Sleeve chocoladereep

Ben jij op zoek naar een sleeve voor om de chocoladereep? Dan ben je bij Packaging.nl aan het juiste adres. Je kunt de sleeve zelf personaliseren.

Vrijblijvende offerte aanvragen
Verpakkingen designen

Volledig eigen design

Stuur je eigen design op of laat onze designer een design maken!
Kleine oplages

Kleine oplages

Geen onnodige voorraad! Het kan al vanaf 25 stuks!
Snelle levering

Snel leverbaar

Binnen 5 tot 10 werkdagen kunnen de verpakkingen geleverd worden!

Wat is een chocolade reep sleeve?

De chocolade reep sleeve, een kartonnen schuifhuls om jouw chocolade reep heen. Op de sleeve kun je jouw logo of teksten verwerken wat je maar wilt. De hele sleeve is te personaliseren.


Chocolade reep sleeve

Met de sleeve om de chocoladereep heen gewikkeld zorg je ook voor versteviging, dan breekt de chocolade reep minder snel. De sleeve schuif je makkelijk om de chocolade reep heen. De sleeve is zelf te personaliseren en al vanaf 25 stuks af te nemen!


Uiterlijk van de sleeve

Een sleeve is een kartonnen schuifhuls die je om een bestaand product kunt schuiven. Een soort wikkel als het ware. Het belangrijkste verschil tussen de sleeves van Packaging.nl en een wikkel is dat een wikkel vaak op papier wordt gedrukt en een sleeve op vouwkarton. Een sleeve heeft aan één of twee kanten een opening waardoor deze gemakkelijk over het product kan worden geschoven.


Gebruik van de sleeve

Een sleeve geeft jou de mogelijkheid extra productinformatie te laten zien of jouw merkidentiteit over te brengen. Bekende toepassingen van een sleeve zijn bijvoorbeeld de wikkel om een pakje kauwgom of de kant-en-klaar maaltijden uit de supermarkt. Doordat een sleeve gemakkelijk om een product verpakking schuift is het ook een ideale oplossing om een al verpakt product toch de huisstijl van jouw organisatie mee te geven!

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Op maat gemaakte sleeve 

Altijd een passende sleeve

Een veelgebruikte vorm is de rechthoekige sleeve die om een doos kan worden geschoven. Maar door de veelzijdigheid van dit product is het mogelijk een sleeve te ontwikkelen voor elke vorm verpakking. Jouw eigen bedrukte sleeve geeft jouw producten een luxere uitstraling en zorgt voor herkenbaarheid en bescherming. 


Een sleeve op maat

Wil jij een sleeve laten maken voor een al bestaande verpakking? Bij Packaging.nl helpen wij je graag. Samen met jou gaan wij op zoek naar de perfecte pasvorm voor jouw verpakkingen. Maar ook als je nog geen bestaande verpakking hebt helpen wij je verder. Bij ons heb je de mogelijkheid een sleeve met bijpassende doos te ontwikkelen om jouw producten in te verpakken.  


Ontwerp je eigen opdruk

Bij Packaging.nl bieden wij je de mogelijkheid jouw sleeves te bedrukken met jouw eigen ontwerp. Zo kun je jouw sleeves inzetten om jouw eigen merkidentiteit en huisstijl uit te dragen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor full colour enkelzijdige of dubbelzijdige bedrukking. Meerdere designs? Ook dat is geen probleem bij Packaging.nl bij ons kun je indien gewenst binnen jouw bestelling elke verpakking individueel bedrukken!


Volledig gepersonaliseerd

Naast de optie om jouw sleeves te bedrukken met een eigen ontwerp kun je ze bij ons ook volledig personaliseren. Ideaal als relatiegeschenk! De personalisatie optie geeft je namelijk de mogelijkheid de naam van de ontvanger op een verpakking te drukken. Zo maak je jouw sleeves nog persoonlijker! 


Kleine oplage mogelijk

Bij Packaging.nl weten we dat niet iedereen behoefte heeft aan grote oplages. Daarom kun je bij ons jouw sleeves al bestellen in een oplage vanaf 25 stuks. Zonder opstartkosten en altijd met een snelle levering!

Materiaal

Onze verpakkingen worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Zo willen we ervoor zorgen dat jouw sleeves een luxe uitstraling hebben en een meerwaarde geven aan jouw product en organisatie. Je hebt de keuze uit de volgende materialen:

  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan voor 80% uit gerecycled karton.  


Lamineren

Daarnaast geven wij je de mogelijkheid jouw verpakkingen te laten lamineren. Het lamineren van jouw sleeves geeft de verpakking extra stevigheid. Kies voor een matte of een glanzende afwerking en geef jouw sleeve nog net dat beetje extra! 

Vrijblijvende offerte aanvragen

[gravityform id="28" title="false" description="false"]