vouwdoos-met-autolock-bodem

Hamburgerdoosjes en friet-/puntzakjes

In de verpakkingswereld hebben we tal van mogelijkheden qua branches waarop we ons kunnen richten met Packaging.nl. Zo ook in de wereld van fastfood. Hamburgerdoosjes en frietzakjes zijn hier voorbeelden van. Hieronder vind je daarover meer informatie.

Vraag offerte aan

Hamburgerdoosjes

Tegenwoordig zijn ze niet weg te denken uit welke foodtruck, snackbar of eettent dan ook. Steeds vaker worden er ook speciale varianten op de markt gebracht, waar een bijpassend doosje voor nodig kan zijn. Denk hierbij aan verschillende soorten vlees op de hamburger, maar juist ook de vegetarische en vegan varianten. Je kan het zo gek niet bedenken of wij maken het! Ook voor feestjes en partijen kan het leuk zijn om de jarige jop, het getrouwde stel of op een kinderpartijtje de namen van alle genodigden te bedrukken of iets wat bij het thema past. Gepersonaliseerde hamburgerdoosjes kunnen een genot voor het oog zijn en stimuleren de trek, wat wil je nog meer?

Heb jij hierover ideeën en ben je benieuwd of deze tot uitvoering kunnen worden gebracht? Neem dan contact met ons op!

Formaat hamburgerdoosje
 Omdat we bij Packaging.nl werken met een vel vouwkarton van 630mm x 360mm, is het mogelijk hamburgerdoosjes te maken in verschillende formaten. Zo zou je zelf een onderscheid kunnen maken voor jouw keten met klein, medium of groot. Zolang ze maar uit vel kunnen worden geplot of gestanst. De stanstekening zorgt er hierbij voor dat je dit kan uitrekenen en hoeveel up de verpakking gaat. De up houdt in dat een verpakking soms 1 tot ongeveer 8 keer uit een vel kan worden gehaald. Bij dit type verpakking gaan wij uit van 1 up, max 2 up.

  • Database met meer dan 5000 ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Al in oplages vanaf 25 stuks
  • Bedruk elke verpakking uniek
  • Geen opstartkosten

Puntzakje voor friet

Uiteraard worden bij dezelfde ketens vaak ook frietjes verzorgd. Heb jij nou ook een uniek design nodig voor op jouw puntzakje? Dan kan je die bij ons aanleveren. Zo kunnen wij bij Packaging.nl al vanaf 25 stuks unieke opdrukken verzorgen. Geheel in stijl van de onderneming met logo, tekst, naam of andere bedrukkingen zoals afbeeldingen die de trek in friet stimuleren.

Materiaal

Al onze hamburgerdoosjes en friet-/puntzakjes worden geprint op hoogwaardig vouwkarton (GC1 papier). Zo willen we ervoor zorgen dat jouw bonbondoosjes echt een cadeautje is om te geven, én uit te pakken. Toch benieuwd naar de andere opties? Je hebt de keuze uit de volgende materialen: 


  • GC1 280 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is de beste oplossing voor de meeste verpakkingen. 
  • GC1 350 grams vouwkarton. Dit vouwkarton is steviger dan de 280 grams variant en daardoor perfect voor verpakkingen met zwaardere producten.

Al onze verpakkingen bestaan voor 80% uit gerecycled karton. 


Lamineren

Wil je jouw verpakkingen een nog luxere uitstraling geven? Maak dan gebruik van de mogelijkheid deze te lamineren. Lamineren zorgt ervoor dat de verpakking nog steviger wordt. Je hebt de keuze uit een glanzende of matte afwerking om jouw verpakking net dat beetje extra te geven. * 


* Optie niet mogelijk voor kraftpapier

Eventuele extra optie: vetafstotend papier

Mocht je willen dat de binnenkant van de hamburgerdoosjes en puntzakjes voor friet bedekt zijn met een extra beschermingslaagje, dan kan je kiezen tegen een meerprijs voor vetafstotend papier.

Hiermee zorg je ervoor dat het vet wat van het product afkomt niet door de verpakking heen lekt/drukt.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

[gravityform id="36" title="false" description="false"]