arrow_drop_up arrow_drop_down

Geschenkdozen

Maak een geschenkdoos op maat met een unieke bedrukking? Bij Packaging.nl bestel je op maat en nooit teveel, of je nou 100 dezelfde of verschillende geschenkdozen wil maken.

Bekijk het aanbod
Geschenkdoos, promotiedoos, doos voor feestdagen

Doos met rozetsluiting

verpakking-met-rozetsluiting
 

Doos met puntsluiting en flap

verpakking-met-puntsluiting-en-flap
 

Vijf kantige met zelf sluitende deksel

vijf-kantige-met-zelf-sluitende-deksel
 

Acht kantig met rozetsluiting

acht-kantig-met-rozetsluiting
 

Custom geschenkdoos

custom-cadeauverpakking
 

Geschenkdoos op maat

Geschenken zijn altijd leuk om te krijgen, maar ook om te geven! Bij het zien van een mooi verpakt geschenk is de beleving al compleet nog voordat het is uitgepakt. Daarom is het belangrijk om een mooie verpakking om je geschenken of promoties heen te maken. Bij Packaging.nl kunnen we de verpakkingen geheel naar wens bedrukken. Doordat elke print mogelijk is maken we het geven van een geschenk nóg leuker!

 

Zo kunnen wij de naam voor degene voor wie het geschenk bestemd is drukken op de geschenkdoos. Op die manier wordt het geschenk pas echt persoonlijk. Of een uniek ontwerp, speciaal voor de ontvanger. Ook als verkoper kan een geschenkdoos per soort geschenk een fantastisch stukje onderscheidend vermogen zijn voor jouw merk.

  

Natuurlijk zijn wij ook in staat om mee te denken over het ontwerp en de bedrukking van de verpakking. Onze standaard geschenkdoos is een doos bedoeld voor kleine geschenken, maar via de offerte kan je eenvoudig jouw gewenste afmetingen en ontwerp doorgeven!


Heb jij al bedacht hoe je dit najaar je geschenken en promoties gaat verpakken? Met keuze uit meer dan 5000 verschillende dozen, zit er altijd een model tussen dat jij nodig hebt. Heb je zelf een innovatief concept? Laat het ons weten en we helpen je graag om jouw idee te realiseren. Zo hebben jij en je klanten tijdens de feestdagen en verjaardagen, plezier van sfeervolle en feestelijke cadeauverpakkingen. 


 De variaties voor een geschenkdozen zijn eindeloos! Het is zelfs mogelijk meerdere grafische ontwerpen binnen de zelfde oplage te laten printen. Dus elke afzonderlijke geschenkdoos met een eigen design en persoonlijke communicatie. Dit allemaal zonder extra kosten zoals stansmeskosten. 

 

Geschenkdozen zijn er in allerlei verschillende soorten en maten. Je kunt ervoor kiezen om een model uit onze database te kiezen of je eigen geschenkdozen op maat te maken. Een geschenkdoos met een deksel is ook  mogelijk. Deze manier van verpakken zorgt voor een luxe uitstraling. Ook hebben wij veel verpakkingen die aansluiten bij seizoen of feestdagen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Pasen en Kerst, waarbij een verpakking kan worden voorzien van een decoratieve bol, zoals een kerstbal of paasei. 


De mogelijkheden zijn eindeloos. Dit komt omdat wij zelf het karton voor de geschenkdozen drukken en op maat snijden. Met ons unieke werkproces is het dus mogelijk om allerlei unieke ontwerpen te produceren, en onze verpakkingen tegen een zeer lage prijs aan te bieden!

Cadeauverpakking opties

Voor de cadeauverpakking/ doosje kunt u kiezen uit verschillende soorten vouwkarton. Deze soorten kunnen worden gelamineerd (glans en mat) wat dat extra beetje luxe uitstraling geeft. Kies voor een glanzende of juist een matte variant. De cadeauverpakking kan full color en dubbelzijdig worden bedrukt. 


Zoek je een cadeauverpakking die door de brievenbus past? Hier zijn een gondeldoos of een gepersonaliseerde envelop geschikt voor.

Verpakkingsmaterialen:

Onze vouwdozen worden gemaakt van vouwkarton. 

Je hebt keuze uit: 

  • 280 gram, gebleekte soort vouwkarton en de beste oplossing voor de meeste verpakkingsvormen.
  • 350 gram, een eveneens gebleekt. Deze papiersoort is steviger dan de 280 grams en hierdoor ideaal voor zwaardere producten.
  • Kraft (300 en 356 grams), een stevige papiersoort die geschikt is voor biologisch afbreekbare en recycleerbare verpakkingen.

 

  • Meer dan 5000 verschillende ontwerpen
  • Altijd persoonlijk contact
  • Vanaf 25 stuks leverbaar
  • Verschillende opdrukken binnen dezelfde staffel
  • Geen stansmeskosten

Altijd op maat

Bestel precies wat

jij nodig hebt

Hoogwaardige kwaliteit

Heb je een keuze kunnen maken?

Cookies in onze verpakkingen