arrow_drop_up arrow_drop_down
verpakkingen

Over Packaging.nl

Professionele productverpakking bereikbaar voor elke onderneming

Onze missie

Het is onze taak om waarde toe te voegen aan de product- en merkbeleving. Wij maken op maat gemaakte verpakkingen voor een flexibele markt, namelijk eenmanszaken en kleine ondernemingen. Geen gedoe met hoge opstartkosten en minimum bestel hoeveelheden. Wij leveren snel en al vanaf 1 verpakking. Hierdoor ben je onderscheidend en zit je nooit met restvoorraden. 

Daarom Packaging:

verpakking

Altijd op maat

verpakking-op-maat

Bestel precies wat jij nodig hebt

kwaliteit

Hoogwaardige kwaliteit

verpakking

De perfecte maat voor elk product

Neem geen genoegen met standaard maten! Het vouwkarton dat wij gebruiken kan in elke vorm en maat worden gevouwen. Hierdoor is het product en de verpakking altijd een perfecte match en is deze veilig verpakt. 

verpakking-op-maat

Altijd exact wat je nodig hebt

Bestel nooit meer teveel. Bij kleine hoeveelheden gebruiken wij geen stansmes maar een unieke snij- en plottermachine met extreme precisie die de verpakking uitsnijdt. Hierdoor is het mogelijk om al vanaf 1 stuk te bestellen zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt. Nooit meer restvoorraden of onnodig afval. Dus niet alleen goed voor jouw portemonnee, maar ook voor de omgeving.

kwaliteit

Kwaliteit van de bovenste plank

Bij Packaging.nl leveren wij altijd hoogwaardige kwaliteit. Zo is jouw product goed beschermd en ziet het er in de verpakking ook nog eens prachtig uit!

De kracht van Packaging.nl

Onze kracht ligt in het personaliseren van verpakkingen. Dit kan al vanaf één verpakking. Wij kunnen voor vrijwel elk product een verpakking maken. Wat je ook wil verkopen, wij zorgen ervoor dat het een fantastische uitstraling krijgt met een passende, unieke verkoopverpakking! 


Door onze unieke vouw- en snijmachine bestaat de mogelijkheid om bestellingen van één vouwdoos te verwerken. 

Dat betekent dat we ook verschillende soorten ontwerpen voor dezelfde bestelling kunnen leveren. Hierdoor wordt het personaliseren van vouwdozen opeens heel gemakkelijk en voordelig. 100 verschillende bedrukkingen voor dezelfde prijs als 100 gelijke verpakkingen.


Wij hebben enkel het ontwerp nodig en denken ook hier graag over mee. We kijken altijd naar de beste oplossing voor elke verpakking.

Jouw voordeel bij Packaging.nl

  • Topkwaliteit vouwkarton, namelijk: 240 gr/m² GC1, 350 g/m² GC1, 250 gr/m² Sulfaatkarton (dubbelzijdig gestreken) en 300 gr/m² Craft.
  • Alle verpakkingen op maat
  • Eenvoudig in elkaar te zetten
  • Geen minimum bestelhoeveelheid, dus te bestellen vanaf 1 verpakking
  • 100 verpakkingen besteld en ieder voorzien van een unieke print
  • Plano oplevering mogelijk (ruimtebesparend)
  • Opgezet opleveren mogelijk (tijdbesparend)
  • Ingepakte oplevering mogelijk. Je hoeft alleen nog maar te verkopen.

Cookies in onze verpakkingen