. 


Kleine oplage mogelijk 

Bij Packaging.nl begrijpen we dat niet alle bedrijven behoefte hebben aan grote oplages. Daarom maken wij het ook voor deze kleinere bedrijven mogelijk om in kleine oplages verpakkingen te bestellen. Zonder opstartkosten, en altijd met een snelle levering. Je bestelt al in oplages vanaf 25 stuks! 

Materiaal

Al onze verpakkingen bestaan uit nieuw karton!

Onze verpakkingen worden altijd geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw verpakkingen een luxe uitstraling hebben die een meerwaarde geven aan jouw chocoladereep. Deze worden gemaakt van:

  • GC1 280 grams vouwkarton Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor het verzenden van producten in een extra stevige verzenddoos.


De weg van journalist tot chocoladefabriek-baas.

In 2003 ontdekte journalist Teun van de Keuken van het tv-programma 'Keuringsdienst van Waarde' iets schokkends toen hij een boek las over illegale kinderarbeid en moderne slavernij op cacaoplantages in West-Afrika. Ondanks het Harkin Engel Protocol uit 2001, waarin grote internationale chocoladebedrijven beloofden de ergste vormen van kinderarbeid te elimineren, bleek dat deze activiteiten daar nog steeds plaatsvonden.


Teun, gedreven door zijn verlangen naar verandering, daagde zichzelf voor de rechter uit als een 'chocoladecrimineel' nadat hij enkele chocoladerepen had gegeten. Hij liet vier slachtoffers van kinderarbeid uit Ivoorkust tegen hem getuigen.

Terwijl Teun in afwachting was van de uitspraak, zat hij niet stil. Hij benaderde het grote chocoladebedrijf Nestlé met het verzoek om een slaafvrije chocoladereep te produceren. Toen Nestlé niet positief reageerde, besloot Teun zelf het goede voorbeeld te geven. Op 29 november 2005 werd de eerste Tony's Chocolonely-reep gelanceerd.

Wat ooit begon als een eenvoudige roep om verandering, groeide uit tot een uiterst populair chocolademerk.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.