Wie is Packaging.nl?

Een fris nieuw geluid dat in de verpakkingsbranche klinkt. In 2019 zijn wij begonnen met de verkoop van verpakkingen op maat voor producten, relatiegeschenken, voedsel, drinkwaren, cosmetica en nog veel meer. Wij hebben verpakkingen voor eigenlijk alles waar jij een meerwaarde aan wilt geven door middel van een hoogwaardige verpakking!

Waarom zijn wij gestart met Packaging.nl?

Het viel ons op dat ondernemingen geen verpakkingen op maat in kleine oplage konden bestellen. Dat vonden wij vreemd. Zeker in een tijd waarin "vandaag besteld, morgen in huis", betalingen met mobiele telefoons en zelfs een wandeling op de maan binnen de mogelijkheden liggen. Dat moest toch anders kunnen! Daarom willen wij met Packaging.nl het voor iedereen mogelijk maken om verpakkingen in kleine oplages vanaf 25 stuks te kunnen bestellen. Packaging.nl werd geboren om de behoefte van kleinere oplages te kunnen voorzien.

Onze missie

Met Packaging.nl is het onze missie om waarde toe te voegen aan de product- en merkbeleving van jouw klant. Onze verpakkingen worden op maat gemaakt voor een flexibele markt, namelijk eenmanszaken en kleine ondernemingen. Wij rekenen geen opstartkosten en hebben geen grote startoplages. Bij ons kun je rekenen op een snelle levering vanaf 25 verpakkingen. Zo zorgen wij dat we voor elk product, in grote of kleine oplage, de extra waarde beleving toevoegen die het verdient! 

Kleine oplage vanaf 25 stuks

In de verpakkingsbranche is het moeilijk exacte aantallen te krijgen. Bij Packaging.nl brengen we daar verandering in. We leveren namelijk precies waar jij om vraagt. Voorbeeld: je doet een aanvraag voor 38, 45 of 313 verpakkingen. Geen probleem! Wij leveren het exacte aantal dat jij nodig hebt, zonder kans op onder- of overlevering. Zo betaal je altijd voor wat je krijgt. Al vanaf 25 stuks. 

Altijd een goede prijs

Naast onze levering in kleine oplages zijn wij momenteel ook één van de goedkoopste leveranciers op de markt. Wij beschikken over innoverende technologieën die het voor ons mogelijk maken om tegen een lage prijs een kleine oplage te leveren. Daarnaast is het hierdoor ook nog eens mogelijk om elke verpakking binnen dezelfde levering te voorzien van een unieke bedrukking, zonder dat dit je iets extra's kost! Onze techniek is dan ook uitermate geschikt voor gepersonaliseerde relatiegeschenken, een unieke verpakkingen in een jubileumjaar of wanneer je een ander creatief idee hebt waarbij verschillende designs toepasselijk zijn! 


Hoogwaardig karton

Al onze producten worden geprint op hoogwaardig vouwkarton. Hierbij heb je als klant uit de volgende twee soorten: 

 • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen. 
 • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor zwaardere producten.

Al onze verpakkingsmaterialen zijn gemaakt van 80% gerecycled karton. Daarnaast bieden wij de optie om verpakkingen te laten lamineren. Hiermee kun je de verpakking een gladde of matte uitstraling geven. 

Altijd de verpakking die je nodig hebt

Wij hebben meer dan 5000 verschillende verpakkingen in onze bibliotheek. Daarnaast beschikken we over alle type sluitingen die beschikbaar zijn op de verpakkingsmarkt. Staat jouw verpakking er niet tussen? Geen probleem, stuur je eigen ontwerp naar ons toe en wij helpen je bij het vinden van de juiste oplossing!

Afgevulde levering

Wil je jouw product afgevuld in de bestelde verpakkingen geleverd hebben? Ook dit kunnen wij voor je verzorgen! Zo nemen we jou alle zorgen uit handen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

verpakking

De perfecte maat voor elk product

Neem geen genoegen met standaard maten! Het vouwkarton dat wij gebruiken kan in elke vorm en maat worden gesneden en gevouwen. Hierdoor is het product en de verpakking altijd een perfecte match en is deze veilig verpakt. 

verpakking-op-maat

Altijd exact wat je nodig hebt

Bestel nooit meer teveel. Bij kleine hoeveelheden gebruiken wij voor het uitsnijden geen stansmes maar een unieke snij- en plotter machine met extreme precisie. Hierdoor is het mogelijk om al vanaf 25 stuks te bestellen voor een lage prijs. Het is ook mogelijk om elke verpakking binnen een oplage van een andere opdruk te voorzien.

Geen onnodige restvoorraden. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

kwaliteit

Kwaliteit van de bovenste plank

Bij Packaging.nl leveren wij altijd hoogwaardige kwaliteit. Zo is jouw product goed beschermd en ziet het er in de verpakking ook nog eens prachtig uit!

Jouw voordeel bij Packaging.nl

 • Topkwaliteit vouwkarton, namelijk:
  280 gr/m² GC1 & 350 g/m² GC1 
 • Alle verpakkingen op maat.
 • Eenvoudig in elkaar te zetten.
 • Te bestellen vanaf 25 verpakkingen.
 • Elke verpakkingen binnen dezelfde oplage voorzien van een unieke opdruk.
 • Plano oplevering mogelijk. Ruimtebesparend!
 • Opgezet opleveren mogelijk. Tijdbesparend!
 • Afgevulde oplevering mogelijk. Moeite besparend!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?