arrow_drop_up arrow_drop_down

Over Packaging.nl

Professionele productverpakking bereikbaar voor elke onderneming

Onze missie

Het is onze taak om waarde toe te voegen aan de product- en merkbeleving. Wij maken op maat gemaakte productverpakkingen voor een flexibele markt, namelijk eenmanszaken en kleine ondernemingen. Geen gedoe met hoge opstartkosten en minimum bestel hoeveelheden. Wij leveren snel en al vanaf 1 verpakking. Hierdoor ben je onderscheidend en bestel je nooit te veel. 

Daarom Packaging.nl:

Altijd op maat

Bestel altijd precies wat je nodig hebt

Hoogwaardige kwaliteit

De perfecte maat voor elk product

Neem geen genoegen met standaard maten! Het vouwkarton dat wij gebruiken kan in elk formaat worden gemaakt zodat je product altijd perfect past en veilig verpakt is. 

Altijd exact wat je nodig hebt

Bestel nooit meer teveel. Bij kleine hoeveelheden gebruiken wij geen stansmes maar een unieke snij- en plottermachine met extreme precisie de verpakking uitsnijdt. Hierdoor is het mogelijk om al vanaf 1 stuk te bestellen zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Nooit meer restvoorraden of onnodig afval. Dus niet alleen goed voor jouw portemonee, maar ook voor de omgeving.

Kwaliteit van de bovenste plank

Bij Packaging leveren wij altijd hoogwaardige kwaliteit. Zo is jouw product goed beschermd en ziet het er in de verpakking ook nog eens prachtig uit!

Cookies in onze verpakkingen