arrow_drop_up arrow_drop_down
verpakkingen

Over Packaging.nl

Hoogwaardige productverpakkingen, bereikbaar voor iedereen

Wij zijn Packaging.nl

Een frisse wind die waait door de verpakkingsbranche. In 2019 zijn wij gestart als producent van verpakkingen voor producten, relatiegeschenken, voedsel, drinkwaren, cosmetica en veel meer. Eigenlijk voor alles waar jij meerwaarde aan wil geven met een hoogwaardige verpakking. 


Waarom we zijn gestart met Packaging.nl?

Het viel ons op dat het niet mogelijk is voor ondernemingen om verpakkingen in een kleine oplage te bestellen. Dat vonden wij vreemd. Tegenwoordig kun je iets online bestellen en morgen in huis hebben, betalen we met onze telefoon en hebben we meer dan 50 jaar geleden al iemand op de maan laten lopen. Maar 25 verpakkingen bestellen tegen een normale prijs was tot nu toe uit den boze. Wij zagen onze kans schoon en doken direct op dit gat in de markt en zo werd Packaging.nl geboren.


Kleine oplages

Kleine oplages in de huidige verpakkingswereld houdt vaak in: vanaf 500 stuks en je krijgt nooit exact geleverd wat je nodig hebt vanwege de staffels. Packaging.nl levert je altijd waar je om vraagt. Heb je bijvoorbeeld 31, 32 of 48 verpakkingen nodig? Je krijg altijd het exacte aantal geleverd. We leveren al vanaf 25 stuks. Dat is 95% minder dan de marktstandaard!


Eén van de goedkoopste in de markt

Daarnaast zijn we ook nog de één goedkoopste leveranciers van verpakkingen in de markt. Vanwege innoverende technologieën kunnen wij tegen een lage prijs een kleine oplage uitleveren en is het mogelijk om elke verpakking binnen dezelfde oplage te voorzien van een unieke bedrukking. Zonder dat dit extra kost! Uitermate geschikt voor gepersonaliseerde relatiegeschenken, wanneer je iets unieks wil verkopen tijdens een jubileumjaar of een ander creatief idee dat je hebt.


Hoogwaardig karton

Bij ons heb je keuze uit 3 soorten hoogwaardige kartonsoorten

 • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
 • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger d an de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
 • Kraft (356 en 300 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen.

Al onze kartonsoorten zijn gemaakt van 100% gerecycled karton. Ook is het mogelijk om je verpakking te lamineren. Dit geeft de verpakking een glanzende of matte uitstraling.


Altijd de verpakking die je nodig hebt

Onze verpakkingsbibliotheek bevat meer dan 5000 verschillende verpakkingen. Daarnaast kun je kiezen uit alle type sluitingen die beschikbaar zijn in de verpakkingsmarkt. Staat jouw gewenste verpakking niet in onze database? Stuur je eigen ontwerp op en we helpen uiteraard graag mee bij het vinden van de juiste oplossing.


Afgevuld geleverd

Wil je jouw product afgevuld geleverd hebben? Dit kunnen wij ook voor je verzorgen. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.

Onze missie

Het is onze taak om waarde toe te voegen aan de product- en merkbeleving van jouw klant. Wij maken op maat gemaakte verpakkingen voor een flexibele markt, namelijk eenmanszaken en kleine ondernemingen. Geen gedoe met hoge opstartkosten en grote startoplages. Wij leveren snel en al vanaf 25 verpakkingen. Zo zorgen wij ervoor dat we aan elk product, in grote of kleine oplage, de extra waarde en beleving kunnen toevoegen die het verdient.

Daarom Packaging.nl

verpakking

Altijd op maat

Lees meer


verpakking-op-maat

Exact aantal geleverd

Lees meer
kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

Lees meer


verpakking

De perfecte maat voor elk product

Neem geen genoegen met standaard maten! Het vouwkarton dat wij gebruiken kan in elke vorm en maat worden gesneden en  gevouwen. Hierdoor is het product en de verpakking altijd een perfecte match en is deze veilig verpakt. 

verpakking-op-maat

Altijd exact wat je nodig hebt

Bestel nooit meer teveel. Bij kleine hoeveelheden gebruiken wij voor het uitsnijden geen stansmes maar een unieke snij- en plotter machine met extreme precisie. Hierdoor is het mogelijk om al vanaf 25 stuks te bestellen voor een lage prijs. Het is ook mogelijk om elke verpakking binnen een oplage van een andere opdruk te voorzien.

Geen onnodige restvoorraden. Dat is niet alleen goed voor je portemonnee, maar ook voor het milieu!

kwaliteit

Kwaliteit van de bovenste plank

Bij Packaging.nl leveren wij altijd hoogwaardige kwaliteit. Zo is jouw product goed beschermd en ziet het er in de verpakking ook nog eens prachtig uit!

Jouw voordeel bij Packaging.nl

 • Topkwaliteit vouwkarton, namelijk:
  280 gr/m² GC1,
  350 g/m² GC1,
  300 of 356 gr/m² kraft.
 • Alle verpakkingen op maat.
 • Eenvoudig in elkaar te zetten.
 • Te bestellen vanaf 25 verpakkingen.
 • Elke verpakkingen binnen dezelfde oplage voorzien van een unieke opdruk.
 • Plano oplevering mogelijk. Ruimtebesparend!
 • Opgezet opleveren mogelijk. Tijdbesparend!
 • Afgevulde oplevering mogelijk. Moeite besparend!

Cookies in onze verpakkingen